Pumpas uz zoda un kakla rajonā!

Aizsāka Arsara 

Sveiki!
Varbūt kāds zin konkrētāk?! Man 26 gadi, nekad nav bijušas problēmas ar pumpām uz sejas, ne pusaudžu gados, ne vēlāk, bet tagad nedēļu pirms mēnešreizēm sāk mesties nu tādas pumpas uz zoda. Lielas, mazas...briesmigi! Domāju, kas varētu būt cēlonis?!Vai tas ir saistīts ar hormoniem?! Varbūt kāds zin, te citos forumos lasīju ka ja uz zoda tad problēmas ar kuņģi - nu man ne sāp, ne ir problēmas ar kuņģi, tāpēc vairāk sliecos uz sieviešu problēmu pusi!
Un papildjautājums... :) cik ilgi Jus gaidītu ja Jums nepiesakās mazulis!? Nu jau pagājis biku vairāk par pusgadu, bet nekā, negribas šķiest laiku vējā, ja nu kaut kas :(

Paldies
Re: Pumpas uz zoda un kakla rajonā!
21.06.2011 13:14
negribas šķiest laiku vējā, ja nu kaut kas - kas tas vēl tāds? ja gribi bērnu tad atbrīvojies ,nestreso un arī mazāk domā par to.
ja metas pirms mēnešreizēm tad manā uzskatījumā tas ir normāli, hormoni patrako uz sejas :D
Re: Pumpas uz zoda un kakla rajonā!
21.06.2011 13:38
Bu. Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> negribas šķiest laiku vējā, ja nu kaut kas -
> kas tas vēl tāds? ja gribi bērnu tad
> atbrīvojies ,nestreso un arī mazāk domā par
> to.

Taisnība jau ir, bet tas stresiņš pie sevis ik mēnesi ir!

Par tām pumpām, labi ja tās metās hormonu dēļ, tad nez kāpēc sāka tagad trakot un pirmstam nē? un ko tālāk, lai šie trako visu mūžu pa manu seju?! Nevaru ar to sadzīvoy tagad otro mēnesi, kur nu vēl ilgāku laiku! Ko darīt lai mazinātu?!
Re: Pumpas uz zoda un kakla rajonā!
21.06.2011 16:27
vari jau aiziet pie kaut ģimenes ārsta un paprasīt lai nosūta uz asins analīzēm,konkrētāk uz kādiem hormoniem vai kaut ko tādu..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 11?
Ziņa: