ginekologu skatījums uz dzīvi bez seksa līdz laulībām

Aizsāka KKK 

Sveicināti! Interesē, vai šeit arī ir kāda, kas līdz laulībām ar mīļoto cilvēku izvēlējās nedzīvot dzimumdzīvi? Vai pazīstat kādu ginekoloģi, kas šo izvēli nenosoda? Diemžēl manējā ārste par to ir ļoti neapmierināta (varētu padomāt, ka viņu tas kādā mērā personīgi skar). Labprāt mainītu pret tādu ārsti, kas nesāks lasīt lekcijas par "seksuālo nesaderību"!
Priekš tiem, kas mani te nesapratīs, varu noformulēt savas domas par seksuālo saderību. Mīloši cilvēki atklāj, izpēta viens otra vajadzības seksā, un veido viens otru šajā jomā, pieaug kopā seksa tehnikā. Mācās pielāgoties viens otram, un ieklausās savā un laulātā drauga ķermenī. Nav domu, ka vajadzētu būt savādāk, jo savādāk nav bijis. Intimitāti veido vairākas lietas (skūpsti, glāsti, masāža, īpašais skatiens, arī sirsnīgas sarunas, kūļāšanās pa dīvānu, kutināšanas u.t.t.), un tās visas notiek jau pirms laulībām, kā sākums viens otra iepazīšanai. :-) Tikai sekss pirmo reizi ir pirmajā kāzu naktī.
Sveiki!
Ir tādi, un esmu viena no tiem. Ar vīru līdz laulībām nebija dzīmumdzīves, un tas nav nekas tik trāks. Protāms ka gribējas, bet bijam sarunājuši gaidīt līdz kāzām. Atturība vien stiprina attiecības, ļauj vienam otru labāk izsprāst. Mana ginekoloģe nekad neko nav teikusi par to, varbūt vien domās noliedza mani.
Protāms, pirmā reize bija mazliet neveikla, bet mums ir uz ko tiekties, jo mēs mīlām viens otru. Un sekss nav pats galvenais attiecībās. Tie kas uzskata ka tās ir pats galvenais, bieži vien arī krāpj mīļoto, jo apnīk esošais partneris un gribās jaunās emocijas. Tādas attiecībās nav nekādas mīlestības, vien īslaicīga kaisle.
Re: ginekologu skatījums uz dzīvi bez seksa līdz laulībām
24.01.2011 14:54
es personiski uzskatu, ka tā ir riskanta izvēle, ginekologi arī to zina, tāpēc varbūt "lasa lekcijas", bet domāju, ka viņiem vajadzētu turēt muti ciet, jo tā nav viņu darīšana, sekss vispār nepakļaujas tādām norādēm, kāds varbūt ir reliģiozi audzināts un respektē ģimenes tradīcijas.

ja atturība ir tikai bailes no seksa, lekcija tāpat nelīdzēs.
Re: ginekologu skatījums uz dzīvi bez seksa līdz laulībām
04.02.2011 19:48
Dzīve bez seksa līdz laulībām uzreiz parāda konkrēto personu saprāta līmeni, kas ļoti tuvs aitas līmenim.
Re: ginekologu skatījums uz dzīvi bez seksa līdz laulībām
06.02.2011 12:40
kāpēc uzreiz jāapvaino cilvēks ja viņam ir cits uzskats. tas ir apsveicami.
No vienas puses visu cieņu. Bet tomēr pilnīgi bez dzimumdzīves līdz kāzām tomēr dzīvojot kopā - nozīmē, ka vīrietis vienatnē norauj kulakā un tas jau ir reāli smieklīgi. Ja tomēr dzīvi bez dzimumdzīves saprot arī "apmierināšanu savādāk", tad kas tad tā vairs par jaunavību. "Protams, pirmā reize bija mazliet neveikla" - uzjautrinoši
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 7?
Ziņa: