Karjeras izvçle

Aizsāka snukers 

Re: Karjeras izvçle
23.06.2008 16:46
snukers:
es savu darbu vnk dievinu, jo tas ir arii viens no maniem hobijiem... bet kad man kaads pasaka ka gibeetu atlaidiiti, es vnk saku - ej meklee kaadu vidusskoleenu kursh Tev paliidzees par leetaaku naudu. Un viss... man jaaeed arii un reekjini jaamaksaa kaa arii jaasporto utt utjp... katra mana vajadziiba ir izdevumi un ,,, pareizi pateica... pameegjini zemniekam pateikt ka Tu buusi pateiciigs vinjam par kartupeljiem bet tos sanjtjikus par kilogramu nemaksaasi ;) :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Karjeras izvçle
24.06.2008 15:53
Starp citu kâ nosvinçjât ? :) Es diezgan jauki ,ar pâris pudelçm alus un monopola :)
Re: Karjeras izvçle
24.06.2008 16:10
1pudele 0.5% alus un daudz dejas zaljumballee

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Karjeras izvçle
24.06.2008 19:23
...bairîtis, desas, gaïa, ïauþi tautas tçrpos, kokle, latvieðu dziesmas lîdz gaisma aust, saules sagaidîðanas rituâls pie jûras, nogurums...:)
Re: Karjeras izvçle
24.06.2008 22:47
Madcynics.
Ko tu esi tik ïauns.
Asistents saka patiesîbu. Valsts medicîna ir uz sçkïa. Privâtie dara ko grib.
Vecie cilvçki pie zobu protçzista var aiziet tikai tad,ja `òem aizòçmumu un ieíîlâ savu dzîvokli. Ja viòam tâds ir. Ja nav tad dzîvo bez zobiem.
Ne visi var bût par Matrosoviem un likties uz ambrazûras,kad partija sauc......
Ne visi var nodot savu tçvu ja komjaunatne (vai pionierija) to prasa, kâ to darîja Pavïiks Morozovs...
Ceru,ka tas tevi neskars.
Katrs dzîvo un cînâs par savu sapratni.Kas par valsti, kas par ìimeni.
Izdzîvos tâ tauta,tâ valsts,kas domâ par pamatvçrtîbâm-ìimeni.
Re: Karjeras izvçle
25.06.2008 11:20
...kur Tu saskati ïaunumu???...tajâ, ka òirdzu par tâdiem laimes meklçtâjiem, kâ asistents???...:)
...un kurð tad cels Latviju saulîtç,ja ne jaunie???...asistents, noela, komatiòi, kuri ar ðûmainâm mutçm bïaustâs - visi prom no Latvijas!!!...un daudzi arî teð ziemeïmeitas lûkoties...da ko tur...
Re: Karjeras izvçle
25.06.2008 12:05
...luudzu citeet, kur teicu visi_prom_no_Latvijas...
Re: Karjeras izvçle
25.06.2008 15:02
Ari es neaicinu vissus braukt. Es atrunaju sakt studijas medicina, jo LV medikus neverte. Ta ir realitate. Un man sirdsapzina nelauj ieteikt macities medicunu LV. Lai pec tam nenaktos vergot, vai braukt prom no valsts. Jo jauniem, taltigiem, gudriem un zinosiem izvele nav liela. Vai nu, vai nu. Vai tresais variants, atstat medicinu un stradat kaut kur ap isto medicinu esosas nozares.

Ja agrak es vel ticeju, ka pakapeniski LV medicinaa stavoklis uzlabosies. Vairak es neticu. Jo praktiski nekas netiek darits. Un LV medicinu gaida vienkarsi nenormala krize. Ta jav sakusies un ta loti strauji attistas. Un apstadinat to jav praktiski nav iespejams. Un viens no tas attistibas faktoriem ir tas, ka valsts vadibaa sez vienkarsi zagli un cuukas. Citadi pat nosaukt nevaru. Meesli, prastaak runajot. Kuri tikai zog. Un kuriem par valsts nakotni ir nosplauties. Es tur neko izdarit nevaru, tapec mana izvele bija n ir dzivot arpus milas Latvijas. Ar vissu gimeni. Ceru ari vel vienu otru radinieku dabusu uz sejieni, jo es nevaru un negribu pamest savus vecakus mirt bada Latvijaa, bez normalas soc. un veselibas aprupes un aizsardzibas. Ta luuk. Un nedod Dievs ja vecs cilveks Latvija nopietni saslimst un noklust slimnica, jo slimnicas ilgstosa aprupe ir loti zemaa liimeni, it ipasi rajonos. Un situacija nevis uzlabojas, bet tiesi otradi tikai un tikai pasliktinas.



Edited 4 time(s). Last edit at 25.06.2008 15:18 by Dr.asist. Raimonds.
Re: Karjeras izvçle
25.06.2008 16:18
Daïçji tev var piekrist, bet tomçr...
Re: Karjeras izvçle
25.06.2008 16:27
...pat negribas muti dzesçt...visi zagïi un cûkas, viens asistents zin un ir godîgs...пиздеть не мешки ворочить...brauc un parâdi, kâ pareizi darît, apsistent...ak ta neïauj nevienam neko darît...un ko ta Tu viens...tâpçc atliek tikai viens - pïurkstçt pa tukso...tâ teikt - vçjziedis...:)
...komatiò, Tu esi viena no tâm, kura sçja smutu...patin atpakaï savus tekstus...:)
Re: Karjeras izvçle
25.06.2008 19:40
ciniíi, ðoreiz pats "pïurkstçt pa tukso"...
Nu padzîvo tajâ paðâ FI kaut nedçïu - varbût sapratîsi atðíirîbu. Ir tur kârtîba un attieksme pret cilvçku labâka.
Tagad varçsi riet, cik gribi, kamçr es daþas nâkamâs dienas baudîðu Tuska Open Air :P Vçl pietrûkst norieðanâs, ka LV arî tikpat forðu festu varçtu sarîkot :)))
Medicîna arî te varçtu bût kâ tur, bet nav. Piemçram, 1x baseinâ Íîpenç arî varçtu maksât ~5EUR kâ Itakeskus, ja mums te Helsinku sporta departaments baseinus uzturçtu, bet Íîpenç maksâ 4-6Ls un ðtrunts par clv ienâkumu lîmeòu atðíirîbu. Viss ir super un nekas nav ne nozagts, ne prihvatizçts...
Neaplikt tos, kas savâdâki vai citâdi domâjoði te tieðâm varçtu tâpat kâ tur, bet nekâ...

Dr.asist. Raimonds,
nu kâ vari ðâdi pavçrstu "diskusiju" uztvert nopietni?! ;))))

snuker,
dari kâ paðam sirds un apziòa liek. Palasîties un paklausîties vari, bet izlem pats. Ja Dr.asist. Raimonds bûs taisnîba, strâdâsi farmâcijas firmâ vai pârvâksies, ja ciniíim bûs taisnîba, bûs mums LV par vienu jaunu entuziastisku ârstu vairâk, aber, ja jau uzreiz izvçlçsies ko citu i nemçìinâjis un pçcâk domâsi kâ bûtu, ja bûtu... kam no tâ bûs labâk?
Re: Karjeras izvçle
25.06.2008 20:19
ja snukers grib, lai vinju sieva sauc par neizdevushos niikuli, tad var iet uz mediciinu. otrs celjsh ir 30 gadus vecam puisim, kuram jaaoperee smadzenju audzeejs, pabaazt zem aciim /kaut arii vinjsh knapi vairs redz/ lapinju ar uzrakstu 500. jo viirietim ir jaadomaa par gjimeni, ko nodibinaajis, par saviem tuvaakajiem un sevi galu galaa.

neatliekamaa paliidziiba, kur Raimonds straadaaja Latvijaa, ir valsts paspaarnee, un taa tam arii jaabuut, jo katra izsaukuma izmaksas ir ljoti augstas. taatad no valsts arii jaaprasa. ja valsts nedod, tad nevar prasiit, lai visi riikojas kaa depresijas mociitaa maate Tereeze.
Re: Karjeras izvçle
26.06.2008 03:03
A kto takoi smuts?
Re: Karjeras izvçle
26.06.2008 10:44
Protams, pçdçjâ izvçle bûs mana! Vçl man ir arî iespçja mâcîties íîmijas nozarç!
Bet laikam vajadzçs kâdu dienu vienam jûrâ pasçdçt un ieklausîties savâ sirdî :)
Re: Karjeras izvçle
26.06.2008 12:48
...коматинь,ту каа смутьянка те рунаа...:)

...o, vçl viena izlîda restîtes personâ...un mâjas pele ar cçlo runcenes niku...nabadzîbas sindroma mâktie, tolerances sistie un bezpersoniskie jûga lopiòi...dod viòiem pierîties un izklaides, viòi mâti pârdos...

...ðâdi te mçrkaíi visu Latviju izandelçjuði velnsviòuzin kam...valsts lika pârdot???...jeb paðiem gribçjâs bez darba un uzreiz tikt pie bleía kaudzes maðînas izskatâ, rît smalko margarînu - redz, tas iraid veselîgs,sapirkties lupatu kaudzes par neadekvâtu cenu, salikt mâjâs vissûdîgâkâs kvalitâtes skaidu plates kastes, kuras par mçbelçm sauc, uztaisît eiroremontu ( bïag, kâ man patîk ðis te apzîmejums)...utt, utt...
Re: Karjeras izvçle
26.06.2008 19:35
Ko darît , ka visiem gribas dârgas ðmotkas un uuber pricindâïus :D
Re: Karjeras izvçle
26.06.2008 20:44
...mhm...dzîvo sûdos vienistabas miteklî, kâjâs cauras zeíes, mugurâ íînas krekliòð ar DG, rokâs dermantîna Vitona somiòa un MERSIS...tas huiòa, ka riepas noçstas vienâ pusç, jo kâposta nepietiek uztaisît savirzi un nopirkt normâlus ripuïus...bet MAN IR...
...smieklîgi...
Re: Karjeras izvçle
26.06.2008 22:22
Taa tas sabiedriba ir ... :D
Re: Karjeras izvçle
27.06.2008 13:20
madcynics Wrote:
-------------------------------------------------------
> ...mhm...dzîvo sûdos vienistabas miteklî, kâjâs
> cauras zeíes, mugurâ íînas krekliòð ar DG, rokâs
> dermantîna Vitona somiòa un MERSIS...tas huiòa, ka
> riepas noçstas vienâ pusç, jo kâposta nepietiek
> uztaisît savirzi un nopirkt normâlus ripuïus...bet
> MAN IR...
> ...smieklîgi...

Saja fraze kan cinikim piebiedrosos. Nekad nebiju saprais cilvekus, kuri dzivo uz aru. Tas ir izradoties, re man tas, re man sitas. :) Panem masinu, kuras kreditu knapi pavilkt var u.t.t. Bet tam ir skaidrojums. Un ta ir psihologija. 50 gadus cilvekiem praktiski ne ka nebija. Vissi (ar iznemumiem) bija vienadi. Un tagad tie laiki beigusies un tik davai izradities, kurs par kuru krutaks. Un kurs kura aprinde vares grozities... Tas paries. Ar laiku. Mainisies vertibas. Mainisies domasana, mainisies arejais spozums. :)

Bet tas arejais, dazreiz ir vienkarsi burvigs :) Piemeram meitenes Latvijaa uummmm jaukas!!!! Skaistas, slaidas, maak gerbties. :) No kurienes tas naak un kaapec, es ari zinu. Bet labak paklusesu...
Un it ipasi to labi redz, kad braucu darisanas uz LV no jav savas Suomijas. Atskiriba ir vienkarsi nenormala. LV meicas rulle!!! Kad dzivoju Latvja, tam maz uzmanibas pieversu. Jo kaut ka pierasts bija. Bet tagad, kad redzi to starpibu... Te un tur. Atskiriba kolosala. Latviesi nesaprot kada viniem ir bagatiba! Var saprast tos nabagos Anglus un Iirus :)) Brauc uz Latviju apaksbikses smeret :)))))
PS
Ai apnika man tas offiss, brauksu uz majam. Paest, ar sievinu paplapat... Lai sekretutka strada :)))) Man labs garigais sodien :))))



Edited 3 time(s). Last edit at 27.06.2008 13:26 by Dr.asist. Raimonds.
Re: Karjeras izvçle
27.06.2008 22:14
Es lepojos , ka mûsu pedagogi ir tik augstâ lîmenî :)
Filmâ Zeitgeist bija musçjo bâleliòu zinîbu rezultâti :)
Un tikai tâdçï vien bûtu vçrts palikt Latvijâ , savâ dzimtenç!
Un diemþçl ,Raimond, "ciniíim'' ir taisnîba!
IR jâtiek galâ ar savâm problçmâm, lai beidzot cilvçce sâktu veidot vienotu, laimîgu un mîlestîbas pilnu sabiedrîbu... jâ...



Edited 1 time(s). Last edit at 27.06.2008 22:15 by snukers.
Re: Karjeras izvçle
27.06.2008 22:37






Nu paklausies....mos ko sapratisi.
SPIEDI SEIT



Edited 2 time(s). Last edit at 27.06.2008 23:02 by Dr.asist. Raimonds.
Re: Karjeras izvçle
27.06.2008 23:15
Man liekas, ka vienîgi ðajâ diskusijâ varçtu smieties par Tevîm :)
Re: Karjeras izvçle
27.06.2008 23:37
Lai arî manis teiktais ir naivi un varbut pat stulbi, bet tu ne tuvu neesi patriots!
Tu doma , ka jaunajiem ''ipasniekiem '' tu esi vajadzigs ? Psc , nosplauties viniem gar tevi. Vienalga vai tu izkritisi no pirma stava loga un lauziisi roku vai tev parbrauks celja rullis ! Gimene ir vienigaa , kuriem tu neesi vienaldzigs un , kuri tevi mil. Tas, ka tev tur khm ''vairâk'' maksâ nenozime, ka viniem tu esi vajadzigs!
Tu esi vajadzigs Latvijai!
Un lai ari kaa, vismaz pagaidam man liekas, ka var dzivot ar laimigi Latvija! :)
Ja grib var visu, tikai vajag pacensties!
Re: Karjeras izvçle
28.06.2008 12:00
Snuker ;-) Saglabaa sho tekstu un paarlasi pçc 10 gadiem ;-)

Raimond

A dziesminja labaa :) Sen nav buuts tajaa saitaa, jaaiet ieveerteet jaunumi ;-)))



Edited 1 time(s). Last edit at 28.06.2008 12:02 by ,,,.
Re: Karjeras izvçle
28.06.2008 13:58
jaa, snuker, naivi gan... un saglabaa... i 10 gadi nepaies... patriotismu nesakoshljaasi, par to dienishkjo maizi nenopirksi.

ne velti Chikaagas pieciishi dzied, ka ar biziiteem un pastalaam pie viira gruuti tikt...

lozungi sociaalismam piedereejaas, bet ne jau vairs tagad...

tas sen pasaules veesturee taa ir bijis, ka cilveeki seko kapitaalam...

vajadziigs, nevajadziigs...
nav runa par to...
bet par to, ka par darbu samaksaa...
Re: Karjeras izvçle
28.06.2008 17:38
pasaules vçsturç vienmçr ir bijis, ka dullie daukas, neprâtîgie un nesavtîgie paliek cilvçces atmiòâ, ietekmç procesus un dzîvi;

tie, kas siltu un mîkstu vietiòu meklç savu dabû agrâk vai vçlâk- kâ Raimonds piemçram...nu un tad- lai veicas...organisms labi sevi atraþos- lîdzîgi domâjoðos, nâkamâ paaudzç varbût migrçs uz citu valsti, kur vçl labâk...un tâ uz priekðu...

sekos kapitâlam...:))

patiesîbâ es ïoti ceru, ka nâks cita mediíu paaudze, ar citu filozofiju:

nevis "man samaksâs", bet "es nopelnîðu"
Re: Karjeras izvçle
28.06.2008 18:35
Es arii uzskatu ka Latvijaa var mieriigi un patiikami dziivot :) Tieshi 10 gadi atpakalj domaaju ka nevar un jaabrauc uz aarzemeem... pagaaja desmit gadi un esmu 101% paarliecinaats ka var :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Karjeras izvçle
28.06.2008 20:37
a oga zina, kaadas maasinjaam algas, piemeeram?

un feldsheriem jeb aarstu paliigiem?

un neatliekamajaa paliidziibaa darba slodze visiem?

tas nav nekaados vaartos... tukshas runas.
Re: Karjeras izvçle
28.06.2008 21:30
sekojiet kapitâlam! pasaule ir vaïâ...:)

ðobrîd jûs vnk diedelçjat nevis rîkojaties;
vismaz es nevienai sanitârei vai fedðerei naudu netaisos pârskaitît
Re: Karjeras izvçle
28.06.2008 21:52
pii-pii



Edited 1 time(s). Last edit at 28.06.2008 21:53 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 10?
Ziņa: