Aborts

Aizsāka Šoreiz bez 

Aborts
26.11.2014 22:53
Lai gan grūtniecības iespējamība bija minimāla (sekss reti + izsargājamies), tomēr pirmajās dienās pēc menstruāciju kavēšanās drošībai veicu testu. Negatīvs. Super! Acīmredzot vairogdziedzeris vainīgs (kaut kad endokrinologs brīdināja, ka tas iespējams).
Bet kad jau 6.dienu menstruācijas nesākās, devos uz laboratoriju veikt HCG analīzes asinīs, kaut arī otrais mājas tests negatīvs. Saņēmu apstiprinājumu vismazāk gaidītajam. HCG 220. Grūtniecība ir.

Nav divu domu. Aborts. Tagad bērnam nav ne īstais laiks, ne īstais cilvēks, ne īstais veselības stāvoklis. Pēc vairogdziedzera operācijas ķermenis joprojām nav atguvies, staigāju uzblīdusi, krīt mati, lauž kaulus. Turklāt tagad beidzot esmu sākusi kāpt pa karjeras kāpnēm. Bērns galīgi nekur te neiederas. Vairākus gadus atpakaļ bija ārpusdzemdes grūtniecība, laiks bija liels, kad to atklāja un olvadu izoperēja. Pēc tam bērnus i redzēt negribēju. Man pat sabiedriskajā transportā riebjas mazi bērni, veikalos besī jaunās māmiņas. Neredzu sevī vairs nekādus mātes instinktus.

Man nav ne mazākās jausmas par to, bet no lasītā secinu, ka abortam man vajadzīgs nosūtījums no ginekologa (ģimenes ārste noteikti tādu nedos, tā jau visu laiku stāsta, ka man savos 30 jau laiks domāt par bērnu). Negribu klausīties pātarus, atrunāšanu vai pārmetumus. Esmu izlēmusi un punkts. Gribu visu pēc iespējas ātrāk izbeigt.

Varbūt šeit ir kāds, kas var ieteikt, pie kura ginekologa labāk iet? Un kur labāk grūtniecības pārtraukšanu veikt? Rīga.

Būtu ideāli, ja tāda vieta, kur visu var vienuviet paveikt. Saprotu, ka jau tā būs 2x jāiet, jo no nosūtījuma izrakstīšanas brīža līdz abortam vajadzīgas 72 stundas, tomēr tad tā, lai pietiek ar tām 2 reizēm. No darba biežāk arī neatprasīšos.

Paldies jau iepriekš.

E-pasts kodarit2611@inbox.lv
Re: Aborts
27.11.2014 12:39
:( bet ģimenes ārsta norīkojums priekš tam nav vajadzīgs. Gandrīz visas privātklīnikas ir specializējušās abortu taisīšanā un nez vai tur kādas 72 stundas ir jāgaida.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Aborts
27.11.2014 14:13
Ieliec mekleetaajaa un kaa jau Ku teica vismaz Riigaa netruukst vietu, kur ir iespeeja uztaisiit abortu, tad nu zvani un noskaidro kas un kaa un par cik.
Re: Aborts
29.11.2014 13:16
jā, un vēl ģimenes ārstam nav tādu tiesību nedot nosūtījumu abortam, interesanti ar ko viņš to pamatotu? ...".laiks domāt par bērnu"... nav medicīniskā kontraindikācija abortam!



Edited 1 time(s). Last edit at 29.11.2014 14:09 by nex.
Re: Aborts
29.11.2014 15:30
Vispār es esmu liels abortu pretinieks bet šoreiz nenosodu un nemēģinu atrunāt. Izlasiju autora rakstīto un nolēmu, ka nevajag tādiem vairoties...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Aborts
30.11.2014 22:16
Paldies, Ku.
Tā vietā, lai sniegtu normālu atbildi vai paklusētu, tu raksti par lietām, kuras vispār nezini. Kam tādiem vairoties? Kādiem? Kas manī no mana posta tev lika izteikt šādus apvainojumus?
Ka nav īstais laiks?
Ka neesmu ne fiziski, ne morāli, ne finansiāli gatava?
Ka nav īstais cilvēks, no kura gribēt bērnu?
Ka noticis neizskaidrojams čē pē ar kontracepciju?
Re: Aborts
30.11.2014 23:01
Es izteicu viedokli. Apvainoties vai nē, tā ir Jūsu izvēle.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 15?
Ziņa: