Rudens-labâkais laiks, kad tikties ar meitençm

Aizsāka m? 

Nav svarîgi, vai meklç savu dzîves mîlestîbu vai vienkârði kâdu izklaides partneri nedçïas nogalei, tieði ðis ir laiks, kad izaicinât likteni un uzaicinât viòu uz tikðanos kâdâ kafejnîcâ.


Pçc simtiem sievieðu aptaujâðanas pasaules lielâkajâs pilsçtâs, vecumâ no 18 lîdz 30, zinâtâji secinâja, ka tieði rudenî sievietes ir visvairâk ieinteresçtas sâkt romantiskas attiecîbas.
Lai arî vasara ir piedzîvojumiem pilna, rudens îsâs dienas padara sievietes îpaði noskaòotas mîlestîbai. Kâdi tad ir viòu visbieþâk minçtie iemesli lielajai interesei par vîrieðiem? Lûk, daþi no tiem.

1. Lîdz ar aukstâ laika tuvoðanos sievietes vçlas palikt siltas sava mîïotâ drauga azotç.

2. Tuvojoties Ziemassvçtkiem, sievietes sâk domât arî par ìimeni, tuvîbu un romantiku. Tas nozîmç, ka viòas kïûst pieejamâkas un daudz bieþâk sapòo par nâkotni un savu vîrieða ideâlu.

3. Daudzas apgalvo, ka, atsâkot darbu vai skolu pçc trakajâm vasarâm, vçlas, lai vîrieði ar savu uzmanîbu izkliedçtu viòu ikdienas rûpes.

4. Uz jautâjumu, kura tad îsti ir tâ labâkâ nakts, kad iepazîties ar meiteni, gandrîz visas atbildçja, ka tâ ir Jaungada nakts.

Lûk, pâris padomu un iemeslu, kâpçc jâbeidz vazâties pa mâju treniòbiksçs un jâtaisâs uz kâdu saviesîgu vakaru. Lai arî tâs labâkâs atrast ir visnotaï grûti, jâatzîst, ka meitenes jau nu nav ar uguni jâmeklç. Viss ir atkarîgs no tava entuziasma un vçlmes padarît savu dzîvi krâsainâku.
Re: Rudens-labâkais laiks, kad tikties ar meitençm
13.10.2006 11:18
aga, kad siltais laiks ir beicies un vairs nevar staigaat ar plikiem pupiem un pakaljaam, saak veeleeties "palikt siltas sava mîïotâ drauga azotç" :D
Re: Rudens-labâkais laiks, kad tikties ar meitençm
13.10.2006 11:28
gh :D ai labs :)
Re: Rudens-labâkais laiks, kad tikties ar meitençm
13.10.2006 11:44
gh
kâdçl tu tâ vispârini?
man vienmçr gribas savu draugu - arî vasarâ, kad ir karsti un gribas ìçrbties plâni!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 21?
Ziņa: