par krūšu jūtīgumu.

Aizsāka ANNA.R 

Tātad man ir jautājums par krūšu jūtīgumu.Mums ir14 nedēļas un 3dienas.no kādas 10nedēļas manas krūtis tad ir tad nav jūtīgas,bet zinu, ka manai māsai jūtīgums bija visu laiku..šodien uzreiz pēc piecelšanās vispār nebija jūtīgas pat ne maz drusciņ, bet vēlāk atkal palika nedaudz jūtīgas.vārdu sakot, kā kuru reizi, liekas, ka pa stundām tad sāp , tad nesāp.Vēlējos zināt, ko grūtniecībā norāda tas krūšu jūtīgums varbūt kādi hormoni man ir par maz,lietoju tikai grūtniecības vitamīnus.vienreiz jau pazaudēju bērniņu un šis jautājums man ļoti interesē.gaidīšu atbildi.:)
Re: par krūšu jūtīgumu.
09.04.2014 17:27
Nez vai kāds ko sakarīgu šajā jautājumā pateiks... Bet es domāju, ka tas patiešām varētu kaut kā būt saistīts ar tieksmi uz grūtniecības pārtraukšanos. Diemžēl bez nopietnām analīzēm neko vairāk kā cītīgi lietot labus grūtnieču vitamīnus, ieteikt nevar. Un principā ar to būtu jāpietiek.

Jārēķinās ar to ka arī analīžu veikšana negarantē atbildi uz šo jautājumu jo faktiski medicīna atrodas savas attīstības sākumā un uz ļoti daudziem jautājumiem atbilde nav...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: par krūšu jūtīgumu.
10.04.2014 10:37
analīzes tur tiešām nav vajadzīgas un arī neko nedos, tas ir saistīts ar individuālo fizioloģiju un endokrīnās sistēmas īpatnībām, respektīvi ar hormonālās aktivitātes svārstībām diennakts laikā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 4?
Ziņa: