nepareiza rīcība un trağiskas sekas

Aizsāka woman 

Ir iestājusies grūtniecība. Tests pozitīvs.
Vai vispār var precīzi noteikt, kad grūtniecība iestājusi?

Situācija tāda, ka esma brīva bez patstāvīgām attiecībām. Tikai sekss labsajūtas dēļ. Pieauguši cilvēki. Trağiski, ka nezinu, kurš tētis. Ir divi varianti.
Īstenībā tam pat nav nozīmes, jo bērniņu nesaglabāšu. Es zinu, ka tas ir briesmīgu. Esmu kristiete un apzinos, ka grēkoju. Un nogalināšu.
Bet vai man ko teikt partnerim? Protams man būtu pašai labāk jāzin, bet ar vienu puisi pat neesam vairs sazvanījušies.
Bet atbildīgi un vainīgi esam mēs abi. Gribās dalīties sajūtas, cik ļoti man bail.
Re: nepareiza rīcība un trağiskas sekas
29.11.2015 17:56
Zinot mēnešreižu kalendāru +/- diezgan precīzi var pateikt kad paliki stāvoklī. Bet ja partnerus maini ik pēc dienas vai tajā laikā mainiji tad būs grūtības ar noteikšanu. Un ja ir tik ļoti bail, tad varbūt tomēr negrēko? Es par to nokaušanu runāju...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nedēļas starpība. Brīvdienu sekss.
Pašai neizsakāmi smagi ap sirdi. Tamdēļ, lūdzu, saprast
Vai kaut ko teikt partnerim.. ? Vai viņam tas būtu jāzin? Ko tas mainītu? Ğimeni no avārijas neizveidosi... un tomēr varbūt Jums ir viedoklis?
Re: nepareiza rīcība un trağiskas sekas
29.11.2015 19:33
Ja jau tev tas bija briivdienu sekss, tad drosi vien arii viirietim tu taads gadiijuma sakars vien biji. Tu jau esi izleemusi ko dariit, kaadeel tu gribi informeet viirieti, gribi lai vins tev naudu abortam iedot? Kaut gan ja tev ir divi kandidaati un abi iedot naudu abortam, tad pat paari paliks....
Naakamreiz izmanto vibratoru labsajuutai.
Vari mēģināt zemāk norādītajā lapā noskaidrot iespējamo ovulācijas dienu un attiecīgi auglīgās dienas - visdrīzāk, ka bērns būs no tā, ar kuru tev bija dzimumattiecības ~3 dienas pirms vai ~2 dienas pēc ovulācijas - ja starp dzimumaktiem bija nedēļa, tad jau bērna autorību var noteikt ar diezgan lielu precizitāti. Protams, 100% precizitāti var gūt tikai ar paternitātes testu.

http://ovulationcalculation.net/
Padoms labs.
Nē, ne naudas dēļ. Sajūtu dēļ. Cik neizsakāmi slikti man ir tagad tādā nelaimē vienai.
123 nesaprast. Un arī labi ka tā.
Man šķiet, ka tava lielākā problēma ir nevis nevēlama grūtniecība, bet sekošana kristīgajam pasaules skatījumam, kas rada psiholoģiski neveselīgu paššaustīšanos un vainas apziņu par savu seksualitāti. Apzinies to, ka kristietība ir tikai viens no stāstiem un tam nav nekāda patiesības monopola - dari tā, kā tev šķiet pareizi un neko nenožēlo. Kas attiecas uz partnera informēšanu - domāju, ka tu vari pateikt - ja viņš nebūs lohs, tad vismaz paturēs tev roku, dodoties uz aborta klīniku. Var jau būt, ka viņā mostas tēva jūtas un jūs apprecaties un dzīvojat laimīgi. Katrā ziņā viss būs labi un mazāk domā par visādiem grēkiem, pastarajām tiesām un tamlīdzīgās reliģiskām muļķībām - vienkārši izdari vajadzīgos secinājumus, jo katra pieredze ir jaunu zināšanu avots.
Re: nepareiza rīcība un trağiskas sekas
29.11.2015 21:22
Kaut gan esmu kristietis, mans viedoklis balstās veselajā saprātā un viņš saka, ka bērnu nogalināt nedrīkst.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Ko tu domā ar "veselo saprātu"? Izvēle, kā attiekties pret abortu ir atkarīga no ideoloģiskās angažētības, jo tas ir vērtībspriedums, proti, neviena no attieksmēm neizriet "loģiski" - tā vienmēr būs izvēle kas balstīta psiholoģiskos, ētiskos, filozofiskos, reliģiskos un dažādos personīgos apsvērumos, kādi nu kuram tie ir. Bieži sakot tas ir veselais saprāts, cilvēks vienkārši grib teikt, ka tas ir mans viedoklis un es uzskatu, ka tas ir absolūti nekļūdīgs.
Re: nepareiza rīcība un trağiskas sekas
29.11.2015 22:50
Sajuutu deel??? Tu tiesaam domaa ka viirietis ar kuru tev bija gadiijuma sakars gribees tagad tureet tavu rocinu un runaat par tavaam sajuutaam? Tavam naivumam nav robezu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 1?
Ziņa: