NEcaurspīdīgi balti izdalījumi

Aizsāka burunduks 

NEcaurspīdīgi balti izdalījumi
22.07.2012 21:51
Problēma tāda: nodarbojoties ar seksu, sākumā likās tāda spiedīga sajūta, viss noritēja kā parasti,tomēr sajūta tāda spiedīgi nepatīkama, nodomāju ka kaut kāds neīsts leņķis. Tad gadījās ka puisis iņēma locekli seksa vidū un viņam viss bija balts, nu tā kā ar krēmu nosmērēts, izskatījās pēc spermas, bet nu sperma tā nebija, arī dīvainas smakas nebija. Kas tas varētu būt? Varētu teikt,ka to pēc izskata pat pēc krēma varētu noturēt. vai ir vērts nopietni uztraukties? Parasti taču sievietes izdalījumi ir caursmīdīgi, un šādi man nekad nebija gadījies. Esmu ļoti sabijusies un pie ginekologa tagad netieku, jo neesmu Latvijā, pie UK arstiem negribu un nevaru iet jo valodas zināšanas nav tik labas lai kārtīgi savu problēmu apstāstītu,pietam daudz esmu dzirdējusi sliktas atsauksmes par UK sieviešu ārstiem.
Re: NEcaurspīdīgi balti izdalījumi
24.07.2012 22:02
Pec pieredzes varu pateikt, ka nekas slikts tas nav. Pasai ari ta ir bijis, un tik pat atri pazuda. Pat pie arsta negaju. Domaju, ka uztraukumam nav pamata .
necaur
Re: NEcaurspīdīgi balti izdalījumi
25.07.2012 10:10
piena sēne. šajā forumā ir bijuši temati.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 11?
Ziņa: