divragu dzemde

Aizsāka kito 

divragu dzemde
31.01.2015 21:32
Labdien.
Biju stāvoklī,visas analīzes normālas, pašsajūta laba, sonogrāfijā viss labi, ģenētiskās analīzes labas...un te pēkšņi 20 nedēļā bērnam sirsniņa apstājusies...nekādi nevaru saprast iemeslu, ārsti tik saka - to nevar noteikt, tā gadās utt..
Slimnīcā dzemdēju nedzīvu bērnu, dzēru antibiotikas utt, jau pēc tam sonogrāfijas aprakstā izlasiju ka man ir divragu dzemde...izlasot interneta informāciju man rodas jautājums - vai tas varēja būt iemesls?Varbūt bērnam nepietika vietas?Un ja tā, kāpēc ārsts to neredzēja ātrāk..
Re: divragu dzemde
31.01.2015 23:14
Teiksim tā, neliela iespēja ir, ka vaina tajā divragu dzemdē bet drīzāk jau vaina ir tajā cēlonī, dēļ kā Tev tāda ir izveidojusies. Taču reāli auglim attīstoties viņš dzemdi tik ļoti izstiepj, ka nez vai tā būs, ka par maz vietas. Un jebkurā gadijumā tur neko nevar līdzēt. Jātaisa nākamais.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: divragu dzemde
31.01.2015 23:25
Es tā sapratu ,ka es jau piedzimu ar tādu dzemdi, vai tad to var kā ietekmēt?Cik sapratu ka divragu dzemde nevar tā izstiepties kā normāla...Saprotu ka šai gadījumā nevar neko līdzēt, vienkārši gribu saprast iemeslu lai nākamreiz būtu kāda skaidrība...
Re: divragu dzemde
01.02.2015 12:46
Jā, tā ir iedzimta lieta. Protams, ka var sevi mierināt ar domu, ka Tev ir divragu dzemde un tāpēc grūtniecība apstājās bet reāli to nevar zināt kas bija pie vainas. Vienkārši ir tā kā Tev jau teica - tā gadās.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: divragu dzemde
02.02.2015 09:24
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Teiksim tā, neliela iespēja ir, ka vaina tajā
> divragu dzemdē bet drīzāk jau vaina ir tajā
> cēlonī, dēļ kā Tev tāda ir izveidojusies.
> Taču reāli auglim attīstoties viņš dzemdi tik
> ļoti izstiepj, ka nez vai tā būs, ka par maz
> vietas. Un jebkurā gadijumā tur neko nevar
> līdzēt. Jātaisa nākamais.

Piekrītu ku! rakstītajam, tam ka pie vainas ir divragu dzemde, ir maza ticamība.
Droši vien, ka ārsts to redzēja, bet grūtniecībai un augļa attīstībai tas nebija traucējošs faktors, tāpēc arī nepievērsa papildus uzmanību un neko neteica.



Edited 1 time(s). Last edit at 02.02.2015 09:27 by nex.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 7?
Ziņa: