Kas ir dzemdes kakla displazija

Aizsāka miraza 

Kas ir dzemdes kakla displazija
30.09.2014 12:03
Labdien!
Nedelu atpakal atnaca analizes no onkocitologijas HSIL:videja/smaga displazija.Cervicits mikroorganisma klatbutne nujinas.atrasta 1 atipiskas suna grupa.Nevar izslegt dziedzerepitelija patalogiju.Nepieciesama talaka izmeklesana.Varbut kads var izskaidrot so analizi,biju pie arsta,arsts doma ka man vajadzetu sobrid palietot vaginalo kremu un uztaisit atkartotu analizi.Paldies.
Re: Kas ir dzemdes kakla displazija
03.10.2014 15:17
Cervikālā displāzija ir tad, kad normālo dzemdes kakla epitēlija šūnu vietā, attīstās nepareizas (displastiskas) plakanā epitēlija šunas, princiā, tā ir pirmsvēža stadija.... tālākā analīze ir biopsija, ar histoloģisko izmeklēšanu, jo onkocitoloģija ne vienmēr dod precīzu priekšstatu par procesu, un jāgriežās pie onkoginekologa.



Edited 2 time(s). Last edit at 03.10.2014 15:18 by nex.
Re: Kas ir dzemdes kakla displazija
07.10.2014 15:33
Paldies par atbildi.sobrid dr.,doma ka cervicits ir radijis tadu ainu,tapec pec zalu izlietosanas,veiks atkartotu onkocitologiju.kaut ka ari negribas ticet,jo pagajusaja gada analizes bija loti labas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 17?
Ziņa: