Viòa sâk pieriebties

Aizsāka forumietis 

forumietis
Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 10:46
Dzîvojam kopâ pâris gadus. It kâ lîdz ðim viss bija normâli, taèu pamazâm man viòa sâk riebties. Man riebjâs kad viòa pucçjâs pa mâju, stâv pliku dirsu pie spoguïa un redzams jau topoðais celulîts, kad viòa atvelkas no darba, var just kâju smaku. Nu nav jau kâ veèu sieriòi, bet tâ vai tâ pretîgi. Man pat pat negribâs vairs seksu ar viòu, visa viòa liekas kaut kâda smirdîga un pretîga. Kad viòai meòkas ir, tad velk no skapjiem savus ieliknîðus un stulbi, kâ aita smaida. Es domâju - nu ko smaidi smerdele, esi kâda nu esi, ko vçl tur smaidît. Kad kâdu brîdi viòu neredzu tad atkal liekas normâla un iekârojama sieviete; kâ kopâ man viòa riebjas. Ko lai daru!
Moljers
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 10:58
Nu visu ðito viòai pasaki, tad jau dzîve arî sakârtosies
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 11:06
Un tas ir tikai sâkums. Pçc tam celulîts bûs nepajokam, zobi sâks izkrist, pilnas íemmes ar matiem. Un tad Tu viòai noriebsies un Jûsu attiecîbas ieplûdîs harmoniskâ fâzç: abus vienos riebuma jûtas. Kur rakstîts, ka kopâ jâdzîvo aiz mîlestîbas, var arî aiz naida.
forumietis
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 11:07
Neesmu es nekâds briesmonis, viòai virsû nebïauju un arî nekâ nesaku, neesmu vairs nekâds puika lai tâ izturçtos. Taèu tas viss iekðâ vârâs. Man gan liekas, ka mîlu viòu, jo kad neesam kopâ par viòu vien domâju, pat meklçties nekad nemeklçjos. Tomçr pçc brîvdienâm uz darbu eju kâ uz atsvabinâjumu. Ikdienâ vçl tie mûþigie jautâjumi - vai tas labi, vai ðitâ smukâk, vai ðitâs biksîtes labi - un redzâs, kâ briest celulîts utt. Gribas vienkârði bïaut ATPISIES VIENREIZ! Pats îsti nesaprotu, no kurienes ðîs daþâdâs sajûtas. Nekad jau nekâ tamlîdzîba neteikðu, nav jau tâ labi, vienkârði laikam tieðâm jâizliek viòas mantiòas vienreiz aiz durvîm un viss
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 11:13
Jo âtrâk Tu to izdarîsi, jo labâk. Ja cilvçks izraisa fizisku riebumu.... Diemþçl divu cilvçku kopdzîve nav reklâmklips ar skaistiem augumiem. Ir slimîbas, sâpes, nejauki skati, kad nepiecieðama otra palîdzîba. Ko tad Tu darîsi?
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 11:24
Celuliits... tas jau ir nopietni... A pats Apollons vai kaa? Kaajas Tev nesviist un tualeti Tu neapmeklee?
P
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 11:49
es, protams, varu kïûdîties, bet texts izklausâs pçc nenobrieduða tîòa pirmajâm attiecîbâm to loìiskajâ beigu posmâ...vai arî dþekam ar galviòu nav bik kârtîbâ...tai sievietei vajadzçtu autoru pasûtît, un tâ pasmagâk...un tad lai vecis domâ par viòu vien, neesot kopâ... atkal problçma, ko risinât bûs.
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 13:03
Ak vai, celuliits tieshaam ir shausmas!!! Un psihotrauma viirietim, kursh to dabuu redzeet! Vajadzeetu ieviest karsto taalruni, lai visi celuliitu redzeejushie dabuutu vajadziigo psihologjisko atbalstu...

Tas pac attiecas uz visaam mazos kraaninjus redzeejushajaam...

Bet shitas vareetu buut arii provokaacija...
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 13:11
Varbût provokâcija, bet varbût arî ne. Kas to lai zin. Vienu gan es zinu, ja partneris nav îstais, tad tik tieðâm rodâs riebuma jûtas un tâm tiek piemeklçts iemesls. Celulîts, tas tâds nosacîts apzîmçjums. Kâdam tas ir çðanas maniere, kâdam runâðanas maniere, kâdam kâ sçþ, citam kâ guï. Un ja tâdas izjûtas rodas, tad skaidrs, ka notiek kïûda.
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 13:16
Jaa, Plant, taa vish ir... Fiziski sen jau vajadzeetu buut katram savaa pusee sliexnim...
ak dievs! nevis saak pieriebties,bet jau pieriebusies! un kameer tu pats kluseesi un vinjai neliksi nojaust kas tevi taa tracina buus tikai sliktaak. meegini kaut kaa ljoti uzmaniigi,leenaam un miilji vinjai likt saprast kas tev nepatiik.bet tikai ljoti uzmaniigi,jo var ne pa jokam aizvainot cilveeku.piem.,pieej klaat vinjai tad kad vinja grozaas pie spogulja,apskauj,noskuupsti,pasaki ka miili un it kaa starp citu iesaki vinjai ka varbuut vinja gribeetu palietot kaadu pretceluliita kreemu.vismaz es neapvainotos.
un vispaar pieveers vinjai vairaak uzmaniibas,un tu redzeesi ka arii vinja mainiisies,saaks vairaak sevi kopt utt.
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 14:46
Tas ir citâts, ko ðodien nejauði izlasîju:

"Nekad divi cilvçki nebûs identiski. Nevienas attiecîbas nebûs bez domstarpîbâm. Jâatzîmç, ja viens partneris redz kïûdas otrâ, tad ðîs paðas kïûdas ir arî viòâ paðâ.Tas ir tas pats, kas skatîties spogulî un redzçt paða kïûdas, daþkârt pieprasot, lai spogulis tâs izmaina. Ðeit ir iespçja. Vienmçr, kad saskatât kïûdu partnerî, meklçjiet to sevî paðâ. Daudzos gadîjumos jûs to atradîsiet. Katra reize, kad partneris jums râdîs ðo kïûdu, jums var derçt kâ atgâdinâjums pilnveidot sevi.
Galu galâ vai tad attiecîbas nav tâpçc, lai mçs atrastu kâdu, kas ïauj mums kïût labâkiem?"
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 18:24
...ar spilvenu...:)
#1
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 19:31
sakarîgâkâ foruma daïa jau visu pateikuði - netçrç viòas laiku un, cik nu vari pieklâjîgi, atvadies. neaizmirsti uzskaitît ne tikai to, kas viòâ nepatika, bet arî to, kas tomçr patika, ja jau biji ar viòu.
bandole
Re: Viòa sâk pieriebties
24.09.2006 22:56
es pçkðòi iedomâjos sevi viòas vietâ-un ja nu mançjs domâ ar tâpat?Acîs tizli smaida,bet pa galvu tik ðaudâs doma kâ atðût to stulbo govi.....nç,nevar bût,viòð tomçr mîl mani,mîl mani kâda esmu....un godîgi sakot,ja mançjs pateiktu,lai es nopçrku sev pretcelulîta krçmu vai lai aizeju uz vingroðanas zâli,es noteikti apvainotos un iesçstos dziïos kompleksos.un jâ-jûsu attiecîbâm visticamâk ir nodziedâta pçdçjâ dziesma.
Juris
Re: Viòa sâk pieriebties
25.09.2006 15:25
Ja cilvçki viens otru mîl, tad netraucç ne celulîts, ne pçc darba savîduðâs kâjas, ne arî tas, ja viòa prasa, kâdas biksîtes labâk izskatâs. Visu, kas ne îpaði patîk, ar mîïoto cilvçku ir atrisinâms neaizvainojoðu sarunu un rotaïu ceïâ un Tavs pienâkums ir palîdzçt mîïotajam cilvçkam izskatîties tâdam vai vismaas uz to pusi, kas Tev patîk. Jûsu gadîjumâ- ðíiraties, jo TU VIÒU NEMÎLI!!! Tas lasâms Tavos tekstos.
12345
Re: Viòa sâk pieriebties
25.09.2006 15:59
piekrîtu Jurim!
nepiekrîtu bandolei! Kâpçc uztvert kritiku tik asi? Nu i - kad man pasaka cilvçks, kuru mîlu, par to, kâdi "defekti' nu tipa par celulîtu, bet pasaka tâ mîïi, jokojot, nu es arî piefiksçðu, un darîðu ko lietas labâ.
Re: Viòa sâk pieriebties
25.09.2006 16:18
Piekritu Jurim. Piekritu bandolei. Piekritu visai pasaulei :) Ne, ðoreizi tikai Jurim un Bandolei. Es ari iesligtu kompleksos, ja man tieshi pateiktu: Klau Tev celulîts, resna pakaïa un kajas smird. Vispar - kadâs apençs Tu staiga utt.
Kritizet visi mâk. Vajag motivçt, nekritizçjot :) Tik gudri gan.
Piem. - Smirdigas kajas. Paòem bïodu, un nomazgâ viòai kâjas - kâ jokojoties. Saki,ka Tev patîk, ka viòai ir tîras un smarþigas pçdas. Tas nav pazemojoði. Celulîts. Pasaki, ka redzçji beibi - tâda un ðitâda, bet viòai celulîts. Vii, Tev nepatîk. Un tad - it kâ pirmo reizi ieraugi, eu, Tev taèu arî ir, ko darîsim? :)
Tâtad - spçlç tejâteri, ja normâls skuíis - viòa darbosies pretî. Interesanti un lietderîgi.
Taèu, ja to visu nespçj, dod viòai iespçju atrast normâlu vîrieti.
evi
Re: Viòa sâk pieriebties
25.09.2006 17:00
Tak ne jau celulîtâ un netîrâs kâjâs ir tâ lieta:((( Es zinu to sajûtu, kad otrâ pilnîgi viss krît uz nerviem. Bûtu eòìelis, tad kristu uz nerviem tas, cik stulbi spârnus plivina. Tas ir briesmîgi, tu pats sevi par to ienîsti, mokies, jûties kâ maita, bet tâ ir kâ tâda lavîna, kurai nevar pretoties ar prâta apsvçrumiem.
Vai vaina tâ, ka vienkârði nav mîlestîbas, jeb paðâ kâds emocionâls defekts - no malas grûti pateikt.
Es, piemçram, par sevi tiku skaidrîbâ, ka vienkârði nevaru ar otru cilvçku dzîvot kopâ, pârâk liela egoiste:(( Ilgstoði spçju paciest tikai sevi un savas ne vienmçr daiïâs fizioloìiskâs un mentâlâs u.c. izpausmes, turklât arî galvenokârt tâdçï, ka no sevis nav jau kur sprukt.
inta2
Re: Viòa sâk pieriebties
25.09.2006 21:13
forumieti,tev jâit prom!!! tavas attiecîbas ir beiguðâs,nebûs labâk!
Re: Viòa sâk pieriebties
25.09.2006 21:52
...un nâkoðajâs bûs tas pats...:(
Re: Viòa sâk pieriebties
25.09.2006 22:56
...kâ te laiþ...
GKI
Re: Viòa sâk pieriebties
26.09.2006 01:05
Provokaacija! Shito tekstu jau esmu kaut kur lasiijusi, paarkopeets vaards vaardaa!
Ugunîgâ
Re: Viòa sâk pieriebties
27.09.2006 10:18
Bet varbût paskaties uz sevi no malas...??? vai Tu pats esi breds pits?
bazuka
Re: Viòa sâk pieriebties
28.09.2006 17:34
Respect! Lai kâ man tavs teksts riebtos, lai cik netaisni ðíistu, jâatzîst – saprotu par 100%.
Re: Viòa sâk pieriebties
28.09.2006 22:32
Vîrietis mîl ar acîm,sieviete ar ausîm. Tas ir pamat likums.
Sievietçm jâbût noslçpumainâkâm.Nevar atklâti darît neromantiskas lietas. pustumsa,skaistas zeíbikses. Vîrietim jâredz gala rezultâts bet ne pats process.
Uzbudinâts vîrietis sîkumus neredz.Neuzbudinâts vîrietis redz visu jo viòð mîl ar acîm.
Sieviete jautâ jo viòa grib dzirdçt. Ar sievieti jârunâ. Ir jâsaka tâ. Mîïâ tu noslçpumainâ pustumsâ izskaties ti satriecoði,ka man aizraujas elpa. Tavas rozâ zeíbikses manî izsauc prieku un mîlestîbu. Veido sievieti un negaidi,ka viòa darîs to kas tev patîk. Saki,slavç.
Tavvs riebums liecina par vîriðío hormonu kritumu.Vîriðíie hormoni mijçjiedarbîbâ ar mîïotâs fluîdiem izsauca iekðçjo narkotiku izdalîðanos. Tie reibinâja un sievieti darîja par princesi.Tev jâatceras tie labâkie mirkïi. Un jâsaka viòai paldies par tiem. Jo ðos mirkïus iegûst ne katrs un ,diemþçl, viòu ilgums ir 2-4 gadi. Maksimums un brînums ja 6 gadi.
Tâtad tev jâceï savs libido un jâmâca sievieti izskatîties satriecoðai.
kaza
Re: Viòa sâk pieriebties
29.09.2006 09:18
Tâtad sievietei jâizskatâs satriecoði - citâdi nekâ? Tas taèu ir terorisms.
Re: Viòa sâk pieriebties
29.09.2006 09:36
Mazdakteris1
Tavi komenti tieðâm parasti ir ïoti labi, vâjâ vieta vienîgi ir ðî tçma, pavisam konkrçti- nevajag rekomendçt ðitâdus tekstus, kas jâsaka.
Re: Viòa sâk pieriebties
29.09.2006 22:53
Nu nepamet mani sajuuta, ka babsim visaadi jaanopuulaas, lai tik vecis jamo gribeetu... Mosh nomainiit, ja nu akuraat negrib?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 24?
Ziņa: