Kreatîns

Aizsāka Tiga 

Tiga
Kreatîns
18.01.2007 18:01
Visapkaart sveiki :) MAn lloti interesee peec iespeejas plashaaka informaacija par kreatiinu-no pieredzes :) tikai ne to ko raksta katraa i-neta lapaa :) Man interesee viedoklis no cilveekiem kas apmeklee trenazhieru zaali!Kaa labaak lietot,cik daudz,kad,ar ko!dzirdeeju ka ar viinogu sulu vai cukur uudeni var bliezt,tik kaadaas proporcijaas :) ? Kuru no shiem izveeleeties,man jau lliekas ka to kursh satur arii glutamiinu ----> ieluukojaties sheit http://www.vp.lv/list.php?cat_id=s_kreat Gaidu atbildi :)
Re: Kreatîns
18.01.2007 18:05
gaidi ar maisu :D
vieniigais, kursh sheit zina kaapeec vinsh lieto kreatiinu ir mateus. atrodi vinja postus vai mailu un uzjautaa.
Tiga
Re: Kreatîns
18.01.2007 18:22
Paldies ;)
Re: Kreatîns
19.01.2007 16:10
jaa mateus man daudz paliidzeeja, bet man vins ieteica kreatinuu nolikt malaa !! :D
Jaadzer ar paartraukumiem: vienu meenesi dzer, vienu nee, savadaak nieres var sacakareet!! Un veel udens jadzer ta pavairaak!!
Pats lietoju bet tagad kaadu laiku nee!!
Re: Kreatîns
23.01.2007 18:36
snukers pareizi pateica. Uz niereems kreatiins pamatiigi spiezh. Es godiigi sakot nesaprotu... kaadeelj man lietot kreatiinu kursh aiztur organismaa uudeni un chakaree nieres (kuras chakaree jau mega devas ar olbaltumvielaam), ja sho pashu blakni (uudens aizturi) es labaak dabuunu ar kaut ko citu :D

Kreatiins nav tik nekaitiigs kaa to grib padariit. Vienkaarshi taa ir peedeejaa neaizliegtaa viela no muskulju masas audzeejoshajaam :) Aizej veikalaa nopeerc un eed.

P.s.
man tiekai shkjiet vai autors arii www.kachok.lv ir shito ieposteejis?


Par lietoshanu... es Tev ieteiktu vinju lietot kopaa ar glutamiinu un ogljhidraatiem. Glutamiins nav obligaati, bet veiksmiigi paliidzees. Peec kjiiimjas kurs glutamins vispaar ir sveeta lieta!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 1?
Ziņa: