Sāp viss vēders

Aizsāka es lauma 

es lauma
Sāp viss vēders
15.01.2015 07:39
Centīšos pēc iespējas īsāk. ...
Mēnešreižu man nav 4 gadus, jo ir spirāle. Griezos pie dr.mēnesi atpakaļ, lai izņemtu to. Jau pirms tam bija izdalījumi ar specifisku smaku. Dr.spirāli neatrada un parakstīja zāles pret piena sēni un nosūtīja uz USG, lai atrastu spirāli. Pēc ginekoloģiskās apskates sāku asiņot. Vēl pēc pāris dienām sāka sāpēt vēders, ka pie mēnešreizēm, tikai vairāk kreišajā apakšējā sānā. Asiņošana pārgāja, bet vēders turpināja sāpēt. Pēc 2 need, Usg atrada spirāli un tur dr.pateica, ka tā jāņem ķirurģiskā veidā ārā, pēc tās apskates atkal asiņoju vienu dienu. Vēders vēl vairāk sāka sāpēt, Pācē las temp. lidz 41.00. Aizbraucu uz slimnīcu, tur pateica, ka urīna celju infekcija, parakstīja antibiotikas un palaida mājas. Vēders katru dienu vairāk un vairāk sāp, pārgāja sāpes uz visu vēderu, Griezos atkal pie dr. Tas nosūtīja, lai pārbaudos uz Sts, tie pateica, ka man nevis piena sēne, bet gan BV, un pārējās analīzes negatīvas. Un atkal pec apskates asiņoju. parakstīja citas antibiotikas. Ir dzelteni zali izdalijumi, no tas vietas, kur čurā.
Sāp nenormāli pa naktīm, pastaigāt nevaru ātri, nekādas fiziskās aktivitātes nevaru darīt, pat strādāt nevaru sēdošu darbu. Sāp viss,sākot no kuņģa, beidzot ar kaunuma kaulu.pat mugura.čurā jot arī sāp vēders, tā kā kāds grieztu man. vēders iziet slikti, slikta dūša pastāvīgi, ēdu reti, ja labi pa divām dienām reizi, tikai tādēļ, ka vēders sāp, un visu, laiku tāda sajūta, ka būtu par ēdusies, pat nav izsalkuma sajūtas. Zaudēju jau 5 kg pa 3 ned.
Nierakmeni? Bet sāp pilnīgi viss vēders. Un kāpēc, pēc katras apskates asiņoju? A un atrodos Anglijā
Re: Sāp viss vēders
15.01.2015 09:35
Tad to spirāli izņēma ķirurģiski vai nē? Tas būtu primārais, kas būtu jāizdara.
es lauma
Re: Sāp viss vēders
15.01.2015 13:00
Nē, neizņēma, jo pateica, ka no sākuma jātiek galā ar vedersapju cēloni.
Re: Sāp viss vēders
15.01.2015 13:16
Un ja vēdersāpju problēma ir tā spirāle? ir gadījumi, kad spirāle perforē dzemdes sienu izraisot iegurņa audu iekaisumu, ir gadījumi, kad endometrītu un miometrija iekaisumu. Konkrētā situācija ir visai komplicēta, bet manā skatījumā pirmkārt būtu jātiek vaļā no svešķermeņa, tas ir spirāles, jo nav izslēgts, ka tieši tā ir sāpju un infekcijas cēlonis. Problēma varbūt, arī ir Anglija,.. esmu bijis Anglijā un zinu vietējo ārstu paviršo attieksmi pret darba imigrantiem no austrumeiropas.
es lauma
Re: Sāp viss vēders
15.01.2015 13:55
Viņi man mēģina iestāstīt, ka spirāle nav pie vainas, lai gan problēmas sākas, tad, kad trīs ārsti man vienkārši izdemolējis visu vaginu, meklējot pirmo reizi spirāli. Un viņi stāsta, ka tas tik pat vienkārši var būt menstruācijas, nevis asiņošana, lai gan es protu atšķirt menstruācijas no asiņošanas. Un pēkšņi viņas man sākas pēc 4 gadiem. Un kad biju uz Sts pārbaudi, tur vēl viņi man pateica, ka man ir izaugumu iekšā, āķa veidā, bet tas neesot nekas traģisks, bet man liekas, ka viņi vienkārši nezin kas tas ir, jo pēc viņu sejas izteiksmes varēja to saprast.
Tātad, jāgriežas man pie Londonas privātajiem krievu ārstiem, jo latviešu ārstus nevaru atrast.
Re: Sāp viss vēders
15.01.2015 15:14
Problēma tev ir diezgan komplicēta, ja ir svešķermenis un infekcijas, pirmais ko vajag izslēgt ir infekcija dēļ svešķermeņa, un tad visu tālāk, secīgi.
Uz cromwell road ir cromwell hospital, zinu ka tur ir daudz krievu ārstu, citur gan nezinu.
Re: Sāp viss vēders
15.01.2015 15:24
Kārtējais Anglijas murgs, noteikti pie privātā, un steidzami, man šķiet, ka mums vecmātes kudī gudrākas.

Nav Tev kaut kāda emergency iespēja doties uz slimnīcu un piesist kāju, ka neiesi mājās, kamēr Tevi neuzņems?



Edited 1 time(s). Last edit at 15.01.2015 15:28 by Runcene.
Re: Sāp viss vēders
16.01.2015 13:12
Nopietna situācija un vajadzīga nopietna ārstēšana. Jo šī situācija ir dzīvībai bīstama.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 22?
Ziņa: