Ðis ir vîrieða monologs, kurâ viòð atklâj, kâpçc krâpj sievietes.

Aizsāka izlasîju 

Man ïoti patîk sievietes
“Sâkðu ar to, ka man patieðâm ïoti patîk sievietes. Man patîk gudras, izskatîgas, koptas, inteliìentas, interesantas, seksuâlas sievietes. Man ir svarîgi dzîvot ar apziòu, ka, pateicoties man, daudzas ir kïuvuðas laimîgâkas. Man ir daudz draudzeòu, ar kurâm tiekos regulâri.

Jâ, es nekad neesmu aizmirsis, ka man ir sieva un ìimene. Viòus es ïoti mîlu un nekad no viòiem negribçtu ðíirties. Mana ìimene ir mana lielâkâ bagâtîba. Protams, precoties nekad nedomâju, ka kïûðu neuzticîgs, bet daïçji viòa ir vainîga notikuðajâ. Viòa ïoti labi zina, ka man ir nepiecieðams labs un kvalitatîvs sekss. Bieþi. Diemþçl sievas uzskati ar mançjiem ðajâ jautâjumâ nesaskan.

Ko man darît? Kad gadu regulâri katru dienu biju sevi apmierinâjis, man tas apnika. Vakaros gultâ labâkajâ gadîjumâ viòa tikai divas reizes nedçïâ izrâdîja kaut kâdu interesi par seksu. Visâ pârçjâ laikâ iniciatîva nâca no manis.

Sieva garlaicîga seksâ

Tagad varu teikt godîgi, man ar viòu seksâ bija garlaicîgi. Tas, ka man ir citas sievietes, kuras man sniedz to, ko nespçj sniegt mana sieva, nemaina lietas bûtîbu. Es viòu mîlu un nekad pat neesmu domâjis par laulîbas ðíirðanu. Ìimene ir un paliek mana lielâkâ dzîves vçrtîba.


Ko sieva nespçj sniegt tâdu, ko var manas draudzenes? Sâksim ar visbanâlâko iemeslu, kâdçï vîrieðiem parasti ir mîïâkâs, – tas ir sekss.
Man ïoti patîk sekss. Man patîk sajust sievietes samtaino âdu, man patîk, ka viòa ir kâ traka pçc manis. Man patîk, ka reizçm viòa pirmâ izrâda iniciatîvu. Man patîk bezaizspriedumu sekss. Man patîk, ka viòas kaislç skrâpç un paliek trakas. Man patîk, ka viòas necenðas noslâpçt savu vçlmi. Man patîk, ka viòas izskuj kaunumu. Man patîk, ka viòas, sniedzot man orâlo seksu, dara to ar tâdu baudu, ka ðíiet - tas ir labâkais, kas ar viòu jebkad ir noticis. Iespçjams, ka tas viss ir tikai teâtris. Bet man tas patîk. Diemþçl mana sieviòa to nedara.

Mums ir ideâla ìimenes dzîve, arî sekss tajâs reizçs, kad tas ir, ir ïoti labs. Neuzskatu, ka rîkojos îpaði grçcîgi. Savâm draudzenîtçm nekad neesmu melojis, dodot viòâm liekas cerîbas, ka mçs kaut kad bûsim kopâ.

Vairs nejûtu sirdsapziòas pârmetumus

Vai nejûtos kâ nelietis attiecîbâ pret savu sievu? Vairs ne. Sâkumâ bija dîvaini, bet viòa pati saprot, ka man seksu vajag bieþâk. Viòa to nevar man sniegt. Vai tieðâm tikai tâpçc, ka man ïoti patîk sekss un man to vajag bieþi, bûtu jâjûtas vainîgam?

Tas ir tikai sekss. Tikai pliks sekss. Tikai fizisks kontakts. Trakâk bûtu tad, ja es mîlçtu savas draudzenîtes vai plânotu ar viòâm kopîgu nâkotni. Nç, to es nedaru.

Nezinu, kâpçc mûsdienâs visi uzskata, ka krâpðana ir arî sekss ar citu. Tam es varu piekrist tikai daïçji. Ko tad man darît, ja sievai tik bieþi nevajag kâ man? Visu mûþu dzîvot neapmierinâtam un onançt? Tas bûtu labâk?”
...nu un???...kas tâlâk???...:)
...kâ man patîk ðitâdi atzinekïi...:)
...nekas taalaak. Cilveeks vnk pastaastiija par to,cik vinjam gruuti.
njaa..kaa buutu,ja piemeram sieva arii kraaptu so cilveeku deel kadiem tur nezin apstaakliem.. vai vins arii to uzskatiitu par normu?
Ko tad man darît, ja sievai tik bieþi nevajag kâ man? Visu mûþu dzîvot neapmierinâtam un onançt? Tas bûtu labâk?

____________________________________________________________________________
jaa! taa buutu labaak. daudz daudz labaak!
Re: Ðis ir vîrieða monologs, kurâ viòð atklâj, kâpçc krâpj sievietes.
13.06.2007 18:33
kâda velna pçc tâdiem tipiem jâprecas....viòâ snauþ poligâmija
Man daudz vairâk traucçtu, uztrauktu un liktu padomât par tâlâku laulîbas saglabâðanu, ja mana sieva dzertu, iesaistîtoes jaunajâ paaudzç, ietu uz ielas protestçt pret gejiem, uzmâktos man ar veìetâru çdienu nekâ, ja viòa ðad tad kaut kur ar kâdu pamîlçjas.
Moljer tad jau pats arî laid pa kreisi?
Re: Ðis ir vîrieða monologs, kurâ viòð atklâj, kâpçc krâpj sievietes.
13.06.2007 18:51
visu cieòu Tavai atklâtîbai un liberâlismam, Moljer, ja tâ arî praktiski notiek...bet, síiet, ka tâ ir tikai teorija... :)
Òemot vçrâ, ka mana kundze nedzer, nepîpç, nevienâ sektâ neiet, man ar dietâm neuzbâþas uz ielas ar plakâtiem neskraida un vispâr ir ideâla sieva, es 25 gadu laikâ nekad neesmu ielîdis viòas telefonâ, jautâjis, kur viòa pçc darba aizíçrâs un neesmu pârbaudîjis ar ko iet uz teâtri un uz balli darbâ, ar kâdu draudzeni brauc uz Itâliju u.t.t.
Tâ kâ, ja viòai arî ir bijusi vajadzîba vçl pçc kâda veèa, ir bijuðas visas iespçjas.
Un kam gan vajadzîga sieviete, kas nevienam citam nepatîk ?
Nav man saprotama privçtîpaðnieciskâ cilvçka tieksme uz savu partneri.
Nevar piespiest sevi mîlçt, nevar.
Un nav man vajadzîga formâla uzticîba, NAV.
No viòas labak nekïûst.
Re: Ðis ir vîrieða monologs, kurâ viòð atklâj, kâpçc krâpj sievietes.
13.06.2007 19:13
:)
man ir tieði tâdas attiecîbas kâ Tu aprakstîji, bet domâju, ka pie pirmâm reâlâm aizdomâm viedoklis krasi mainîtos....
Nu nu..

Cilvçks, kurð nespçj gût pilnîgu apmierinâjumu attiecîbâs ar vienu vienîgo partneri - nedrîkst veidot attiecîbas ar tâdu - kas tâdas vçlâs. Respektîvi - lûdzu - patîk drâzties ar visâm - nu i atrodi tâdu, kas dara tâpat un nebûs ne sâpju ne pârmetumu. Bet ja vecis prec sievieti, kas vçlas monogâmiju, un pilnu uzticîbu - nu tad domâ, pirms dari. Kâdçï jâdara pârim tâdam cilvçciòam, pat ja viòs to nenojauð. Tas tik un tâ ir zemiski, jo tu savâ prâtâ zini, ka otrs tevi mîl, un tic tev, kamçr tu laizi sveðas peþas.
Re: Ðis ir vîrieða monologs, kurâ viòð atklâj, kâpçc krâpj sievietes.
13.06.2007 20:38
Moljers Wrote:
-------------------------------------------------------
> Nav man saprotama privçtîpaðnieciskâ cilvçka
> tieksme uz savu partneri.
> Nevar piespiest sevi mîlçt, nevar.
Egocentrisms, bet kuram cilvçkam tad nav ;)
Piespiest mîlçt nevar, bet ïoti vçlçties, lai mîl, gan...
nu gan..es gan nekaadaa gadijuma nevaretu samierinaties,ja mans laulatais partneris taa uzskatiitu,ka nu ja gribas tad var.. tad nav ko vispaar but ar kaadu kopaa,bet dzivot vienam un uztureet sakarus ar ko grib..
Lauliiba mana skatiijumaa ir kas sveets,un kaadreiz nebija sitadas runas,ka cillvekiem butu vienalga,ar ko gul laulenis..
...moljer, visu cieòu...:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 3?
Ziņa: