priekšādiņa

Aizsāka Alllgoo 

priekšādiņa
16.11.2014 22:10
Sveiki! Baigā problēma parādījusies! :) Konstatēju, ka dzimumlocekļa priekšādiņa sāk pamazām sarauties... kā tas ir?! Ja agrāk, kad dzimumloceklis nebija "stāvus", priekšādīņu bez problēmām varēju vilkt turpu-šurpu :)) bet tagad tas ir neiespējami, jo ir lielas sāpes un tas plēš ādu! Galviņu nevar izdabūt ārā nemaz. Seksa laikā ir savādāk, jo tas tas ir slidīgs un to ir izdarīt vienkāršāk (bet tik un tā, tas nav kā agrāk),,, Pamanīju, ka uz locekļa ir parādījies arī tāds kā sausums. Nedaudz, bet tomēr. Vairāk priekšādiņas galā... Mazgājos katru dienu. Grūti saprast cik tas ir nopietni un vai šī ir pārejoša problēma. Ceru, ka ir kāds viedoklis par šo visu :)

Jā, gandrīz piemirsu bieži prasītos ciparus :)) 27 gadi, 182 cm.

Palides :)
Re: priekšādiņa
18.11.2014 14:39
Tā var būt, ka ādiņa saraujas. Jo tajā vietā kur viņa stiepjas, veidojas mikrotraumas un sarētojums. Iesākumam var mēģināt 2...3 nedēļas ādiņu neatvilkt un apmazgāšanu veikt ar vates kociņu un ūdens strūklu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: priekšādiņa
20.11.2014 15:08
Nu tā ir fimoze, parasti viņa ir iedzimta, bet reizēm gadās arī iegūt, ārstēšana ir gan konservatīva ar kortikosteroīdu ziedi, gan ķirurģiska - cirkumcīzija, urologs izlems, kā labāk.
Re: priekšādiņa
21.11.2014 13:12
Tomēr labāk ir izlemt pašam, kā labāk ārstēt, nevis atstāt to ārsta ziņā. Ārsts neizlems kā labāk pacientam (jo viņš to neaz nevar zināt) bet izlems kā ērtāk un vienkāršāk ārstam. Un visbiežāk izvēle ir par labu apgraizīšanai. Jo tas ir ienesīgāk un rezultāts garantētātāks. Tjipa nav ādiņa - nav problēma. Bet cilvēks varbūt negrib izskatīties pēc žīda vai pindosa.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: priekšādiņa
21.11.2014 14:17
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tomēr labāk ir izlemt pašam, kā labāk
> ārstēt, nevis atstāt to ārsta ziņā. Ārsts
> neizlems kā labāk pacientam (jo viņš to neaz
> nevar zināt) bet izlems kā ērtāk un
> vienkāršāk ārstam. Un visbiežāk izvēle ir
> par labu apgraizīšanai. Jo tas ir ienesīgāk un
> rezultāts garantētātāks. Tjipa nav ādiņa -
> nav problēma. Bet cilvēks varbūt negrib
> izskatīties pēc žīda vai pindosa.



Principā atbalstu, apgraizīšanās ir kā pēdējais variants, ja konservatīvā terapija - ziedītes nedod rezultātu, vienīgais pašārstēšanās ar steroīdu preparātiem.... nūū.... var jau mēģināt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 6?
Ziņa: