Aborts vai mēnešreizes?

Aizsāka ananna 

Labdien!
Vai var būt tā, ka 2 nedēļu jauns auglis izkrīt alkohola dēļ?
Vai tās vienkārši mēnešreizes. Jo ir tā, ka mēs vienu dienu diezgan spēcīgi lietojām alkoholu un pa nakti man sākās asiņošana. Es lietoju tamponus. Nākošā dienā mainot tamponu man no maksts izkrita liels receklis (līdz šim tik lieli nav bijuši). Un sāpēs bija neciešamas. (Tādas vēl nav bijušas) Un līdz mēnešreizēm bija vēl jāgaida vismaz divas nedēļas. Bet man bija asiņošana 5 dienu garumā, ļoti spēcīga asiņošana. (Tik spēcīga arī nekad nav bijusi) un arī pēc šīm 5 dienām joprojām smērējas, nedaudz, bet smērējas. Vai tas varētu būt aborts? Vai vajadzētu griezties pie ārsta?
Re: Aborts vai mēnešreizes?
15.09.2011 22:55
Ļoti iespējams, ka tas bija spontānais aborts. Par to griešanos pie ārsta Jums jāizlemj pašai. Es tā saprotu, ka patreiz Jums nekādu draudīgu simptomu nav, tā kā varat nesteigties. Bet ja smērēšanās ieilgs tad iespējams, ka vajadzēs...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Aborts vai mēnešreizes?
16.09.2011 00:54
tik ļoti vajadzēja piedzerties?
ananna
Re: Aborts vai mēnešreizes?
16.09.2011 09:53
Tā piedzeršanās nāca neplānoti un spontāni. Viss sākās ar nelielu iedzeršanu. Tas jau ir kā kuram, citam vajag mazāk, citam vairām. Esmu no tiem cilvēkiem, kuriem vajag maz. Un sanāca mazliet aizrauties. Vakar veicu testu un tas bija negatīvs. Arī šorīt atkārtoju testu, arī tas bija negatīvs. Bet ir jau pagājis laiks kopš tas viss notika.
Gruuti teikt, jo hormoni asiniis->uriinaa pieaug veicot leetos testus peec 10 dienaam. Labaak es Tavaa vietaa domaatu, ka vienkaarsi alkohols vai kaada aizrautiiga nakts izdariija savu, nekaa, ka buutu bijis tas ko saki par spontaano ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 21?
Ziņa: