Daþi jautâjumi

Aizsāka Lady X 

Lady X
Daþi jautâjumi
20.10.2007 18:04
Varbût biðíi ne pa tçmu,bet stâsts tâds....Mans tçtis ir miris 2,5 gadi.Pagâjuðo nedçïu nomira tçta brâlis.Kapu racçjiem ierâdîju vietu - tçtim pie kâjâm.Kad aizbraucu apskatîties izrakto kapu,man gandrîz palika slikti.Vietas tur bija diezgan kur rakt,bet nez kâpçc viòi bija uzrakuði virsû tçtim.Vismaz cik daudz es saskatîju,tad varçja redzçt dçïus ar ko nostirinâja tçta kapam sienas,bet tie dçïi ,kas bija kapa galâ nebija.Racçji man apgalvoja,ka zârks nçesot skarts...
Kâ lai es viòiem ticu? Vai iespçjams,ka viòi ir sapostîjuði zârku un lîdz ar to arî tçti? Cik ilgâ laikâ sapûst cilvçks un zârks zem zemes?
Racçjiem liku tçva brâïa kapu pârrakt vairâk uz otru pusi,ko viòi arî izdarîja...bet man joprojâm ir sâpîgi.....Citi saka,ka man jâiesvçta tçta kapa vieta.Kâ jûs domâjat?
Re: Daþi jautâjumi
20.10.2007 21:29
Es domaaju ka tas ko darijushi kaprachi, lai paliek uz vinju sirdsapzinjas... paareejam nav nekaadas noziimes...
Re: Daþi jautâjumi
21.10.2007 11:08
lai atbildçtu uz tavu jautâjumu, jâuzdod vismaz 10 jautâjumi - no kâda koka zârks, varbût skaidu plate, varbût no pussapuvuðiem nomaïiem, kas apvilkti ar skaistu zîdu, kâda zeme - smilðaina vai mâlaina utt.
vârdu sakot, zârks var sapût daþos gados un var nesatrupçt desmitiem gadu.
Re: Daþi jautâjumi
21.10.2007 11:10
iesvçtît vajag, paðai bûs mierîgâk ap sirdi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 23?
Ziņa: