Kopçjâ laulîbas gulta ietekmç vîrieðu prâta spçjas

Aizsāka copy 

Laulâtie, èuèçsim katrs savâ gultiòâ!

Vîrieði, neðíirieties! Tas ir bîstami jûsu veselîbai! — tâ apgalvo arî Ðveices mediíi. Viòu pçtîjumi apliecina, ka ðíirteòiem risks saslimt ar sirds slimîbâm ir vçl lielâks nekâ vientuïâm sievietçm.

Tomçr arî tas nav tik neapðaubâmi. Piemçram, ja rît jums paredzama ïoti grûta, atbildîga un garîgi saspringta darba diena, tad iepriekðçjo nakti vîrietim labâk pavadît vienatnç, tâ sakot, izliekot savu jauko draudzenîti aiz durvîm. Eksperti apgalvo, ka kopçjâ laulîbas gulta ietekmç vîrieðu prâta spçjas. Guïot kopâ ar partneri, jûsu miegs var tikt iztraucçts. Starp citu, vai nakts pavadîta ar seksu vai bez tâ, tas nemaz nav svarîgi.


Bet pats interesantâkais ir tas, ka partnerçm nekas tamlîdzîgs nedraud. Kaut arî sievietçm ir grûtâk aizmigt lîdzâs partnerim, tomçr, guïot divatâ, viòas izguïas daudz labâk. Vîrieðiem ir otrâdi — lîdzâs sievietei viòi parasti nemokâs ar bezmiegu un aizmieg âtri. Varbût to var skaidrot ar vîrieðu krâkðanu naktîs, mçtâðanos no viena sâna uz otru un segas òurcîðanâ (sievietes ðajos grçkos savus partnerus apvaino nesalîdzinâmi bieþâk nekâ otrâdi). Viòâm gulçt traucç arî karstums, kas no vîrieða nâkot kâ no pârkurinâtas krâsns.

Starp citu, kopçjâ gulta ietekmç arî mûsu sapòus. Sievietes savus sapnîðus labâk atceras pçc vientulîbâ pavadîtas nakts, savukârt vîrieðiem îpaðâ sapòu atmiòa «ieslçdzas» tieði pçc mîlas nakts ar partneri.

Citi amerikâòu speciâlisti ir gâjuði vçl tâlâk. Viòi apgalvo, ka atseviðías gultas ir stipras un ilgas laulîbas íîla. Pieauguðam cilvçkam esot vajadzîgs normâls, pilnvçrtîgs miegs. Tâpçc viòi ierosina laulâtajiem gulçt atseviðíâs gultâs vai, vçl labâk, atseviðíâs istabâs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 9?
Ziņa: