piena sēne un klotrimazola sveces

Aizsāka Marisa 

Marisa
piena sēne un klotrimazola sveces
22.03.2015 15:28
Labdien!
Ginekoloģiskajā uzstriepē man parādīja piena sēni (pati arī jūtu, ka dedzina un ka viņa tur ir) un kolpītu arī laikam dēļ sēnes. Ārsts izrakstīja klotrimazola sveces, sāku lietot un ir jau 2 izlietotas. Šodien slaukoties ieraudzīju gļotainus izdalījumus ar ļoti gaišu rozā krāsu, neteiktu ka milzum daudz to gļotu nu tā vidēji. Vai tas ir ļoti slikti vai tādi var būt ārstēšanās laikā manā gadījumā? Baidos ka tas var nebūt saistīts ar sēni un kaut kas notiek vēl.
Re: piena sēne un klotrimazola sveces
22.03.2015 15:32
Ja tu esi cikla viduu, taa vareetu buut arii ovulaacija.
Re: piena sēne un klotrimazola sveces
22.03.2015 15:39
Jā, tas var būt no Klotrimazola iedarbības. Jo viņš diezgan agresīvi nbeidz to sēni atstājot tajās vietās bojātu gļotādu. Bet vairāk vajadzētu domāt kas būs pēc tam kad sēne izārstēta. Kā radīt apstākļus lai sēne neatkārtotos. Jo piena sēnei ir ļoti liela tendence atkārtoties turklat ar katru nākamo ārstēšanas reizi tā kļūs arvien agresīvāka.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Vai nedēļas laikā pēc ārstēšanās tā gļotāda atjaunosies? Man tur paredzēti izmeklējumi un negribētos lai ir kļūdaini rezultāti.
Re: piena sēne un klotrimazola sveces
22.03.2015 20:34
Pa nedēļu vajadzētu sadzīt. Bet labāk par to pajautāt tam kas veiks izmeklējumu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: piena sēne un klotrimazola sveces
01.04.2015 16:59
Man kaut kad bija piena seene visu laiku, nevareeju tikt valjaa, uz kaadu laiku paliidzeeja sveciites, bet nepagaaja ilgs laiks, seene atjaunojaas, taa man bija aptuveni 2 gadus, un taa nieze, dedzinaashana, izdaliijumi, brrrr.... Liidz pilniigam izmisumam. Bet mana ginekologe bija loti zinosha un jau gados, un tad peec taam vairaakaam neveiksmiigajaam aarsteeshanaam vinja man jautaaja, vai man gadiijumaa nav helikobakteerija, es teicu, ka ir, vinja man jautaaja, kaa es to zinu, teicu, ka man veica analiizes, bet gastroenterologe Stradinjos teica, lai dziivoju ar to bakteeriju, ka niideet aaraa nevajag. Ginekologe no dusmaam gandriiz vai uzspraaga, jo cik sapratu, tad imunitaate visu laiku ciiniijas ar to helikobakteeriju. Taa pati aarste man izrakstiija antibiotikas bakteerijai, un peec to nodzershanas piena seene nav raadiijusies nu jau gadiem. Esmu vinjai joprojaam loti, loti pateiciiga.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 13?
Ziņa: