Laba ginekoloģe pirmajam apmeklējumam

Aizsāka Lara 

Labdien,

Interesē ieteikumi labai ginekoloģei pirmajam ginekologa apmeklējumam mūžā. Gribu tādu, kas nelasīs morāles vai lekcijas par to, ka nav atnākts agrāk (man šobrīd jau 24). Noteikti NE valsts, tikai privāto klīniku. Nauda nav ierobežojošs faktors, galvenais ir attieksme - lai velta normālu laika daudzumu, runājas un visu pieklājīgi un kārtīgi izskaidro, atbild uz jautājumiem.

Paldies!
Re: Laba ginekoloģe pirmajam apmeklējumam
30.06.2011 16:06
Bīgestāne ARS
protams katram savs
Re: Laba ginekoloģe pirmajam apmeklējumam
30.06.2011 23:27
Privāts ārsts negarantē labu attieksmi... tā ir rakstura īpašība. Iespēja satikt austprātīgu ārstu privātpraksē ir lielāka kā valsts iestādē... Vispār šādam gadijumam labāk izēlēties ārstu vīrieti. Daudz lielāka iespēja saņemt labvēlīgu attieksmi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Dr.Baidekalna.

Pieņem Arsā - jāsaka,ka tik jauku cilvēku sev kā dakteri varētu vēlēties katra. Cilvēks ar sirdi, dvēseli, īstajā vietā un profesijā. IESAKU!
es iesaku Ingunu Karklinu www.alpinoperle.lv es 1x biju 25 gados, neko neteica, ir laipna un ljoti labi visu neksiadro izskaidro :)
Man ir tikai labakas atsauksmes par www.avaclinic.lv
Biju tur pec ilgiem ginekologa meklejumiem,pierakstijos pie Dr.Brikunes un tagad zinu pilnigi noteikti-citur nekur savu kaju nespershu.
Loti patika attieksme,draudzigs personals,nododot asins analizes palika nedaudz slikti,pie manis piegaja pavisam cits arsts,pajautaja ka jutos,iedeva udens glazi-jutos ka vienigais pacients.
Re: Laba ginekoloģe pirmajam apmeklējumam
23.08.2011 16:07
par tādu cenu kā avaclinic, protams, ka tevi tur aplidos kā vienīgo
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 6?
Ziņa: