jautajums ginekologam

Aizsāka vita 

vita
jautajums ginekologam
12.08.2003 12:52
Labdien!
Vçlos pajautât, kâda ir atðíirîba (ja ir) starp Remens un Mastodynon. Tâ kâ man ir nedaudz palielinâts vîriðío hormonu daudzums, ârste man ieteica palietot vienu no ðiem preperâtiem. Tagad îsti nesaprotu, kuru no tiem pirkt- vai tas ir pilnîgi vienalga, vai kâda atðíirîba tomçr ir?
Es
Re: jautajums ginekologam
12.08.2003 16:02
Vita, Mastadinon var mçìinât lietot. Man gan endokrinologs teica, ka visi ðie pilieni ir mîtu lîmenî. Es domâju, ka tev bûtu jâaiziet pie ârsta, kas ar to nodarbojas - ne ginekologa, bet krûðu speciâlista - onkologa, nenobîsties no ðî vârda. Vienkârði ginekologs ne vienmçr zin pareizo taktiku kâ ârstçt tavas krûtis. Varu ieteik speciâlistu, ja vien esi maskâtspçjîga, jo izmeklçðana izmaksâs 16 Ls.
Atkarîbâ no krûðu stâvokïa pielieto vitamînu kursu. Vairâk dzer burkânu sulu vai vitamînu A. çd brazîlijas riekstu, kas satur selçnu - antioksidantu. Stiprini savu imunitâti.
Nu un ja tev ir paaugstinâts vîriðíais hormons iespçjams ir problçmas ar m/r?
vita
Re: jautajums ginekologam
12.08.2003 16:22
man ar krutim it ka nekadu problemu nav...
Es
Re: jautajums ginekologam
12.08.2003 17:41
a tad priekð kam tev dzert mastadinon? M/r noregulçðanai??? Remens dzer noreguleðanai, bet nedomâju, ka palîdz. Nu'ja runa iet par hormoniem, un neregularam mr. Uzraksti kâdiem nolûkiem tev liek to dzert?
Sveicinâti!
Arî mani nomoka ðî problçma. jau vairâk nekâ gadu nelietoju OK - Cilest, bet mçneðreizes vçl nav noregulçjuðâs. Starp tâm katru mçnesi kâdas 5 dienas ir tâda neliela smçrçðana. Arî krûtis man ir graudainas. Ginekologs un ìimenes ârsts ieteica man lietot A un E vitamînu, Mastodynon. Lietoju jau apmçram 3 mçneðus, bet nekâdu izmaiòu nav. Vai varat man ko ieteikt?
Es
Re: jautajums ginekologam
14.08.2003 17:40
Nu nelîdzçs jums tas mastadinons. Vecmodîga metode. Aizej nu pie gudra ârsta.
Man jau otro reizi somēnes ir parādījies genitāliju herpes vīrus, kurš vēl nav norimies, ir nozīmēta vizīte pie ginekologa, bet tajā laikā man būs mēnesreizes, man atteikt viziiti vai iet ar visām mēnešreizēm?
Re: jautajums ginekologam
19.02.2009 20:38
Piezvani dakterim un pajautā. Varbūt reģistratūra var samainīt pieraksta laiku?
Re: jautajums ginekologam
03.08.2009 13:20
Mans puisis nevēlas sexu ar prezervatīvu, jo ar tiem vinsh nejuutot to ko bez tiem... man ir 16, vinjam 19, ko jus man ieteiktu, bez ieshanas pie aarsta .. ?? Lasiju un domāju par pātraukto dzimumaktu, bet vai vnm to var paspeet izdariit??
Re: jautajums ginekologam
03.08.2009 13:52
Un kaa Tavs puisis veelas?
16 gados, kaa arii citaas situaacijaas, kad beerns noteikti nav veelams, nekad nepiekristu uz paartraukto...
Re: jautajums ginekologam
06.08.2009 22:46
sveikas. :)

velējos jums pajautaat par juusu pieredzi - avaarijas kontracepcija.
cik maksaaja. kaa sauca. un cik iepakojumaa.. ?/


un vai ir kaadas vienkaaršaas kontracepcijas tabletes, kuras noperkamas bez receptes un nav pievīlušas jūs nekādā ziņā??

paldies jau iepriekš :) :)
vai,ir,iespejams,palikt,tavokli,ja,tev,ir,tikai,viena,olnica,kriesaa
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 13?
Ziņa: