Menesreizu iztruukums.

Aizsāka Elza1983 

Menesreizu iztruukums.
20.05.2013 21:14
Labdien. Es dziivoju Iirijaa kopaa ar puisi. Plaanojam beerninu gada laikaa. Pagaidaam to nevaru, jo dzeru zaales Seraquel 150 un Rispolept1,5mg. Zaales lietoju no Janvaara. Viss tas buutu nekas, ja uz sejas neuzmestos zoda un vaigu rajonaa pinnes ar baltiem galiem kaa arii ir menesreizu aizkavesanas. Peedeejaas normaalaas meenesreizes bija 1.janvaarii, pec tam tikai nedaudz dazas dienas 16.-20.martam smeereejaas. Kops ta laika man nav vessels cikls bijis un arii no otraa cikls kaadas 20 dienas nav. Staavoklii neesmu. Vai iespeejams, ka pumpas radusaas no zaaleem, vai varbuut ir nojukusi hormonaalaa sisteema liidzko saaku taas dzert, kas viss ir saistiits ar reproduktiivo sisteemu. Vai menesreizu kavesanas varetu but no zaaleem? Vai arii tomer no stresa, kas bija sakuma, kad jutos slikti kaa deel saaku dzert zaales?Vai man buutu veel kads laiks jaapagaida, vai jaagriezas pie ginekologa?Varbuut ir vaina hormonos un jaasaak lietot kaadi aarsta izrakstitie hormonalie preparati?
Re: Menesreizu iztruukums.
20.05.2013 21:52
es jau uzrakstiiju psihiatrijas daljaa – tas buus no rispolept, seroquel ir diezgan nekaitīigs.
Viss ir tikkai no stresa, man bija tā pat, pašai bija bail skatīties spoguli, jo seja bija šausmīga un MR nebija vispār, sāku pareizāk ēst, dzert daudz ūdeni, uzturēties vairāk svaigā gaisā, dzert B vit, dzelzi un folskābi,kas sievietei ir ļoti vajadzīgs, pēc 2mēnešiem viss bija kārtībā un jutos brīnišķīgi. Nekādas hormonālās muļķības nevajag, ja plāno bērniņu, nevajag bojāt organismu, tajā 9mēnešus dzīvos mazs brīnumiņš.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 10?
Ziņa: