Grūtniecības plānošanas astroloģiskais kalendārs

Aizsāka A l d i s 

Grūtniecības plānošanas astroloģiskais kalendārs
13.11.2012 12:34
Pēc astrologu novērojumiem grūtniecības iestāšanās, tās labvēlīga norise un gaidāmā bērna dzimums lielā mērā ir atkarīgs no astroloģiskās situācija tuvības brīdī. Tāpēc, domājot par ģimenes pieaugumu, būtu ieteicams izmantot astroloģisko grūtniecības plānošanas kalendāru. It īpaši tas attiecināms uz ģimenēm, kurās pastāv neauglības problēmas vai ir problēmas ar grūtniecības iestāšanos. Dažkārt šīs problēmas var tikt veiksmīgi atrisinātas tieši ar šāda kalendāra izmantošanu. Ieteicams šo kalendāru sastādīt abiem, jo tādejādi tiek iegūta visoptimālākā informācija. Noteiktās dienās vīriešiem visi spermas kvalitātes rādītāji pieaug vairākas reizes. Praksē tas palīdz atrisināt tos gadījumus, kad pāra nevarēšana radīt bērnu ir saistīta ar vīrieša spermas vājumu.

Ļoti būtiski ir ne tikai aplūkot visus iespējamos datumus, bet ņemt vērā arī astroloģiskos riska faktorus, kad grūtniecība nav vēlama. Ja grūtniecība iestājas riska faktoru dienās, tad ir liela iespējamība bērnam piedzimt ar anomālijām vai iedzimtām slimībām, kā arī grūtniecība var tikt pārtraukta ar spontānu abortu. Par astroloģiskajiem riska faktoriem ir jāpadomā arī tām ģimenēm, kurām nav problēmas ar grūtniecības iestāšanos. Tas palīdzēs izvairīties no veselības problēmām grūtniecības laikā (spontānais aborts) un slimu vai slimīgu bērnu piedzimšanas.
Grūtniecības plānošanas kalendārs sniedz informāciju par teorētiski labvēlīgākajiem grūtniecības iestāšanās datumiem. Tomēr ļoti būtiski ir arī izskatīt konkrētā cilvēka astroloģisko karti saistībā ar grūtniecības iestāšanās prognozēm. Labvēlīgās dienas pašas par sevi neliecina, ka grūtniecība šajās dienās iestāsies. To, vai pastāv reāla iespēja, ka iestāsies grūtniecība, konkrētāk var pateikt izmantojot prognožu astroloģiju. Šeit gan ir jāatceras, ka prognožu astroloģijā ļoti būtiski ir zināt precīzu savu dzimšanas laiku. Ja tas nav zināms, tas vispirms būtu ieteicams veikt dzimšanas laika astroloģisku precizēšanu (rektifikāciju).

Ja ir radusies interese par šiem jautājumiem, varu sniegt konkrētāku konsultāciju un sastādīt grūtniecības plānošanas kalendāru.

Astrologs (Pēterburgas Astroloģijas akadēmija)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 5?
Ziņa: