Ko lai daru? :(

Aizsāka Roberts 

Roberts
Ko lai daru? :(
23.01.2008 18:33
Man ir tâda problçma skolâ. Man ir 14 gadu (drîz bûs 15). Ejot 7.klasç daudziem bçrniem svarîgs ir fiziskais izskats un bieþi par fiziskâm nepilnîbâm citus apsmej, kautgan mani tas îpaði nerausta un manâs acîs visi liekas vienâdi. Tomçr, ar mani ir tâ, ka man gan uz kâjâm, gan padusçs aug apmatojums. Un man ir mazliet bail iet uz sportu zçnu ìerbtuvçs, jo tad mani var apsmiet par to! Laigan zinu paralçlklasç iet viens skolçns kuram arî tâ ir un to uztver normâli. Droðvien kad visiem to atklâðu zçni izbazarçs to pa visu klasi un mani sâks apsmiet. Pats par to esmu domâjis un itkâ zinu, ka tas itkâ ir mans lepnums, taèu mazliet jocîgi arî, jo nezinu kâ reaìçs pârçjie. Itkâ es neesmu kautrîgs un kluss, taèu es varu arî "aprauties" kad man kâds dirsîs (atvainojos) virsû! Itkâ jau saprotu, ir cilvçki, kas ir invalîdi un tas ir daudz drausmîgâk par nieka spalviòâm. Bet tik un tâ bail saòemties, jo ir visâdi stulbi cilvçki pasaulç. Ko lai dara? Esmu izmisis! :(
Re: Ko lai daru? :(
23.01.2008 20:46
neradi problçmas tur kur to nav.
esssehhh
Re: Ko lai daru? :(
23.01.2008 21:02
paduses izskuj
uz kâjâm tas ir normâli
Re: Ko lai daru? :(
23.01.2008 21:08
dazhiem pat pieaugushiem viirieshiem spalvinju ir pavisam maz, citiem gana daudz. to tachu jau buusi pamaniijis. iespeejams, ka Tu buusi no tiem peedeejiem, ja jau tik agri saak augt. So? kas tagad notiek?

ja apsmej, vareetu domaat, ka citiem vnk skauzh. neseedees tachu kaktaa un neteiks -- vai kaa man skauzh un cik zheel, ka Tev ir tas, kas man veel nav... Tu jau peec dzheka izskaties, a es veel siicis (kas arii gan nav taisniiba).

vai ta pats virsluupu neesi peetiijis? vai citi to nedara? bet ne jau publiski. visi puishi Tavaa vecumaa grib izskatiities viirishkjiigi. Tev ir jau shiis aareejaas paziimes manaamas, citiem nav...

bet, cik var saprast no rakstiitaa, veel jau neviens Tevi nav apsmeejis. liekas fantaazijas var buut trauceejoshas dazhkaart. un stulbi cilveeki buus pasaulee, kameer Tu vien dziivosi...

tas ir Tavs lepnums, Tu saki... nu tad, ja neesi galiigi uz mutes kritis, kaa pats bildi, tad padomaa, kaa par sevi pastaaveet un kaa sevi aizstaaveet, ja nu gadiijumaa KAS. bet shis KAS jau veel nav noticis. jebkuraa gadiijumaa, dziive biezhi noliek situaacijaas, kad ir sava pashcienja jaaaizstaav. sheit vari saakt treneeties.

viss, kas ar Tevi notiek ir forshi. priecaajies par to. buusi pats prieciigs, citi to maniis, un buus uzmaniigi, ja arii kaadam kaads kaardinaajums aplikt tomeer radiisies.
līgava
Re: Ko lai daru? :(
23.01.2008 21:53
Nu klausies un liec aiz auss =) (šis topiks man ļoti atgādināja, ka meitenēm ir līdzīgas problēmas pēc fizkultūras pārģērbjoties, jo pārējās var ieraudzīt, ka dažām krūtis ir krietni attīstītākas un apcelt).
Manuprāt Tu esi tumšmatains puisis, un jādomā, ka ne tikai kājas un paduses spalvainas, bet arī rokas. Tik ilgi, kamēr mati neaug uz muguras, tikai jāpriecājas, ka esi apveltīts ar tādu rotu (tētim tas pats?) =)
Mans līgavainis pēc savas dabas ļoti matains jauns vīrietis. Tīņu vecumā bija līdzīgas problēmas kā Tev. Bārdu skūt arī sāka ļoti agri. Patiesībā vēl kāds gads un Tev būs draudzene, jo uz vienaudžu fona izcelsies vairāk kā pārējie. Un tas ir super!
Es gan nepārstāvu vairākumu sieviešu, bet vīrietim (Tavā gadījumā - topošajam) kaunēties toč nav par ko, tas piestāv un ir normāli.
Re: Ko lai daru? :(
23.01.2008 22:35
Hmm... es skuju paduses... plecus... reizeem muguru. Paaris reizes viss noskuvos - tas nav forshi. Bet vispaar spalvains es rulleeju labaak :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
123
Re: Ko lai daru? :(
24.01.2008 08:20
Ziemaa siltak :)
Re: Ko lai daru? :(
24.01.2008 14:02
Pasmej pretii - "forshi aug, vai ne? Ruupiigi audzeeju - ziemaa siltaak, vasaraa mushas nekozh!"

Jebkursh apnjirdziens apraujas, ja uz to nereagjee, vai mieriigi konstatee, ka, jaa, taa ir, un es ar to lepojos (brilleem, rudiem matiem, spalvaam, lielaam/mazaam kruutiim utt.) un piebilst, kaut ko, kaapeec tieshi tas ir forshi, veelams kaut ko stulbu, tipa pakjert uz apmulsumu.

Kaajas iisas? Forshi! Tuvaak zemei, zemaak jaamiizh, botas mazaak apshljakstaas.
Kaajas garas? Forshi - pakaljai siltaak, jo tuvaak saulei.
Uusas aug? Forshi! punjkjlupatu nevajag. Ataudzeeshu baardu, arii shalli nevajadzees!
Mati rudi? Forshi! Meitenes mani pamana starp jums, peleekajiem no inkubatora.
Rausta valodu? Forshi - toties baigi labi repot (vai hren, kaa taadu liidziigu stilu sauc).
Brilles? Forshi - veejsh suudus aciis nepuush! (Tavas siekalas aciis neshljakstaas)

OK, tam apakshaa vajag mazliet paarlieciibas par sevi. Ja cilveeks ir tendeets uz ieraushanos sevii un uz katru shitaadu panjirdzienu ar duuriiteem metas aizstaaveeties, asaras shkjaidiidams, tad vinju nonjirgs vienaa setaa. Ja Tevi iipashi neapcelj, tad ar pirmo pofigistisko atbaazienu parasti arii aizveras. Ja nesanaak vienreiz, otrreiz Tevi apcelt (resp., Tu nereagjee taa, kaa gaidiits - neuztraucies un nepaardziivo), tad parasti vairs neturpina, jo kaads cits buus vieglaak apreecams.
Re: Ko lai daru? :(
24.01.2008 14:44
Aseksuaalaa daudz plaðâk aprakstîja, bet man doma 1a: ja jutîsies kâ tas tur apakðâ, tad apcels par dajebko, aber, ja kârtîgi ðiem ðîberus aizvçrsi, tad ne par spalvâm, ne matiem izskûtiem zigzagâ vai nokrâsotiem s**u zaïâ krâsâ arî neko neteiks
Re: Ko lai daru? :(
24.01.2008 17:32
Vienkaarshojot vel vairaak ( :D ) jaamaak arii par sevi reizeem pasmieties ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Ko lai daru? :(
24.01.2008 18:43
nu, ja nepatîk var taè noplçst, noskût u.t.t.
hi hi
Re: Ko lai daru? :(
24.01.2008 18:51
Smejaties, 14gados ne visas meitenes skujâs un kâjas epilç, kur nu dþekam tâdus ieteikumus!!!
Re: Ko lai daru? :(
24.01.2008 18:54
tas nav nekâds dþeks, kas skumst par spalvainâm kâjâm...:)

tâtad- ja kâdam tâ ir problçma, tad tas ir.... nu-kas? :)
Re: Ko lai daru? :(
24.01.2008 23:38
oga: gaumes ir dazhaadas. Es piem agraak uzskatiiju, ka tas nav dzheks, kas neskumst peec muskuljainas miesas buuves. Tagad jau sen taa nedomaaju - cik cilveeku tik viedoklju.

Bet hi hi kautkaadu debilismu raxta... Tu ko 14 gadiigaam meiteneem lien vannas istabaa un luuri ko vinjas skuj vai neskuj??? 14 gados es piem i baardu skuvu i paduses. PSC... nepatiik noskuj!

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
hi hi
Re: Ko lai daru? :(
26.01.2008 21:37
Par to, tu (M.) tur lien un visu zini labâk. Laikam arî esi meitene un visas tavas draudzenes 14.gadîgâs tai skaitâ.

Bet tas, ka tu skuj to un ðito, bet ne savas olas, tavai draudzenei prieku nedara.
ssssss
Re: Ko lai daru? :(
26.01.2008 21:44
provokâcija
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 21?
Ziņa: