Jautājums ginekologam

Aizsāka gunga 

Jautājums ginekologam
31.08.2011 14:28
.



Edited 2 time(s). Last edit at 08.09.2011 17:38 by gunga.
Re: ?
31.08.2011 14:52
manai draudzenei arī bija zaļi ūdeņi un neviens viņai neko nepaskaidroja ne pateica...vienīgi turēja ilgāk slimnīcā, bet tā arī palika nenoskaidrots, laikam daudzām tā problēma
Re: Jautājums ginekologam
31.08.2011 15:11
Kopumā ņemot zaļi augļūdeņi un nepieciešamība dzemdības pabeigt ar vakumekstrakciju nav nekas ļoti ekstra. Arī augļa asfiksija pirmajās dzemdībās ir diezgan parasta lieta, it īpaši ja tās ieilgst. Skaidrot kaut ko tur īpaši nav jēgas jo patiesos iemeslus tik un tā neviens nezinās un var priecāties, ka viss labi beidzies.

Zaļu augļūdeņu iemesls var būt neprecīzi noteikts grūtniecības laiks jo tas dzemdību datums kas tiek uzrādīts ir teorētiskais. Patiesais laiks var atšķirties +/- 3 un vairak nedēļas. Varbūt Tev ģenētiski bērniņš nobriest ātrāk. Pastāv iespēja, ka augļa ūdenī iekļuvusi infekcija.

Dzemdību darbības traucējumi bieži ir sievietēm kas lietojušas hormonālo kontracepciju, kurām veikta dzemdes kakliņa čūlu ārstēšana vai kurām nav bijušas dzimumattiecības grūtniecības laikā. Protams, ka ir arī daudz citu iemeslu.

Vai tas var atkārtoties? Var. Bet vidēji statistiski otrās dzemdības norisinās vieglāk kā pirmās...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 18?
Ziņa: