Bez gumijas

Aizsāka Sencis 

Bez gumijas
28.12.2013 19:14
Tātad es ar draudzeni parasti daram to bez gumijas, es viņu uzvelku tikai tad kad viņai pietiek un es gribu beigt. Bet šonakt bija tas ka gandrīz beidzu. Grūti izskaidrot bet es izvilku bet bija tāda sajūta ka nedaudz spermas izdalījās bet es neesmu pārleicināts. Pēc dažām minūtēm beidzu ar stipru orgasmu, stienis nebija pazudis, kāda iespēja ka tiešām nedaudz spermas ietecēja viņā vai arī vienkārši paranoja? Veiks SOS kontracepciju?
Re: Bez gumijas
29.12.2013 01:00
Liela iespēja, ka ietecēja... bet priekš kam SOS kontracepcija? Tu arī esi no tiem dauņiem kas bāž pipeli iekšā skaidri zinot, ka bērni būt nedrīkst?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Bez gumijas
29.12.2013 15:12
Jā es zinu ka esmu lohs. Vēl pirms nedēļas ar draudzeni bijām nevainīgi. Es nopirku viņai to SOS kontracepciju bet viņa teica ka pati izlasīs instrukciju un teica ka negrib lai es lasu. Viņa viņu iedzēra. Vēlak mums bija sekss ar prezervatīvu. Pēc tam es viņu ar pirkstu apmierināju bet vēlāk viņa pateica lai es viņu vēlreiz paņemu, tad es sapratu ka man prezervatīvi nav un aizgāju uz dušu noskaloties, pēc tam man bija sekss bez prezervatīva bet es nebeidzu. Šorīt viņa iegāja dušā un es izlēmu izlasīt instrukciju, bet tur bija rakstīts ka bez prezervatīva nedrīkst līdz nakamajām mēnešreizēm. Es zinu ka esmu idiots bet vai tā tiešām ir un vai ir kaut kas ko varu darīt? Es zinu ka tas nav attaisnonjums bet šajās lietās esmu jauniņais tapēc arī tiek pieļautas stulbas kļūdas.
Re: Bez gumijas
05.01.2014 16:31
tu zini ko nozime priekš sievietes sos kontracepcija?tas ir ārprāts
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 16?
Ziņa: