ikdienas striidi attiecibas

Aizsāka asdf 

asdf
ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 09:49
runa bus tikai par ikdienu, ar ko notiekti saskaras visi pari. ar draugu esam kopa gandriz 2,5 gadus, roza brilles jau nokritusas, dzivojam kopa un tagad pedeja laika ir nenormali daudz ikdienas stridi. nevis par lielajam lietam-mums nav ne greizsirdibas, isteniba vins varetu teikt, ir ideals un katra meitene tadu puisi varetu veleties. uz citam neskatas, atbildigs, rinki apkart netusejas, nedzer, nepipe. bet iezogas tie ikdienas stridi par pilnigiem sikumiem. mes vienmer izrunajamies par katru musu nebusanu un izligstam, nekad viens otru tajos stridos necensamies aizvainot, bet.. tas man ir pirmas nopietnas attiecibas, tapec isti nezinu, ka ar tiem tikt gala. protams, nekadas domas par skirsnaos nav, jo ne jau pirmo grutibu prieksa padoties. par vina jutam pret mani esmu pilnigi parliecinata. bet, tie stridi par sikumiem/ikdienu(piemeram, viens no mums kave un otram jagaida. isteniba es saku, lai vina taisas atrak, bet parasti nokaveju pati. dazreiz nakas atzit, ka to jezgu sataisu es pati un vina vaina isti nemaz nav)-ka izvairities?? vai varbut nemaz nav iespejams izvairities? jaa, un es vinu loti miilu.
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 10:25
...normâla parâdîba...ko satraucies???...citi pâri âtrâk, citi vçlâk pietrinas viens pie otra...:)
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 11:00
nu pârâk ideâlas laikam jums tâs attiecîbas, ka sâkat meklçt kaðíus sîkumos... kâ zinâms, nav pâru bez strîdiem, un nelieli strîdi reizçm ir pat nepiecieðami, lai mazliet sapurinâtu abus un ienestu ikdienas rutînâ asumiòu...plus izlîgðanas pozitîvais moments.. taèu tâdu piekasîðanos pie sîkumiem nevajag praktizçt ikdienâ, jo tâ drîz pârvçrtîsies par normu un pârmetumi vienam pret otru augs augumâ... Kâ mad saka- jâpieslîpçjas vienam pie otra... 2,5 gadi ir laiks, kad bûtu jau jâzina, kads tas otrs ir, un nevis censties lauzt otra bûtîbu, mçìinot piespiest mainîties, bet gan padomât, ko pats var darît, lai uzlabotu savstarpçjo sapratni..
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 11:04
pie kam.. ir cilvçki, kuri nespçj dzîvot bez saspîlçjuma... viòi teorçtiski negrib strîdus, bet bez tiem arî nespçj, jo tas viòiem dod adrenalînu, plus iespçju notçlot upuri un ko vçl tik ne, tas ienes pârmaiòas, tas kliedç ikdienas rutînu un garlaicîbu.. tu saki, ka mçdz vainot savçjo lietâs, kurâs pat viòð nav îsti pie vainas... nu tad, mîïâ, sâc ar sevi strâdât..
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 11:26
Pareizi jau Tu raksti bruute, bet ne jau vienmçr visas lietas ir viegli realizçt dzîvç, jo îpaði ðo "nevis censties lauzt otra bûtîbu, mçìinot piespiest mainîties, bet gan padomât, ko pats var darît, lai uzlabotu savstarpçjo sapratni.."... ai, ai, cik grûti...
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 12:20
ir grûti, es piekrîtu. Un ne katram tas izdosies, bet tâlab ir jâmçìina. Bet vçl svarîgâk ir- gribçt.. Piemçram es ðâdu cîòu ar sevi izcînîju... un izmainîju daudzas lietas savâ dzîvç, tieði tajâ- kâ uztvert otru sev blakus utt... un maldîjos diezgan ilgi, lîdz viss nostâjâs savâs vietâs..
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 12:22
piebildîðu vien, ka attiecîbas veido divi cilvçki- attiecîgi, tas ir abu nopelns, kas un kâ notiek... un kâ mçs visi zinâm, attiecîbas ir darbs..intensîvs pietam.. tiklîdz sâkam slinkot, tâ sâk neiet.
Moljers
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 12:34
PAr taisîðanos elementâri, man reiz apnika gaidît kurpçs un mçtelî sievu , kas vçl skrien zeíes vilkt un blûzîti pârvilkt.
Kopð tâs reizes, kreklu velku mugurâ tikai tad, kad viòa jau koridorî ar mçteli mugurâ.
Un nekâdu strîdu , pâmetumu :)
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 12:36
nu lûk- tu atradi variantu, kâ novçrst strîdu, nevis pukstçt katrâ nâkamajâ reizç no jauna... tas ïoti labi :)
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 14:34
...mazliet papildinot Moljeru...tas jau ir tas knifiòð - nevis piespiest otru mîlçt Raini, bet òemt vçrâ otra îpatnîbas...un tas nav sasitîts ar kkâdu piemçroðanos, sevis lauðanu utt, utt...mçs tachu neðíendçjamies, ja veïasmaðîna nepilda arî trauku mazgajamâs maðînas funkcijas...jebðu ar pletîzeri nevar nodzît bârdu...vienkârði pieòemam lietas tâdas, kâdas tâs ir...nja...starp citu, sievietâm ðo te patiesîbu divu cilveku attiecîbâs grûti pieòemt...viòâm noteikti vajadzçs, lai telefons pildîtu arî miksera funkcijas...vai vibratora...:)
...tâ notiek...:)
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 15:01
ek, ciniíi, ja te uzòemðanas nodaïâs praktizejoðie mediíi tusçtu, viòi droði vien varçtu plaði pastâstît, no kurâm vietâm tik nav vilkuði ârâ mobilos ar vibrozvanu :)))

Aber, ko tad, ja veikalâ ir tikai veïas maðînas, bet traukus ta arî vajag mazgât?
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 15:11
...restît, skati pçdçjos divus vârdus...:)
asdf
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 15:41
bruute, un kaa tu to panaci, ka izdevas izvairities no tiem stridiem? vai ta, ka te raksta-necensoties k-ko mainit un pienemot?
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 15:58
nu gatavu recepti tev nepateikshu, jo katrs tachu shîs sajûtas laiþ caur sevi un katrs visu jût un uztver atðíirîgi.. Zinâmâ mçrâ es iemâcîjos paskatîties uz lietâm globâlâk- nevis ievçrot un çrcçties par sîkumiem un niekiem, bet gan spçt novçrtçt patiesâs vçrtîbas.. Padomâ pie sevis un izdomâ- cik liela vçrtîba tev ir tavs otrs cilvçks, cik svarîgs tev viòð ir, un vai tu spçj viòu novçrtçt, vai esi laimîga, ka tev vinð ir. Un tad padomâ, cik nebûtiski ir tie sîkumi, ka cilvçks nokavçjas vai dara ko citu, kas varbût vienkârði ir raksturîgs viòa dabai.. Kas tas ir salîdzinâjumâ ar to, ka esat kopâ..
asdf
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 16:00
paldies, isteniba viedi vaardi
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 16:05
...un Tu vçl ðaubîjies, ka teitan nav/ir savakuðies viedie???...:)
Re: ikdienas striidi attiecibas
14.12.2007 16:25
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 09:35
att Wrote:
-------------------------------------------------------
> Pareizi jau Tu raksti bruute, bet ne jau vienmçr visas lietas ir viegli realizçt dzîvç, jo îpaði ðo "nevis censties lauzt otra bûtîbu, mçìinot piespiest mainîties, bet gan padomât, ko pats var darît, lai uzlabotu savstarpçjo sapratni.."... ai, ai, cik grûti...

es ar par ðito.. uzbursim ainiòu: ðamçjam ir tâda bûtîba, ka netîrâs zeíes un apenes vakarâ jânomet pie sienas uz ekskluzîvâ dabîgâs ðíiedras paklâja tieði zem manas mîïâkâs Purvîða ainavas.. ko man tagad - nelauzt viòa bûtîbu, mçìinot piespiest mainîties, bet paðai ik vakaru likt tâs zeíes mazâk ekskluzîvâ vietâ?

ai, ai ai, cik grûti.. :)))
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 09:58
...klau, Fi, ko izvçlçjies ruksi par vienîgo un patieso???...ak rozâ brilles???...mçs dzîvosim skaisti un es viòu izveidosu tâdu, kâds man vajadzîgs???...TU GAN DOD...:)
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 10:05
Fi ir acîmredzot citas proritâtes vîrieðu izvçlç, un netîrâs zeíes uz ekskluzîvâ paklâja ir tikai sîkums pret citâm vçrtîbâm...
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 11:56
"ekskluzîvâ dabîgâs ðíiedras paklâja"

Nevajag pirkt to ko nevar atljauties :D
smiekliigi... nekaapt arii varbuut uz taa paklaaja jo vinjsh ir exkluziivs?! :D
Es ja vajadzees vienk aizieshu un nopirkshu jaunu paklaaju, bet nu jaa... man tur nav nekaa ekskluziiva, prasts paklaajs :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 12:10
paklâjs ta paklâjs... bet ko Tu, Mateuss, dari ar netîrajâm zeíçm?- tâds ir jautâjums
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 13:04
nu moins - vienam tepiíis, otram aizvainotais vîrieða lepnums.. morâle jâmeklç, morâle, nevis mati jâskalda.. :)

labi, uzburðu citu ainiòu: ðamçjam ir tâda bûtîba, ka uz katru operas pirmizrâdi es saòemu roþu puðíi ar klât pieliktâm biïetçm uz to operu.. parterâ.. akustiski ideijâlâ vietâ.. a mani tâ opera besî.. lîdz paðâm aknâm besî.. man gribâs dþinsos plikâm kâjâm pa slapju pïavu dzît mâjâ govi uz slaukðanu, nevis spicençs un mazajâ melnajâ vakarkleitâ ar prièeni parterâ.. un uz katru pirmizrâdi..

ko man tagad - nelauzt viòa bûtîbu, mçìinot piespiest mainîties un atbrîvot mani no operieðanas katorgas, bet paðai piespiesties un sacît - paldies mîïais?

nu, ir tagad tâ morâle skaidrâka, vai ðoreiz par to govi ko prasîs? :))
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 13:46
Fi,

tavi piemçri pilnîbâ neatbilst domai kâ tâdai- ir lietas, ko normâli cilvçki spçj izrunât, un ja tu savam vecim nevari pateikt, ka tev nepatîk opera, tad pati vainîga!

nevajag jau aiziet galçjîbâs... turklât, ja runa ir par ikdienas sîkumiem, tad neredzu iemeslu, kâdçï ðâdâm lietâm, kâ tu te piemçrus liki, bûtu jâbût par pamatu strîdiem.. kâ jau teicu, parasti cilvçki, kas ir kopâ, ir kopâ, jo spçj atrast vienotu valodu, spçj arî izrunâties par lietâm.. un, piemçram, operas nemnîlçðana nav ne iemesls lai lauztu kâda dabu, ne arî iemesls strîdam... Attiecîbas ir mâksla, kuru kopjam ar vârdiem un darbiem... citi ðo mâkslu prot, citi ne...



Edited 1 time(s). Last edit at 17.12.2007 13:51 by bruute.
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 14:22
bruute Wrote:

> Attiecîbas ir mâksla, kuru kopjam ar vârdiem un
> darbiem... citi ðo mâkslu prot, citi ne...

...ar vârdiem - ak tu vecai âzi, mçrkaki...utt...utt
...ar darbiem - panna un gludeklis kâ arguments...:)
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 14:53
oga Wrote:
-------------------------------------------------------
> paklâjs ta paklâjs... bet ko Tu, Mateuss, dari ar
> netîrajâm zeíçm?- tâds ir jautâjums


Nu to ko parasti dara ar netiiraam zeíçm - sametu veïas maðînâ, ieberu pulveri, nospieþu pogu start, pçc tam izòemu un izlieku uz radiatoriem. Apmçram tâ.
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 15:02
nebija tev, Mateus nekâ sakarîga, ko piebilst, piesçjies pie maniem vârdiem... da manis pçc.. Te forumâ tâ ir raksturîga iezîme, pats neko nepateiks, bet tikai citu sacîto izòirgs. :(
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 15:16
Es neiznjirdzu, bet gan konstruktiivi piebildu ;)
Muusu ljaudiit postpadomijaa taa ir tendence. LJOTI gribeet buut biezajam un attieciigi liist vai no aadas aaraa, bet nopirkt to X5 (lai gan tas maksaas 80% no gjimenes ikmeenesha budzheta) un to pashu exkluziivo paklaaju, lai gan ja tam kas notiks, vel gadu jaamaksaa krediits. Taadeelj arii taa piebildu.

Mans viedoklis: NAV svariigi vai nometa zekjes uz galda, pie gultas, vai paklaaja (atvainojiet, ka nemineeju exkluziivs). Ja cilveeks ir neviizha tad taa ir un punkts. Ja cilveeks miil otru tad pieriiveesies. Vai nu viens vai otrs, bet pieriiveesies. Taapat kaa sieva var vnk panjemt taas zekjes un izmazgaat taapat arii vinja var pajautaat viiram - Tu taas zekjiites vel vilksi? Ja nee - aiznes liidz veljmashiinai. Un nebuut lepnai, pasaki par to paldies un iedod buchu! Viirietis to atcereesies.

tie kas dirshas deelj zekjeem uz paklaaja - tiem labaak aatri shkjirties, jo ja deelj siikumiem taisa tragjeediju, kjo dariis ar lielaam lietaam. 1x 2x ok, bet ja deelj viena un taa pasha drishas - jaapielaagojas!

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 15:31
bruute Wrote:
-------------------------------------------------------
> ja runa ir par ikdienas sîkumiem, tad neredzu iemeslu, kâdçï ðâdâm lietâm, kâ tu te piemçrus liki, bûtu jâbût par pamatu strîdiem..

tieði tâdçï, ka tie ir ikdienas sîkumi.. i tâs zeíes, i tâ gribçðana darît to, kas paðam labâk patîk.. un ar savu necilo 20 gadu kopdzîves pieredzi atïauðos tomçr teikt, ka tieði ikdienas sîkumi, ikdienas sîkumi un vçlreiz ikdienas sîkumi ir vislielâkais attiecîbu bieds.. :))

DOT – manos piemçros minçtie personâþi un dekorâcijas ir izdomâti, lîdzîba ar kâdu jums zinâmu reâlu personu ir tikai sakritîba..



> ...ja tu savam vecim nevari pateikt, ka tev nepatîk opera, tad pati vainîga!

vçl tikai 2 lietas:
1. savu veci par savu veci drîkstu saukt tikai es..
2. ja viòu tâ sauc Tu, tas liecina par zinâmu kaðíîgumu un neiecietîbu (nepieklâjîbu es, protams, nepieïauju :)), un man zûd ticamîbas moments, ka Tavi visnotaï pareizie vârdi atbilst tikpat pareiziem darbiem.. :))
Re: ikdienas striidi attiecibas
17.12.2007 15:42
...VO, kasiòð basâ vietâ...:)

...par tiem ikdienas sîkumiem...tâ við i...tomçr...sîkumi ir sîkumi...tieði sievietes brangi grçko ðajâ lietâ...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 8?
Ziņa: