Karjeras izvçle

Aizsāka snukers 

Re: Karjeras izvçle
21.06.2008 22:16
O chom rech ne znaju, no mnejie imeju (c) trakais caalis


;-)))))))))))



Edited 1 time(s). Last edit at 21.06.2008 22:16 by ,,,.
Re: Karjeras izvçle
21.06.2008 22:37
...komatiò, vai zini, uz kurieni Tev jâaizèâpo???...:)
...par mòenije...i znaju, i vedaju...:)
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 16:28
Patiesîbâ es uzskatu, ka ârsti un skolotâji ir profesijas, kas valstij vienmçr bûs nepiecieðamas, kaut vai tâpçc, ka jebkura iekârtâ bûs nepiecieðami ðâdi speciâlisti... pati domâju nâkamgad(ðogad, tâpat kâ snukers, pabeidzu 11. klasi) iestâties vçsturniekos un pçc tam par skolotâju. Zinu arî daudzus vienaudþus un abiturientus, kuri vçlas iet uz skolotâjiem un ârstiem. Pats galvenais- lai patîk tas, ko vçlies darît!
Advokâti un juristi, tâpat kâ ekonomisti, manuprât, jau ir "saraþoti"... nezinu, varbût kïûdos!
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 17:52
Ne, nu ja patik ubagot... uz prieksu.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 18:30
sauciet mani par optimisti, bet es uzskatu, ka valstî viss var mainîties. un tad es labâk visu mûþu strâdâju skolâ vai sçþu iekrâvusies grâmatâs un arhîvu materiâlos muzejâ nekâ neskaitâmu papîru kaudzçs birojâ... bet vispâr daþâdi cilvçki, daþâdi viedokïi. nav vçrts "saiet ragos" uzskatu nesakritîbas dçï!
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 18:32
snukers Wrote:
-------------------------------------------------------
> Kapec ne ? Tikai divas iespejas jau ir, man liekas
> ka RSU augstaks limenis par LSPA!


Nav... RSU maaca TIKAI un VIENIIGI teoriju... nu gribu redzeet kaa teoreetisks fitnesists sagatavos kaadu sacensiibaam nesachakareejot veseliibu un neradot traumas.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 18:44
to krakskite
Hmm. Es ari kaadreiz ta domaju... :)

Lai jum veicas. Nedomaju ka 5 gados kas mainisies, ja jav tas +/- aptuveni 9-10 gadus paliek taja un pasa limeni. Ne uz augsu ne uz leju. Uz izdzivosanas robezes sas specialitates vien dzivo, ka bija ta ir. Bet isteniba jav daudz, daudz, daudz ilgak si kartiba pastav. No USSR laikiem. Tad ne skolotaji, ne mediki neko nepelnija, atskiriba no santehnikiem, vai buvniekiem. Ka bija ta ari ir. Un ilgi vel ta bus.

Un ludz nestastiet man skaistos stastus, ka: "A man ir pazina arsts, vinam ir tas un tas un tas..." Tadu cilveku ir 1 - 2 un viss. Un tie ir vai nu super puper augstas klasses specialisti, vai neliesi. Pamatmassa dzivo no algas lidz algai, vai var atlauties sev panemt 10 kreditus un tos atmaksat stradajot 4 darbos.

PS
Mani no 11 klasses jav 12 gadi stir.



Edited 3 time(s). Last edit at 22.06.2008 18:55 by Dr.asist. Raimonds.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 19:20
Interesanti... nç, viedoklis ir ok, es nestrîdos, bet tas USSR(Union of Soviet Socialist Republics)- Latvijâ mçs vçl joprojâm lietojam PSRS. :)
Iespçjams, ka es pçc daþiem gadiem teikðu tâpat(neesmu tas pozitîvâk noskaòotais cilvçks). Veiksmi Jums, veiksmi mums!
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 19:44
Ja grib , var sasniegt visu! Ja tu neesi stiprs cilveks, tad protams ir gruti sasniegt augstu dzives limeni.
Nekas cilveku nevar novirzit no vina sapna! Ja tu velies but arsts, tad ar brinumpilnu apnemsanos ir jaiziet tam visam smagajam darbam cauri, un tad tu tiksi labi atalgots :)
Varbut mans sapnis nav bijis klut par arstu ( bet darbs ar cilvekiem man patik ) un ja tam visam klat es jau no bernibas lasu visadas zinatniskas gramatas ( vairak tiesi medicinas ) un man tas padodas, tad kapec neklut par arstu ? Necienis mani Latvija ? Tad cienis tie, kuriem busu vajadzigs :)
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 19:45
...raimondiò, ubago Tu...bet Tev to nesaprast...

...Latvijai vajag cilvçkus, kuri mîl ðo zemi...nevis nepârtraukti apdirð Latviju un slavç sevi - eku, kâds es malacis, kâ man somijâ labi sokas...da nu...



Edited 1 time(s). Last edit at 22.06.2008 19:50 by madcynics.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 19:56
Patîkami, ka pârsvarâ pozitîvi noskaòoti cilvçki! ;)
Snuker, lai veicas karjeras ceïu izvçloties! Starp citu, arî man agrâk bija doma iet uz medicînu, bet tad dzîve iemeta komercskolâ(tieði pateicoties tai es zinu, ka negribu mâcîties ekonomiku) un tur íîmijas kurss ir 105 h visâ vidusskolâ.
Patiesîbâ- visu cieòu Tev!
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 20:38
Paldies :) Tev ar :) Tu no Rigas ? :)
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 20:44
Man arii nav iisti simpaatiju pret tiem kas aizlaizhaas un meklee vieglos celjus. Zinu ka man jabkuraa briidii var iestaaties bankrots kaa jebkuram, bet taa zinu ka esmu visu sasniedzis ciinoties un miilot Latviju :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 20:44
nç. vecâki jau gribçja komercìimnâzijâ, bet sanâca Íeguma komercnovirziena vidusskola, tagad pârsvarâ dzîvoju Íegumâ. pats rîdzenieks?
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 20:49
A iepaziities var privaataa saraxtee... lai gan ir ok.. kad mainiisieties ar numurinjiem es ar pieraxtiishu ;) Bet vispaar vinjsh ir no Liepaajas

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 20:57
Bet vispâr es atbildçju uz jaut... :D par Rîgu esmu tikai pie ârstiem un tas ir daudz bieþâk, kâ man daþkârt gribçtos!
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 21:22
Only to Mateus
Viegls cels butu ja es aizbrauktu uz Iriju ravet kapostus... :) Nevis aizbrauktu uz valsti, kur valoda ir salidzinama pec grutibas ar kadu japanu valodu un nesaktu te vissu no nulles, macitos un galu gala sasniedzu jav kadu, nekadu bet limeni, kad paklautiba atrodas sis zemes pilsoni... Bet nu, ko es te tagad stastisu... jav 4 vai 5 gadus stastu, saprast nevariet. Jocigi. Bet nu lai paliek. Latviju mileju, milu un milsu. Bet kritizeju esoso vadisanas stilu, izzagsanu un nevalstisko ricibu. Tiesi tapec ari rakstu. Ai, laikam velti...



Edited 2 time(s). Last edit at 22.06.2008 21:30 by Dr.asist. Raimonds.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 21:23
...vairâk Latvijai mateusus, kreksîtes un snukerus...
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 21:29
...zheel to teikt, bet, veelaakais 5 gadus peec augstskolas absolveeshanas, krakskite teiks to pashu ko Raimonds... un jaa, 5 gadi ir maksimaalais cipars, lielaakaa dalja tik ilgi nedavelk...
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 21:34
...komatiò, man þçl, ka Tu esi tik neaptçsta, ka Tevi dzîve sit ar slapju lupatu...un visu laiku pa galviòu...ja Tavi teksti izriet no Tavas pieredzes...
...duraks arî baznîca atrausies pa galvu...
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 21:48
Es domaju, ka jebkuraa nozaree uzsaakot studijas ir sapnji un ideaali, bet taas beidzot ir vilshanaas. Jo tas sakriit ar to laiku, kad cilveeks beidzot apjaush, ka beigusies ir peedeejaa beerniibas palieka un dziive saakas ljoti"pa nopietnam". Kaadam, protams, aatraak tas viss notiek. Ja iet runa par dziives iztikas pelniishanu, tad lai taa buutu normaala, jaastraadaa jebkuraa nozaree. Nekur no debesiim miljoni nekriit. Cilveeki maksaa un atdot SAVU naudu profesionaaljiem. Lai tas buutu aarsts, skolotaajs, santehnikjis vai maakleris vai celtnieks. Tiem, kas prot savu arodu, gruuti laiki nav drauds. Ja naudu gaida, kaa loteriju, tad kaa loterijaa arii sanaak. Ja uz darbu jaaiet tikai lai pelniitu, ir gruuti. Bet taa dziivo vairums. Taa tas dziivee ir iekaartots, taa bija vienmeer un vienmeer buus.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 21:49
Zinu jau zinu... Bet neesmu dzirdçjusi sûdzamies par dzîvi patstâvîgus cilvçkus, kuriem pieticis prâta nesagâdât sev bçrnu pirms kaut ko sasniedz karjerâ. es, protams, atvainojos jaunajâm mâmiòâm, bet tâds ir mans dzîves skatîjums.
Tas(skolotâja, ârsta profesija) tomçr ir labâk nekâ cita veida diploms, ar kuru kabatâ jâuztraucas, vai tikai nedraud ðtatu samazinâðana vai vispâr pusgadu jârokas pa sludinâjumiem. katrs izvçlas sev piemçrotâko.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 22:00
:) Nu ta ir. Bet ir vel viena lieta, kur neiebazies, praktiski nekur ari nemaksaa... Tapec mums tada medicina ari ir. Viens, otrs ir zvaigzne. Bet lielaka dala ir tadi, kam iestajas jav prof.deformacija, kas strada ka pagadas un ir viss pie kajas. Jo konkurences nav. Tie dazi normalie, godpretigie vai nu tiesam ir augstas klasses profi, vai nu ielidusi kreslos kur maksa, vai ir kas aiz muguras, vai ir fanatiki, vai nu strada jav desmitiem, desmitiem gadu...

Es varu sagadat tik daudz piemeru, ka gramatas nepietiks. Bet nu nav pienemts radit meslus arpus majas...



Edited 1 time(s). Last edit at 22.06.2008 22:02 by Dr.asist. Raimonds.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 22:17
zinat kaa ir ar studeeshanaam? Pats muuzhaa neesmu studeejis neko peec savas specialitaates un arii tagad grasos maaciities galiigi ne to ko daru, bet kad pie manis naak straadaat studenti kuri tiktikko no universitaates...sorry.. vinji man uzdod taadus jautaajumus kaa mani klienti ;) Universitaate iedod 0 ieguldijumu. Mediciinaa ir savaadaak viennoziimiigi.

Par Latviju... man tik taal riebjas vazaashanaas pa vietaam kur "zaale zaljaaka un debess zinaaka" ka aarpus LV esmu tikai tad kad to vajag deelj darba - viss. Vel vareetu buut ka kaadreiz kaut kur aizbraukshu tikai lai palutinaatu savu sievieti ar kaadu njipraaku pludmali.

Es neesmu nabags, es neesmu bagaats (naudas izteiksmee), bet dziivoju labi un nesuudzos. Es zinu ka vel daudz buus jaaciinaas, bet zinu ka jo vairaak staaveeshu ar savu taisniibu un paarlieciibu, jo labaak dziivoshu - katrs pats savas laimes kaleejs. Es te piedzimu un TE ir mana vieta.

Taada ir mana paarlieciiba.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 22:28
kraksiite
Jo labaak cilveeks saprot, ko vinjsh grib un kaa uz turieni aiziet, jo mazaak vinjsh vilsies. Ja Tu domaa, ka ir norma, ka 24 gadu vecumaa ir sasniegtas profesionaalas virsotnes un cilveeks ir gatavs speciaalists, tad var gadiities, ka dziivee taa nenotiks. Beerni nav kaveeklis karjerai. ja kaads taa runaa, tad taa ir sevis attaisnoshana pasham savaas aciis. Skolotaaju truukst tikai taapeec, ka vinjiem maz maksaa. Ir jaabuut "iekshaam", lai katru gadu ar paaris dienu nobiidi, ietu klasee ua staastiitu vienu un to pashu tiem, kam tas nav interesanti. Cik cilveeku klasee ir taadi, kam ir interesanti maaciities? Ja Tu tik pozitiivi domaa par sho profesiju, tad Tev tuvumaa ir kaads ljoti labs skolotaajs. Taa ir veiksme. Vispaar reaalajaa dziivee ir ljoti maz taadu cilveeku, kas savu maiziiti pelna ar to, kas ir sirdslieta. Un no otras puses, jo ruupiigaak un atbildiigaak cilveeks attiecas pret savu maizes darbu, jo vairaak interesanta un paarsteidzosha vinjsh tajaa atrod, kas savukaart ljauj kljuut par PROFESIONAALI.
Raimond, es kaa vienmeer pieturos pie viedoklja, ka viss "poznajotsja v sravnjeniji" Nevar buut viena iipashi labi atalgota speciaalitaate uz paareejaas nabadziibas fona. Nuuu varbuut vieniigi muusu politikji. Cilveeki izdeg visaas jomaas. Taada ir realitaate.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 22:47
Ta ari ir. Salidzinajums :) Es varu salidzinat :)
Un es, ar lielaku prieku dzivotu un stradatu mila Latvijaa. Bet nu tiesam, varu salidzinat.

Ja situacija uzlabosies, varbut izvertesu iespeju atgriesties. Bet pagaidam es neredzu gaismas tunela gala. Ari mani draugi un pazinas, jo vini aiziet no LV medicinas. Viens pec otra. Zinu, ka no mana kursa specialitate srada tikai 2. Zinu, ka gandriz pa vissu valsti Atras NMP brigades ir nenokomplektetas pec likuma, vai nokomplektetas ar cilvekiem tikai daleji. Un situacija tikai pasliktinas. Pat Rigas NMP boss beidzot saaka vaidet. Ko nekad agrak vins nedarija. Nekad. :) Es varu salidzinat Plant. Tici man varu :)

Cik gribiet variet runat, ka uz nabadzibas fona nevar uzturet specialistus, es tam neticesu. Tadas nabadzibas nav, ja var buvet zelta tiktus un gasmas pilus. Ir totals valdosas elites pofigisms un netalredziba. Ne tika daudz vajag, lai uzlabot un saglabat to kas ir. Un vel, skatoties uz sitiem zalknabisiem, ka temas autors, esmu izbrinits ka griba macities medicinu cilvekiem vel tomer ir. Vel ir! Vispar tas ir pat divaini un apbrinojami.



Edited 2 time(s). Last edit at 22.06.2008 23:02 by Dr.asist. Raimonds.
Re: Karjeras izvçle
22.06.2008 23:47
Nav gan ne pofigisms ne netaalredziiba. Mees uz vienaam un taam pashaam lietaam skatamies no dazhaadiem skatu punktiem. Es te nedomaaju Tevi un sevi, bet gan savaadaak - tos, kas maksaa nodokljus un neko nelemj un tos, kas pelna no shiem megaprojektiem. Shii peljnjas iespeeja arii izbiida taas nenormaalaas idejas uz vispaareejaas nabadziibas fona. Ja vajadzees, cels arii tiltus paraleeli upeem, ka tik naudinjsh naak. Beediigi, ka tas notiek muusu dziives laikaa, pozitiivaa doma - vinju beernu beerni iespeejams kljuus par mecenaatiem. Pie nosaciijuma, ja iemaaciisies naudu pelniit nevis izkraapt un teereet :)
Mediciina visur ir teereejoshaa nozare nevis pelnoshaa. Un vienmeer taa bija, ja par valsts liidzekljiem, tad atlikuma princips.
Re: Karjeras izvçle
23.06.2008 10:45
nu par 24 gadiem te neviens nerunâ, bet drîzâk gan par principu pabeidz studijas un tad dibini ìimeni, lai ir pamats, uz kura stutçt un tâlâk attîstît savu karjeru! Un ir gan labi skolotâji, gan skolotâji tikko no augstskolas, gan arî skolotâji tuvâ paziòu lokâ.
Re: Karjeras izvçle
23.06.2008 11:56
Vai tomer nav tâ , ka cilvçks , kurð strâdâ savu sapòu darbu, jûtas tik laimîgs, ka var kâdam palîdzçt, dot padomu, arî ir apmierinâts ar savu algu?
Kaut vai tie paði zinâtnieki un pçtnieki (Stîvs Ervins , lai viòam vieglas smiltis) , viòð taèu arî neko nepelnîja. Pârsvarâ ðâdi cilvçki pârtiek no ziedojumiem. Bet pats galvenais viòð ir laimîgs, un nekâds lielums naudas nespçs radît vçl lielâku laimi.
Bet þçl , ka mûsdienâs tie godîgâkie un labsirdîgakie cilvçki tiek nolikti pie malas... cik stulba var bût sabiedrîba , kâ piemçru iesaku visiem noskatîties filmu ''Zeitgeist'' ! Nezinu , kas bûtu jâizdara , lai beidzot cilvçcei taptu skaidrs kâdos sûdos tâ ir :@



Edited 1 time(s). Last edit at 23.06.2008 11:57 by snukers.
Re: Karjeras izvçle
23.06.2008 15:29
;-)
Krakskite

Mediciinu studeejot shis princips jaapagarinaa liidz gadiem 30 ;-)

snukers

nee, taa nav... ticu, ka 18 gados liekas, ka taa ir... bet veelaak visi saprot, ka taa nav... reekjinus piesuuta Latvijas Valsts naudinjaas apreekjinaatus, chekus ar apmierinaatiibu pretii samaksai nenjem...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 11?
Ziņa: