meklçju

Aizsāka èir 

èir
meklçju
24.10.2006 15:15
Tâdi un lîdzîgi sludinâjumi nevienam neðíiet nekas îpaðs. Ja tos raksta vîrieði. Kaut kâ nav gadîjies lasît ðâda tipa sievieðu sludinâjumus. Bet tas jau nenozîmç, ka sievietçm seksu gribas mazâk.


Vai tas ir normâli?
Nu tad tâ: gribas seksu, bet nav ar ko.

Ko darît? Meklçt seksa partneri?

Es domâju, ka tâ ir visracionâlâkâ izeja. Bet neba tâ uz ielas mesties pirmajam smukulîtim klât, neba seksîgam kolçìim e–pastus sûtît un tamlîdzîgi. Nav ar ko — tâ ir tikai viena problçmas daïa. Kâ, kad, kur — tâ arî ir problçma. Un, iespçjams, arî tas vçl nav viss. Jo... principâ jau mçs tâ neesam audzinâtas. Mçs neesam mâcîtas, kâ meklçt seksa partneri. Jâ, galu galâ — vai tas ir normâli?

Nedomâju, ka te iespçjama viena atbilde. Ja iespçjama, tad es drîzâk sliektos uz atbildi "jâ". Kâpçc lai tas nebûtu normâli? Vîrietim ir normâli, bet sievietei nav?!

Un galu galâ — Lielâ Mîla ir dâvana. Ne katram lemts to sagaidît. Ko tad darît, ja uz celibâtu ar" nevelk? Dzîvç taèu gadâs visâdi. Varbût es kâdu mîlu bezprâtîgi — bet viòð mani ne. Un beigu beigâs — ðajâ valstî, cik saprotu, mûsu ir vairâk nekâ vîrieðu. Ko darît tâm, kas palikuðas pâri amora spçlîtçs? Bet íermenis prasa savu. Ja prasa. Jo var dzîvot arî bez seksa. Pilnîgi mierîgi! Bet, ja gribas seksu? Tas ir tikai normâli!

Bet par to jau mçs ðajâ dzîves seriâlâ esam runâjuði. Tâpçc pievçrsîsimies nâkamajiem jautâjumiem: ko darît? Kur meklçt seksa partneri?

Tu gribi seksu vai mîlestîbu?

Patiesîbâ jau tas nav tik vienkârði. Kâdu citu reizi parunâsim, ko par ðo domâ vîrieði, bet skaidrs, ka vismaz sievietçm tas nav tik vienkârði. Nav tik vienkârði iesaistîties seksuâlâs spçlîtçs, ja patiesîbâ gaidi ko vairâk.

Kâda mana draudzene to ir pârdzîvojusi, un viòas stâsts man tieðâm lika aizdomâties, vai tas vispâr ir iespçjams: seksu pilnîbâ nodalît no jûtâm.

Draudzene internetâ iepazinâs ar kâdu vîrieti. Ïoti jauku vîrieti, kurð, tâpat kâ daudzi citi, meklçja atpûtu, izklaidi, adrenalînu... sazin ko viòð meklçja. Un atrada manu draudzeni.

Izveidojâs vçtrains româns. Nu, kâ jau tas internetâ notiek. Un abi — ðíiet, ka pat vienlaikus — nonâca pie lçmuma: jâsatiekas. Taèu... ïoti jaukais vîrietis, protams, bija ïoti aizòemts. (Reizçm man ðíiet, ka tâdiem bûtu jâaizliedz vazâties pa interneta saitiem! Jau tâ nekas nav skaidrs, un tos brîvos grûti identificçt — un tad viòi vçl bojâ statistiku un jauc ûdeòus!) Bet atðíirîbâ no daþa laba viòð nebût to neslçpa. Tieði otrâdi — viòð kâdas pâris nedçïas lauzâs kâ jauna meita. Vispâr jau viss bija godîgi: viòð skaidri un gaiði teica, ka viòa ir jauka un atraktîva sieviete, seksuâli ïoti pievilcîga, ka viòð jau ïoti gribçtu un tâ tâlâk, bet — vai viòa apzinoties, ka bez seksa viòiem nekas nevar bût? Vai viòa ir droða, ka ir gatava tikai tâdâm pieauguðu cilvçku (viòa vârdi!) seksa rotaïâm? Viòð ïoti mîlot savu sievu, bet esot apstâkïi, kas... Nu, vârdu sakot, viòð gribçtu ar manu draudzeni seksu, tikai seksu. Viss godîgi, vai ne?

Un mana draudzene piekrita! Un pirms tikðanâs viòi vçlreiz pârrunâja spçles noteikumus: te visi ir pieauguði cilvçki, neviens nevienâ neiemîlas, tikai gulta, nekâdu saistîbu, tikai "fun", tikai prieks un lîksmîba, un visas seksa pozas.

Un viòi satikâs. Un vîrietis izrâdîjâs brîniðíîgs. Seksîgs kâ velns, jauks, asprâtîgs un tâdâ garâ. Un aizòemts.

Viòi satikâs daþas reizes. Un uzmini, kurð pârkâpa noteikumu neiemîlçties?

Mana draudzene. Nabadzîte. Nabadzîte. Nabadzîte.

Viòa man ïâva ðo notikumu aprakstît, jo ir pârliecinâta, ka ar tâdiem stâstiem "ir pilni "Draugi"", par to viòa esot pilnîgi pârliecinâta.

Viòa nevaino ðo vîrieti, nç. Bet tas, ko viòa man lika uzrakstît ar lieliem, lieliem burtiem, ir: SEKSS BEZ MÎLESTÎBAS NAV IESPÇJAMS.

...Starp citu, es domâju, ka ir gan. Man ir lîdzîga pieredze. Bet — cik cilvçku, tik viedokïu. Varbût es vienkârði esmu baigâ... baigâ sterva?

Òemu to, ko gribu!

Nç, es tomçr domâju, ka viss ir normâli. Ja tev liekas, ka vîrieti vajag un tu esi ar mieru paciest arî to, ka viòð tevi nemîl — nu, tâ var gadîties — tad uz priekðu! Tad vienkârði jâmeklç îstais. Tikai kur? Kâ?

Kâda mana draudzene Agnese uzskata tâ: "Tâpat kâ lielo mîlu, otro pusîti, arî seksa partneri pieðíir kâda augstâka vara."

Bet mana draudzene Sandra uzskata — seksa partneris ir jâmeklç. Un jâizvçlas ïoti rûpîgi. "Seksa partneris — tas nav kaut kâds vienas nakts èalis, ko tu otrâ rîtâ izsvied no mâjas un aizmirsti."

Es iebilstu — vai tad nu latvju sievietçm tâdas iespçjas un tâda izvçle, ka èaïus varçtu tik vienkârði savâkt un pçc tam izsviest?

"Tieði tâpçc, ka tas nav tik vienkârði, pret seksa partnera meklçðanu jâizturas ïoti rûpîgi," atbild Sandra. Un izstâsta man savu teoriju.

Tâtad. Vispirms sev skaidri jâpasaka, ko vçlies. Respektîvi, jânoskaòo sevi pareizi — es nemeklçju mîlestîbu, mîlestîba mani atradîs pati. Bet es meklçju kaut ko tikpat svarîgu — es meklçju partneri seksam. Sekss — tas ir kaut kas nopietns. Tas saistîts ar manu íermeni, ar manu veselîbu, ar manu dzîvi, ar manu paðsajûtu. Tâtad — vîrietim jâbût tâdam, kas man var sniegt tikai labas emocijas. Ja mîlestîba atnâk negaidîta un reizçm mçs iemîlamies pçdçjos kretînos, dîvaiòos un vçl nez kâdos jocîgos vîrieðos, tad seksa partnera meklçjumos mçs esam pilnîgi brîvas! Tas nozîmç, ka seksa partneris tieðâm var bût reâls supervîrietis!

Nu jau sâk stipri vilkt uz "Seksu un lielpilsçtu"... Man izlauþas tâds smîniòð. Sandra saka — jâ! Jâ, viòa nenoliedz, ka "Seksa un lielpilsçtas" Samanta ir viens no viòas iedvesmas avotiem! Sandra uzskata, ka no viòas tieðâm daudz ko vajadzçtu mâcîties jebkurai sievietei.

"Ko tieði?" jautâju. "To, ka es esmu supersieviete. Un ka es eju un izvçlos tieði to vîrieti, kuru gribu. Kâpçc tu domâ, ka sievietei vienmçr jâsçþ un jâgaida, kad viòu kâds pavedîs, paòems, izvçlçsies?" jautâ Sandra.

Tâpçc es Sandrai jautâju — nu kur tad, pçc viòas domâm, Latvijâ to supervîrieti un seksa partneri meklçt? Bet par to — kâdu citu reizi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 24?
Ziņa: