Dziednieki, burvji, magi utt.

Aizsāka Vârds 

Mocos ar âdas problçmâm jau 8 gadus. Esmu bijis pie virknes ârstu, veicis daþâdas izmeklçsanas un analîzes. Visas analîzes ir nevainojamas, tomçr problçma paliek. Sîkâk savu problçmu ðeit publiski aprakstît negribçtu.

Tâpat arî, vîlies tradicionâlajâ medicînâ, esmu bijis pie 3 dziedniecçm: arî neveiksmîgi. Visas man personîgi ieteica cilvçki, kas it kâ piedzîvojuði brînumainas izveseïoðanâs: gluþi uz dullo vai pçc sludinâjuma negâju. Visas solîja izveseïoðanos, vârdoja ûdeni, lika aizdegt sveces un tamlîdzîgi, bet bez rezultâta. Pieïauju, ka ðî ûdens vârdoðana un svecîðu dedzinâðana tâds uz slimnieku vçrsts teâtris vien ir - es nezinu.

Ko es meklçju? Palîdzîbu netradicionâlajâ medicinâ. Brînumdari, varam to saukt arî tâ. Varbût esmu naivs, varbût.

Kâpçc es to rakstu ðeit? Es tomçr ticu, ka ir uz pasaules cilvçki ar neizskaidrojamâm spçjâm. Tâpçc lûdzu jums, lai palîdzat man tâdu atrast, ja jums ir kâda veida informâcija par ðâdiem dziedniekiem (arî ârpus Latvijas). Pat ja es tikai atrastu patieso slimîbas cçloni, tas jau bûtu daudz.

Mans e-pasts ir: celtic@apollo.lv

Paldies!
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
26.11.2007 17:51
Droði vien, ka ir arî tâdi cilvçki, un varbût Tev paveiksies tâdu atrast. Tomçr ïoti daudz izveseïoðanâs procesâ ir atkarîgs no cilvçka paða. Pameklç grâmatas par âdas problçmu psiholoìiskiem cçloòiem. Te ir viena no versijâm:
______________
Âda un ar to saistîtâs problçmas
Âda visâ pilnîbâ atspoguïo gan mûsu bûtîbu, gan pasaules uzskatu.

Âdas izsitumi
Neizbaudîtâs dzîves daïas intriìçjoðâ pievilcîba, gan bailes no tâs. Iekaisusi âda- nerealizçtas vçlmes. Bçrnu slimîbas- masalas, skarlatîna, masaliòas- karâ gadîjumâ notiek jauns lçciens attîstîbas pakâpç. Bçrnam kreveles- par maz veltî îstu uzmanîbu un sirsnîbu. Bçrna ekzçma liecina par bçrna mâtes beziemesla iekðçjo antipâtiju pret viòu.

Psoriâze (zvîòçde)
Nekas netiek ielaists sevî un netiek izlaists no sevis, aiz bruòâm slçpjas izsmalcinâta patmîlîba un milzîgas bailes no tâ, ka tikai apkârtçjie cilvçki to neaizskartu un neapvainotu.

Nieze
Psihiskajâ ziòâ mûs kaut kas neliek mierâ, kaitina, cçlonis ir kâda kaislîba- iekðçji dedzina kâ uguns, kura tiecas izlauzties uz âru, meklçjot plaðumus. Kasîðana simbolizç vâji izteiktu meklçðanu, rakòâðanos sevî.

www.e-mistika.lv
_________________

Vçl ir vieta, kur ârstç daþâdas âdas problçmas. Tas ir Azerbaiþânas pilsçtâ Naftalânâ (300 km no Baku), to darot ar naftas vannâm.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.11.2007 17:52 by strawberry.
Lilu
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
18.12.2007 16:52
Piekriitu Strawberry. Man pirms paris gadiem uzradaas aadas nieze, gaaju pie aarstiem, neko neatrada. Tobriid bija gaidaamas lielas paarmainjas dziivee un ieksheeji es biju ar to neapmierinaata. Pazinja, kas nodarbojas ar jogu, teica, ka man taa nieze no nerviem. Un taisniiba bij', peec meenesha, kad visi uztraukumi bij garaam, attapos, ka nieze paargaajusi.
abudabii
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
18.12.2007 17:51
tev taa veel ir vieglaakaa stadija .......
ja galvu nelietosi
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
18.12.2007 18:13
Naftalaanas naftas produkti ir arii Latvijaa. Slinkums mekleet info, bet zinu, ka redzeeju, ja vien man halucinaacijas nav bijushas.

Par dziedniekiem - konkreeti nevaru neko ieteikt, bet kas vienam var paliidzeet, tas otram nevar. Arii vinji ne ar visiem cilveekiem var straadaat.
Tiesa, liimenis ar sveceem, uudeni, saali utt. manaa praksee ir bijis viszemaakais un vaajaakais.
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
18.12.2007 20:32
Naftalânâ ir naftas vannas, kurâs cilvçks tiek iegremdçts. Nav runa par naftas produktiem.
Auss
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
19.12.2007 17:09
Diedniekus var meklçt Dziednieku savienîbâ http://ldzs.times.lv/ Ieteicams piezvanît un pajautât, pie kâ vçrsties ar savu kaiti, jo vi=si jau visu neprot. Bet par to psiholoìisko pusi piekrîtu - no tâs, kas darâs galvâ, sirdî un dvçselç, mçdz rasties kaites, ar kurâm tradicionâlâ medicîna netiek galâ. Jâdziedç dvçsele. Varbût palasi igaunietes Lûles Vîlmas grâmatas - Piedodu sev. Cerîbu siltums. Tur savâm problçmâm atradu izskaidrojumu. Liekas, ka lîdz. Bet citâdi varu ieteikt pakonsultçties arî ar homeopâtu, piem. Arsâ
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
19.12.2007 19:59
Pareizi uzrakstîja Auss- "Diedniekus"- nekâ cita tur nav. Sertificçtie ir tie, kas ar sertifikâtu pelna sev naudu.
Par palasîðanu piekrîtu. Vçl ir Siòeïòikovs, Luiza Heija- ko vçrts izlasît.
Homeopâtu arî ir vçrts apmeklçt.
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
19.12.2007 20:09
diednieki:)))), tur patieðâm îstie diedelnieki:)
abudabii
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
19.12.2007 20:28
strawberry

nu gan tu sarunaaji...
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
19.12.2007 21:02
Nu es pie diviem sertificçtiem esmu bijusi. Pirmo reizi, kad tieðâm bija vajadzîga palîdzîba, otro- apskatîties, vai ir tâ, kâ sola. Otra reize bija îpaða. Es redzçju, kâ viòa blefo, pçtot mani un saucot vainas, kas bieþi mçdz bût sievietçm, bet man nav...
abudabii
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
21.12.2007 19:24
strawberry

...

tu gadiijumaa ar reiki nenodarbojies, vai es kaut ko jaucu?
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
21.12.2007 19:54
Abudabî.
Jâ. Bet es nelieku reklâmas, ka dziedinu. Es nenosaku diagnozes. Es nekad neesmu òçmusi naudu par to, ja kâdam sûtu Reiki. Manâ lapâ ir skaidri pateikts, kas ir Reiki.
Pamatdoma, kas notiek sûtot/saòemot Reiki viskodolîgâk ir pateikta ðâdiem vârdiem:

"Es neesmu dziednieks. Es esmu tikai kanâls, caur kuru, pateicoties manam nolûkam un mîlestîbai, tiek vadîta enerìija.

Izjûkot lîdzsvaram kâdâ no lîmeòiem, rodas slimîba. Enerìija dodas uz vietu, kur ir cçlonis ðai nelîdzsvarotîbai.

Slimîbas simptomi pazûd kâ pçdçjie, kad ir likvidçta nelîdzsvarotîba. "

Ko vada dziednieki sakot, ka dziedina ar bioenerìiju- kas to lai zina. Pirms sâkt kâdu dziedinât, vispirms vajadzçtu klientam paskaidrot, kas tiks darîts, kas notiek, kâdas var bût sekas un kâdas ir iespçjas atgût veselîbu izmantojot dziednieka palîdzîbu.
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
21.12.2007 23:24
...slima zirga murdzinjsh... daljeeji...
abubabii
Re: Dziednieki, burvji, magi utt.
22.12.2007 16:53
strawberry

ui.. vai tad es kaads soggis, ka tev manaa priekssaa buutu jaataisnojaas :)


ir tik daudz nezinaamaa...


_________________________________

prieciigus saulgriezzus (nu jau vakareejos)- koleega :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 12?
Ziņa: