Seksloìes komentârs par anâlo seksu

Aizsāka jane 

Apollo (c)

Kâ ârste esmu skeptiski noskaòota pret anâlo seksu. Ja ar dzimumlocekli regulâri tiek traumçts anusa sfinkters, tas izstaipâs un vairs nevar atgût savu elasticitâti. Muskulatûra nav tâda, kâ ieejot ar dzimumlocekli makstî. Maksts gredzens aptver dzimumlocekli, bet anusa sfinkters ir paredzçts pavisam pretçjam virzienam — lai aizturçtu fçèu masas, kas nâk no iekðpuses uz ârpusi.

Sievietei, kas regulâri nodarbojas ar anâlo seksu, pçc gadiem bûs fçèu nesaturçðana. Tas ir neizbçgami, tâ notiek arî ar homoseksuâïiem, kas piekopj anâlo seksu.

Anâlâs atveres apvidû ir erogçnie punkti. Gadâs, ka tie sievietei ir îpaði spçcîgi. Lai ðâdu sievieti uzbudinâtu, labs paòçmiens partnerim ir to darît ar pirkstu. Ieteicams ir vienu pirkstu ievadît anusâ, otru — makstî. Tas sievietei ir ïoti liels kaifs, un ir sievietes, kas tieði ðâdâ veidâ var sasniegt orgasmu. Protams, anuss pats par sevi ir erogçnâ zona, bet tas nenozîmç, ka taisnâ zarna no dabas ir paredzçta dzimumakta veikðanai. Cilvçki meklç jaunas sajûtas. Biseksuâïiem noteikti ir liela vçlme pçc anâlâ seksa. Nepiekrîtu, ka ielenes nodarbojas ar anâlo seksu, vairâkums ieleòu ir pret to.

Pie manis nâk sievietes, kas cieð no uzbâzîgiem partneriem, kuriem gribas anâlo seksu. Bieþi vien vîrietis pasaka: «Ja tu nevçlies man sniegt ðo pakalpojumu, es meklçðu sev citu partneri...» Tas ir absurds! Es tad uzaicinu paðu partneri un izstâstu ar zîmçjumiem cilvçka bioloìisko uzbûvi, un prasu, vai viòð vçlas, lai viòa sieviete cieð no fçèu nesaturçðanas?

Protams, ja ir mîloði partneri un abiem ir vçlme pçc pârmaiòâm, var izmçìinât anâlo seksu, bet es nedomâju, ka sievietes gûst drausmîgu kaifu, ja tiek veikts pilns dzimumakts, ar vairâkâm frikcijâm anâlajâ atverç. Neticu! Bet kâ palaidçjmehânisms ðai seksuâlajai íçdîtei gadîjumos, ja sieviete neuzbudinâs, anâlâs atveres kairinâðana ir ieteicama. Noteikti jâatceras, ka jâlieto lubrikanti, lai neradîtu plîsumus anâlajâ atverç.»
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
28.09.2006 10:20
Protams ka anuss var ciest ja tur regulaari veiks pilnus dzimumaktus bet tomeer tas viss ir ljoti individuaali. Un ja kaadai to negribas tad piespiest buutu ljoti nepareizi.
Var jau buut ka ar sho rakstu var kaadu atbaidiit no anaalaa bet tas dakteres skaidrojums ir bezgala vaajsh un tizls. Veertiigi buutu uzzinaat seksologhes vaardu lai zinaatu pie kaa nevajag iet.
Raksta autore ir Aija Tula-Rijkure.
Ðodienas Apollo ievietots ðis viòas raksts.
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
28.09.2006 11:07
Hmm? Pilniigi negribas ticeet ka to uzrakstijis aarsts-profesionaalis...
ku!

Tu jau protams raksti no vîrieða pozîcijas, jo tev jau nepastâv nekâdas briesmas, ka tev kâds varçtu kaut ko izstaipît! Bet sievietçm ir grûtâk, jo, no vienas puses, ir daudz lasîti lîdzîgi komentâri par tâm briesmâm, ka vçlâk var bût fçèu nesaturçðanas problçmas, bet, no otras puses, tomçr ir ïoti daudzi vîrieði, kuriem patîk ðis seksa veids un ir arî sievietes, kurâm tas patîk... Savâ ziòâ dilemma...
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
28.09.2006 11:27
Arî vîrieðiem pastâv ðâdas briesmas. Viss atkarîgs no sex iegribâm un robeþâm. Kâ arî - orientâcijas. Stâsta, ka homo uz vecumdienâm izmanto tamponus.
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
28.09.2006 11:29
Nu nezinu ar kaadu neatlaidiibu tas jaadara lai buutu probleemas...
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
28.09.2006 11:33
Katru dienu, gadiem gadiem.
madcynics uzjautrinoties
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
28.09.2006 11:50
...???... :)
..ðeit vietâ mazs pimpîc :))
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
28.09.2006 12:04
Apsekojuði 40 vîrieðu dzimuma homoseksuâïus, kuri piekopj regulârus anoreceptîvus dzimumsakarus, un 18 salîdzinâma vecuma heteroseksuâlus vîrieðus, pçtîjuma autori vçsta, ka 14 homoseksuâïiem (35%) bieþi novçrojami izkârnîjumu nesaturçðanas simptomi
a tas kraaninsh nepaliek kakains?
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
30.09.2006 20:32
?

Ar anaalo nodarbojas tie kas nebaidaas ka kraaninjsh paliks kakains un ja taa gadaas tad aiziet un nomazgaa.
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
30.09.2006 20:33
Ja nu dikti bail, var uzvilkt prezervatiivu. Tik tad laikam cimdus ar vajadzees, lai to prezi var peecaak novilkt.
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
01.10.2006 12:30
...sajûta, ka par ðo te lietu spriedelç rumpîði, kam nav sajçgas par augðminçto...tikai kârtçjais - es izlasîju, man teica...
Re: Seksloìes komentârs par anâlo seksu
01.10.2006 16:18
Daba visu ir paredzçjusi savai lietoðanai un vajag pie tâ pieturçties.
Nevajag slavçt vai popularizçt to ,kas nav dabisks un droðs.Jo mazâk bûs to ,kas to mçìinâs darît.
Sinusoîds, kosinusoîds un anusoîds.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 23?
Ziņa: