Medicīniskais aborts

Aizsāka Izmisumā 

Situācija noppietna!!! Nepieciešams STEIDZAMI ma. Īsumā - 22.08.2014. bija izvarošanas gadījums, policijā neko nerakstīju, jo vēlējos aizmirst visu...cikls nedaudz pamainijās, bet viss bijā kārtībā. Pēdējā laikā jutu, ka sāku pieņemties svarā, bet norakstīju to sākumā uz nervu pamatu, un ziemas sākšanos...Tagad aizdomas gribēju novērst - uztaisīju testu un - POZITĪVS!!! Citu sex attiecību man pēc tā gadījuma vēl nav bijis!!! KO LAI DARA!!!! Zinu, ka pēc likuma, ja izvarošanas gadījums, tad var taisīt MA līdz 24 nedēļai. Rīt centīšos tikt pie ārstes, bet lūdzu, varbūt kādai ir kāds padoms, vai ārste ieteicama????? LŪDZU PALĪDZIET!!! un vēl - kādas tam visam var būt izmaksas. kur to taisa?
Re: Medicīniskais aborts
18.01.2015 12:47
Domāju, ka vispirms vajadzīgs iesniegums policijā jo bez izvarošanas fakta neviens ārsts abortu pēc 12 nedēļām netaisīs. Tas bija pirmkārt. Bet otrkārt neviena prātīga sieviete abortu pēc 12 nedēļām netaisīs jo tur faktiski ir jāsaplēš visa dzemde lai dabūtu to bērnu ārā. Un tas ir neskaitot to, ka pārtraukt pirmo grūtniecību vispār ir ļoti kaitīgi. Tā kā saprātīgāk būtu dzemdēt un atteikties ja jau patiešām to bērnu negribas.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Medicīniskais aborts
18.01.2015 13:36
Nu ja attapies tik veelu, tad varbuut veerts ir padomaat par adopciju, neviens jau neliek tev patureet beernu. Beerns jau ir tik liels, ka ja kaads aarsts piekritiis veikt abortu, tad visdriizaak taas buus stimuleetas dzemdiibas, jebkuraa gadiijumaa tev naaksies dzemdeet to beernu.
Re: Medicīniskais aborts
19.01.2015 17:56
Pievienojos. Ja nepietika prāts vērsties policijā savlaicīgi, tad tagad pierādīt izvarošanu ir pilnīgi neiespējami.Cita lieta ja ir zināms vainīgais,tad vēlāk pēc dzemdībām , var uztaisīt DNS testus un mēģināt ko darīt. Taisīt abortu pēc noteiktā laika būtu riskanti. Jo var izsaukt neauglību uz visu atlikušo mūžu.
Lai saprāts un miers.
Re: Medicīniskais aborts
30.01.2015 12:20
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> ir zināms vainīgais,tad vēlāk pēc dzemdībām
> , var uztaisīt DNS testus un mēģināt ko
> darīt.

Diemžēl, tur vairs neko nevar darīt DNS tests ir derīgs tikai tad ja tas tiek nozīmēts ar tiesu, bet lai tiesa to nozīmētu ir nepieciešama tiesvedība, vienalga krimināl vai civilprasības formā. Un uz kāda pamata lai tiesa ierosina lietu? - Ā, tas tur pirms 2 gadiem mani izvaroja! ... vai, -ā, tas tur ir bērna tēvs, jo 2 gadus atpakaļ ar viņu pārgulēju!... nebūsim smieklīgi, tie nav argumenti lietas ierosināšanai!



Edited 1 time(s). Last edit at 30.01.2015 12:22 by nex.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 23?
Ziņa: