Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.

Aizsāka ÇSTERE 

ÇSTERE
Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
26.11.2007 00:11
Labvakar visiem, kas neguï! Varbût tçma ir malta, bet man sagribçjâs padalîties ar savu pieredzi.
Esmu jau 5 gadus precçjusies, 28.gv sieviete, kura kâdreiz bij ïoti jautra, komunikabla, kaislîga un, kurai lîdz kâzâm ir ïoti patikuði vîrieði. It seviðíi 1,kurð pçc 4gadu kopdzîves pamatîgi un lîdz neprâtam sâpîgi salauza man sirdi. Man viss viòâ patika!!!..kaut gan pâris reizes viòu piekrâpu ar citiem puiðiem, bet viòð to neuziinâja, jo viòð vienmçr bij 1.vietâ!!!bet es viòam pçc 3.5 gadiemlaikam apniku..;( arî viòam patika daudz sievietes! unes izrâdîjâs, ka nebiju 1.vietâ!;(
Tad ïoti, ïoti sâpçja un sapratu, ka nâkmâs attiecîbas un vîru izvçlçðos tikai ar prâtu, jûtâm sirdî ierâdot pavisam nelielu vietiòu. Tâ arî notika aprecçjos ar ïoti labu vîrieti, kas mani nopietni iemîlçja, par mani ïoti rûpçjâs, ârçji nebija îpaði pievilcîgs, uz citâm acis praktiski nemeta, ïoti mani lutinâja, un dara to aizvien!
Kâ vîrietis viòð mani îpaði nekad nav valdzinâjis, un arî raksturs viòam tâds pasîvs un padrûms! Sex nekad nav bijis ideâls!NU jâ kâdu laiku pçc kâzâm sâkâs man problçmas ar nerviem, arvien trakâk, îdz ârsti konstatçja VD un uzsçdinâja uz zâlçm. Tâs mazâkâs devâs dzeru joprojâm, bet gadus 3 biju tâdâ kâ ne savâ âdâ - vîrs mani ïoti atbalstîja, kad uznâca lçkmes, pacieta tâs, mani nomierinâja, un tad es domâju, kur gan vçl kaut ko labâku uz pasaules atrast kâ cilvçku,kurð visu ðo pacieð. Tâ nu eksistçju kâdu laiku, un biju laimîga, ka cilvçks ðads man blakus.
Bet tad, nu jau kâdu gadu nopietni ar sevi strâdâjot, plus psihoterapija, sâku atgût paðapziòu, un sâku dzîvi dzîvot nevis eksistçt! Vîrs savukârt mani nesaprot, pieradis pie pasîvas un depresîvas sievas!! Velku viòu daþâdâs izklaidçs, bet viòam to negribâs, pârsvarâ gribas sçdçt pie kompja.
Un nu tagad man ir uzradies cilvçks, ar kuru ir gan interesanti, gan fiziski jûtu pievilcîbu, un kopâ ir tik labi kâ vârdos nav izsakâms..... TAÈU TE SÂKAS PROBLÇMA - MAN RODAS NENORMÂLA VAINAS IZJÛTA PRET VÎRU, KURÐ MAN ÏOTI BIEÞI ATGÂDINA, CIK ÏOTI MANI MÎL, UN ES NO ÐÎ VISA CIEÐU - SÂKUMÂ BIJA SKAISTI - KÏUVU DAUDZ UZMANÎGÂKA PRET SEVI, SKAISTÂKA, BET KOPÐ SAPRATU, KA ARÎ OTRAM VÎRIETIM PRET MANI IR NOPIETNI(VIÒÐ IR BRÎVS)UN MUMS KOPÂ IR ÏOTO LABI.., BET TOMÇR KRÂPJU VÎRU (SEX MUMS VÇL NAV BIJIS AR MÎÏÂKO),MAN RODAS TRAUKSME, UN TAGAD JAU PAMAZÂM DEPRESIJA!;( lIEKAS, KA PATS SVARÎGÂKAIS VÎRAM NENODARÎT PÂRI, UN ÐÎ TRAKÂ VAINAS SAJÛTA!!!

vARBÛT KÂDAM IR BIJIS LÎDZÎGI, PADALATIES, KO ÐÂDÂ SITUÂCIJÂ IR VISPRÂTÎGÂK DARÎT?
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
26.11.2007 02:35
Buus jaarunaa par to visu ar viiru... manupraat tas ir celjsh kaa vismazaakaa meeraa vinju saapinaat...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
un viss????
plants no cita PC
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
26.11.2007 10:28
Priekð kam vîru sâpinât. nevar jau zinât, kur autores iedomas un kur reâlâ dzîve. var bût paðreizçjo jûtu objekts pret viòu izturas vienkârði pieklâjîgi, bet viòa safantazçjâs.
Jâ, diez vai atzîðanos savâs jûtâs un kaislîgus skûpstus cilvçki viens otram dâvâ vnk pieklâjîbas pçc ;)
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
26.11.2007 11:51
Atceries savu stâstu par pirmo - ar kuru viss arî bija ideâli, lîdz brîdim, kad tev salauza sirdi... atrast patiesu un mîloðu vîrieti nemaz nav tik vienkârði... (es domâju, tâdu, kâ tavs vîrs, kas vairâkus gadus ir pierâdîjis, ka tevi tieðâm mîl).. Tu vari savu pçkðòo kaiðlîbu varâ sâpinât savu vîru un pârtraukt laulîbu.. bet skaties tik, ka vçlâk nenoþçlo, kad izjuks attiecîbas ar potenciâlo mîïâko... Cik sievietes reizçm ir daudz gatavas ziedot daþu kaislîgu mirkïu dçï, kurus izfantazçjuðas savâ galvâ, ka nu tik bûs...un beigâs èiks vien ir, nav ne vîra vairs, ne mîïâkâ.
Neviens tev nepateiks- dari tâ vai ðitâ. Pati pieòemsi lçmumu un pati par to atbildçsi. Ko gan tu sagribçji, lai pçc vairâkiem vienveidîgiem gadiem, kad tu biji nekâda un vîrs to pieòema, tagad viòð vienâ dienâ mainâs un skrien ar tevi uz klubiòiem?
Bet vai tad nevar apvienot abas lietas - gan vîru mîlçt, gan sirdi papriecçt ar otru dþeku ;)
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
27.11.2007 21:18
Man ir lîdzîgi, tikai neesmu vçl precçjusies. Kâpçc esmu vçl kopâ ar viòu? Tâpçc, ka cilvçks labs - un tad nu esmu izdarîjusi savu izvçli: labâk esmu kopâ ar tâdu cilvçku, kurð mani patiesi mîl, un tikai mani, un ir arî lielisks cilvçks - nekâ ar slimîgu alkoholiíi, meitu mîlçtâju un cilvçku, kurð liek skudriòâm pa âdu tecçt vairâk, nekâ varbût, ja var tâ izteikties - topoðais vîrs.
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
29.11.2007 11:15
zini, viss atkarîgs no tevis paðas... tu vari iemîlçt arî savu topoðo vîru... tici man.... tas nav neiespçjami. Man bija lîdzîgi, un es pârliecinâjos,ka arî pçc daudzu gadu simpatijâm, kas bija tikai patika, jo labs cilvçks, bet nebija mîlestîbas un kaisles...uzradâs kvçlâkas jûtas... Un tas nav pieradums, nav atkarîba... pçc pâris notikumiem jûtas atnâca kâ belziens pa galvu... Un es sapratu, ka ðis cilvçks ir dârgâkais, kas man uz pasaules ir...
Jā, bet ko tad , ja tas otrs nav nekāds alkoholiķis vai meitu mīlētājs, un nav arī nekāds seksa gigants, bet vnk kopā ir labi, skaisti, mierīgi, un plus vēl ir arī normāla kaisle un jūtas.
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
30.11.2007 11:02
Nu redzi, patiesiibaa jau neviens tev gatavu pareizo risinaajumu neiedos... no augstaas moraales viedokljiem skatoties ir taa ka ja reiz tu esi preceejusies ar vienu tad tev nevajadzeetu skatiities uz jebkuru citu... bet praktiski jau mees nezinam daudz un dazhaadas nianses, taapat arii katram cilvim ir savaadaakaas prioritaates... taa kaa saproti pati...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
01.12.2007 15:06
Tavu depresiju nez vai miiljaakais izraisa, bet skaidriiba, kas Tev par sho situaaciju galvaa veidojas... manupraat, Tu kaut kaadas juutas, kas zemapzinjaa rosaas un briest, stum projaam. ja jau esi gaajusi pie terapeita, tad shitam Tev vajadzeetu buut zinaamam.

tas vienmeer ir gruuts jautaajums ar shiem ts. labajiem cilveekiem...

jebkursh nopietns leemums naak, izejot caur vainas sajuutu... tas ir tikai normaali.

shaadaa situaacijaa vispraatiigaak ir ieklausiities sevii. un katrs to dara pa savam, taapeec superreceptes nav...
p-dies Runcene
Cilveks tevi balsta un dara visu lai tev butu labi, bet tu vinam gribi iesplaut sejaa. Nezinu vai te vairs ir ko verts diskuteet...laikam tada ir 80% sievieshu un viriesu daba.
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
03.12.2007 16:00
nu... uz to pusi jau ir... Cits âtri saprot, ko viòam vajag un nemoca ne sevi, ne citus... cits atkal nezina ko grib, neprot sevî ieklausîties un tad nu bojâ dzîvi sev, labajam cilvçkam un vçl varbût kâdam...
Re: Mîïâkais - depresijas izraisîtâjs.
03.12.2007 22:48
Nu nezinu... varbût skarbi skan, bet tie labie cilvçki nereti tiiiiik garlaicîgi, ka labâk kaut depresiju kkur citur dabût...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 8?
Ziņa: