dzemdes audzējs

Aizsāka Bēda 

dzemdes audzējs
24.02.2012 15:54
Sveikas cālenītes! Pirmo reizi tā pa īstam bail palicis. Nebiju kādu laiku gājusi pie ginekoloģes, bet stāvoklis piespieda aiziet.. Bija tāda smaguma un vilkšanas sajūta vēdera lejasdaļā, arī mēnešreizes palikušas nestabilas (bet tas jau kādu ilgāku laiku tā). Ik pa reizei arī pasāpēja, bet iedzēru Ibumetīnu 400 un pārgaja viss, bet atkal uzmetās. Tad nu saņēmos un aizgāju, izlasot te komentārus par "Vita" ginekoloģēm, pie D.Argumas. Un tagad esmu panikā - konstatēja, ka man ir dzemdes vēzis (dzemdes mioma) un sūta, lai es pierakstos uz kādu lielo slimnīcu uz operāciju. Man bail, jo neko nesparotu, kas un kā tagad būs!

Meitenes, vai Jums ir kādai informācija par šo nelaimi un kas notiek pēc operācijas? Jo dzirdēts ir daudz audzēju metastāzēm un ķīmijterapiju.. Varbūt kāda var ko labu pateikt un nomierināt mani, jo esmu mazliet panikā.

Paldies.
Re: dzemdes audzējs
24.02.2012 16:08
Dzemdes mioma ir labdabīgs audzējs.
Re: dzemdes audzējs
25.02.2012 01:25
mjaaa
ievadīt googlē "mioma" ir mission impossible...

__________________
dr.puce@gmail.com
mioma
Re: dzemdes audzējs
08.03.2012 13:19
Bēda,
Palasies šite: www.mioma.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 22?
Ziņa: