Ārprātīgi sāpīgas mēnešreizes

Aizsāka Ulma 

Sveiki!
Jau no sākuma man ir bijušas sāpīgas MR, bet pēc laporoskopijas( ārpusdzemdes grūtniecība) tās ir vienkārši ārprāts. Šo dienu gaidu ar šausmām. Analīzēs viss kārtībā, sonogrāfijā tāpat.Ārsts bija izrakstījis Dolmen, tās palīdzēja, bet kopš tās ir bezrecepšu medikaments, jādzer jau 2 tabletes, lai pārietu sāpes. Jautājums, ko darīt lai atvieglotu sev dzīvi šajās dienās. Varbūt veikt vēl kādus izmeklējumus vai nomainīt zāles?
Re: Ārprātīgi sāpīgas mēnešreizes
21.11.2018 19:45
Apmeklējiet vēl vienu ginekologu otrā viedokļa pēc.
Keita 2018
Re: Ārprātīgi sāpīgas mēnešreizes
30.11.2018 12:43
..man ginekoloģe sāpīgu un ilgu (7dienas) un diezgan stipru menstruālo asiņošanu palīdzēja atrisināt ar - hormonālo kontracepciju tabletēm mazā devā. Zinu, zinu, daudzas bļaus - tikai ne hormonus, bet.. man palīdzēja, pat ļoti. Kontracepciju jau lietoju 9mēn, un stiprā asiņošana, kas ilga 7dienas un ar stiprām sāpēm vēderā ikreiz, kad nāca tās dienas, ir mazinājusies..tagad man MR ilgst 5dienas, normālas un bez sāpēm vēderā. Nopietni. Tagad domāju pārtraukt lietot kādu laiku, lai organisms atpūšas no hormonālajām tab. Un tad manīs kā uzvedīsies organisms..
Re: Ārprātīgi sāpīgas mēnešreizes
03.12.2018 16:00
Viss nāks atpakaļ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 12?
Ziņa: