Ahujet, kas par mâtîti.

Aizsāka Im 

Im
Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 08:24
Saòçmâm satrauktas mammas zvanu, kura izstâstîja par negadîjumu ar saviem bçrniem. Trîs gadus vecs bçrniòð spçlçjoties ar savu jaunâko brâlîti, kuram ir tikai 10 mçneði, nejauði uzgâza mazulim virsû verdoðu ûdeni. Mamma nekavçjoties zvanîja Limbaþu âtrajai palîdzîbai, taèu tad sekoja negaidîtâkais - pçc mammas vârdiem Limbaþu âtrâs palîdzîbas ârsti pateikuði, ka viòi nevar ierasties pakaï cietuðajam bçrniòam un mâtei paðai bçrns jâved uz slimnîcu. Kâpçc mediíi neieradâs pie applaucçtâ mazuïa?

--------------------------------------------------------------------------------


Ðausmu pilns sestdienas vakars izvçrtâs Ilonai. Vecâkais no viòas dçliem nejauði uzgâza tçjkannu ar vâroðu ûdeni tieði virsû savam 10 mçneðus vecajam brâlim.
Ilona: "Seðos vakarâ vecâkais dçls uzlçja verdoðu ûdeni mazâkajam virsû."

Ilonas satraukumu papildinâja âtrâs palîdzîbas dispeèeres atbilde, ka bçrnu uz Limbaþu slimnîcas uzòemðanas nodaïu viòai jânes paðai.

Ilona: "Es piezvanîju uzòemðanas nodaïai, izsaucu âtros. Man pateica, ka neesot maðînas uz vietas, lai es nesot bçrnu uz turieni."

Situâcija bûtu patieðâm absurda, ja zîdaiòa mâtei uz slimnîcu bûtu jâmçro lielâks gabals, taèu ðajâ gadîjumâ slimnîca atradâs pusotras minûtes gâjiena attâlumâ no mâjas un dispeèera pieòçma vislabvçlîgâko lçmumu cietuðajam mazulim.

Ilona: "No manas mâjas sanâk 300 - 400 metri, bet tomçr priekð 10 mçneðus veca bçrna tâdâ stâvoklî, es domâju ir pârâk traki."

Sarma Luste, dispeèere: "No manas puses, domâju, ka visu izdarîju pareizi, protams, ja viòa bûtu tâlâk atradusies, ne pie slimnîcas, es domâtu, ko darît. Vai sauktu Alojas brigâdi, kura ir tuvâk vai lûgtu palîdzîbu policijas transportam. Ieteicu zâles iedot. Mâjâs viòai zâles bija. Ieteicu ietît segâ un atnest uz uzòemðanas nodaïu. No Alojas âtrâ palîdzîba atbrauktu ne jau pa 15 minûtçm."

Apskatot notikuma vietu redzam, ka no mâjas lîdz slimnîcai nav pat 300 metri, taèu saprotama ir arî mâtes reakcija, jo bailes ir vçl vairâk traumçt cietuðo mazuli. Ðajâ gadîjumâ izvçrtçjot situâciju dispeèere pieòçma visprâtîgâko lçmumu. Ðobrîd mazuïa veselîbas stâvoklis ir stabilizçjies un spçkus viòð atgûst Rîgas Bçrnu slimnîcâ.
Re: Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 12:25
Kaa tad vinjsh galu beigaas nonaaca tajaa slimniicaa?
Re: Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 12:43
nja... /pagrozu pirkstu pie deniòiem/

_____________________________________________

Pareizs uzturs, diçta un sports - jauna lapa sievietçm!
Re: Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 14:10
he, es arii par to drusku iereecu. ir jau tomeer cilveekam kaut kaadas prieksrociibas, kad dziivo blakus slimniicai, es jau laikam ietu vispaar bez zvaniishanas.
plants no cita PC
Re: Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 17:11
Nu i atrautos.
kad âtrajiem, tad uzòem bez rindas, vai atvesto rindas kârtîbâ. Ja atnâk pats, tad sçþ rindâ un gaida.
Re: Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 17:38
mees te ar no riita skatijaamies un reecaam... ar kaAjaam aiziet var 5x kameer mashiina atbrauc :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
plants no cita PC
Re: Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 17:52
Tâ mamma uztraucâs pavisam par citu. Es kâdreiz jau te forumâ ðûmçjos,ka slimnîca aizsûtîja manu tçvu, kuram gadîjâs trauma, tieði pretî slimnîcai un es viòu atvedu uz uzòemðanas nodaïu. Toreiz viens no paskaidrojumiem bij, kâpçc nesaucât âtros. Nu un mans arguments - bet tçvs taèu tepat blakus traumçjâs. labi, tad man paskaidroja, visu sapratu. Pie nepareizâs slimnîcas krita. Ðogad dçls, savu meiteni ar asâm vçdera sâpçm atveda ar maðînu uz slimnîcu. Viòus nosçdinâja garâ rindâ un pateica, kâ bija jâsauc âtrie. Tâ sçdçja 4 stundas, kamçr dçls galîgi nezaudçja pacietîbu. Vismaz lîdz vasarai âtro maðîna bija propusks uz uzòemðanas nodaïu.
Re: Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 17:55
iespeejams ka taa arii ir. Man mazs sakars bijis ar aatrajiem peedeejaa laikaa.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Ahujet, kas par mâtîti.
12.03.2008 19:31
...vienu briidi bija kaut kaads dums nolikums, ka pats nevar naakt uz slimniicu... seedi slimniicas pagalmaa un gaidi aatros... tagad vairs taa nav... taa kaa ar applauceetu beernu rinda buutu tikpat cik ar aatrajiem atvestam...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 1?
Ziņa: