kaardinatajs menesi pirms kazam

Aizsāka qwert 

qwert
kaardinatajs menesi pirms kazam
09.07.2008 11:09
taa kaa sajaa forumaa cilveeki taadi ar lielaku dzives pieredzi liekas, veersos pie Jums peec padoma un viedokliem.

ir atgadiijusies viena riebiiga lieta, kas spiez sirdi - ar draugu naakammenes preceesimies. esam kopaa vairaak nekaa 3 gadus. ir sadziviski stridini, bet pa lielam liekas, ka vins ir tas istais, kuram varu uzticeties pilnibaa, turklat, es zinu, ka vinu miilu.
bet nu peec 3 gadu pauzes ir uzradies vel viens puisis, kurs vienkarsi mani simpatizee, kaut kaa tiri fiziski pievelk. vins ir brivs, turklat, kaut kadu neuzbaziigu uzmaniibu man izraada. tas reizes kad vinu satieku, ir tas skudrinas vederaa. pats stulbakais, ka manam draugam ari vins ka cilveks loti patik.
no sis situacijas baidijos, bet zinaju, ka kadreiz ta pienaks ari man - kad esmu kopaa ar kadu citu, turklat, pavisam nopietni, un tad atnaks kads, kurs piesaistis manu uzmanibu.
es jau esmu sapratusi, ka sis jutas pret to puisi nav nekas vairak par fizisku pievilcibu, kaardinajums, kurs salidzinosi ar to, ko esam buvejusi kopa ar manu toposo viru - ir nulles veertibaa. savu draugu esmu iepazinusi un zinu, ka ar vinu velos but kopaa, savukart, sis jutas ir tikai fiziska pievilksanas, kuru noteikti kaut reizi ir izjutusas ari citas, kuras ir kopaa ar savu otru pusi. tapec tam jutam nepieversisu uzmanibu, vel jo vairak, izvairisos no ta puisa, (pati nezinu kapec vinu esmu uzaicinajusi uz musu kazam).
bet jautajums man tads - vai sadi kardinajumi rodas ari jums - tiem, kuriem attiecibas viss ok, vienkarsi peksni tada fiziska pievilksanas pie kada cita rodas? vai tas varetu nozimeet, ka manas un drauga attiecibas kaut kas ir sagajis griste?to loti negribetos teikt.. varbut ta ir vienkarshi fiziska/dabiska instinktu limeni sajuta, kura piemekle katru, kurs ilgaku laiku kopa ar vienu cilveku ir pavadijis kopaa?
nevienaa acii nedomaaju, ka tagad sis puisis ir ta mana istaa puse, un, ka esmu kludijusies sava pasreizeejaa izveelee, jo padzivojot ar vinu paris gadus kopaa, noteikti atkal uzradisies svaiga miesa, kura kaardinaas..
rezumeejot tatad - vai tas varetu but normaali, ka it ka ir nopietnas attiecibas, kuras nedomaju partraukt, taja pasa laika ieveroju kadu citu, kurs mani fiziski pievelk? traucee mani taa sajuta, labak nebutu to treso lieko satikusi. tagad tik atliek cinities preti tam fiziskajam pievilksanas spekam..
Re: kaardinatajs menesi pirms kazam
09.07.2008 11:45
Situâcija ïoti poulâra un piemeklç daudzus... Sprieþot pçc tava teiktâ, tas puisis nepavisam nav tev vienaldzîgs... kaut gan saki ka nevienâ acî nedomâ ka ðis puisis ir îstais... Ticamâkais, ka arî ðo versiju esi rûpîgi apdomâjusi vienîgi tev nav vçlçðanâs upurçt 3 gadus veidotâs attiecîbas un doties pretîm nezinâmajam... Pagaidâm nav arî runa par to, ka tev vienkârði ik pçc pâris gadiem gribçtos ko jaunu (kaut gan ir arî tâdi cilvçki) jo runa ir par vecu paziòu...
Izvçle aiz tevîm jo katram paðam ir savs mçrs ar ko viòð mçra un no malas nav iespçjams pateikt kas bûtu jâizvçlas... it îpaði nezinot cilvçkus...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: kaardinatajs menesi pirms kazam
09.07.2008 12:28
ir taada lieta kaa kjiimija...

buusi tak dzirdeejusi. un taa nebuut nepiemeklee tikai viirieshus. nebuut ne. bet taa naak un iet. tak padomaa, ka tas nav nekas cits kaa bija un izbija. laikam gauzhi jauna esi. savu rumpi jaamaacaas paziit. bet tas ar laiku naaks.

attieciibas. taa ir ... ui... nu baigi plasha un dzilja teema. esmu ar mieru par to iisti liidz klinjkjim runaat varbuut vien pati ar sevi peec viina glaazes... ieraugi vienu smukuli... nu padomaa, jaa, Taveejais reizeem smirdiigaam kaajaam ir, spekjainiem matiem. gadaas. a shas taads tiirs un smuks... muljkjiibas. attieciibas ir jaakopj, jaaveido... dziivee taas kjiimijas ir diezgan maz. jebshu taa ieguust citu kvalitaati.

ai, pat nezinu, nevar to vispaar uzrakstiit, ne jau velti par sho te raksta nepaarstaastaamu dzeju...

beidz... vabuut biku nobijies no potenciaalaa oficiaalaa statusa noveidoshanas... minu vnk, bet nezinu, lai gan taa ljoti biezhi meedz buut...

neteikshu, protams, dari taa vai shitaa...

un veel... viirieshu kaartas draugi vienai sievietei ir forsha lieta. bet nevajag jaukt lietas. dziive iemaaciis...
qwert
Re: kaardinatajs menesi pirms kazam
09.07.2008 13:04
Paldies. viss, protams, relatiivs, vecums man 23. bet istenibaa Runcene, Tu pateici to, uz ko es vairaak sliecos domat. vienigi mazliet nobijusies esmu par to saucamo kimiju - fiziskaa pivilksana, kadel pret vinu to jutu, ja ar draugu viss kartibaa? no otras puses, varbut tepat ari ir atbilde - draugam pedeja laikaa baigas nedienas ar masu un brali - jaakarto vinu savaritas problemas, jastrebj vinu savaarita putra aaraa, man vins pa so laiku veltijis mazak brizu del ta visa. tapec laikam arii taas sajutas pret to dzeku (jauns, skaists neprecets, bez problemam)pastiprinaas.

ehh, cilveeku daba..
jaaiet taa vietaa draugam paliidzeet, nevis par citiem jaadomaa. un jaatiek paari tam graavim, kuraa var arii iekrist.

bet vienlga priecaasos, ja veel padalisieties ar savam domam par so situaciju.
Re: kaardinatajs menesi pirms kazam
10.07.2008 00:20
...nja...smags gadîjums...bet nekas ekstraordinârs...:)...ziepes tikai tâs, ka Tavas jûtas pastiprinâs...nepârgulçsi ar vinu - pçc gadiem , skatoties uz savu, semeikâs pa mâju defilçjoðo, domâsi - kâda es losene, tas dþeks bija tik forðs!!!..kâda es muïíe...pârgulçsi - grauzîs íirmis Tavu sirdi...un kâdu reizi garîgâs caureja laikâ pastâstîsi, atkal tam paðam semeikâs, savu bçdu stâstu...un viòð savilks Tev pa dvçseles spoguïiem...nja...:)
...ja nopietni, tad kreiviem ir labais teiciens - z glaz doloi, iz serdca von...jebðu - no acîm prom, no sirds laukâ...laikam ðis bûtu vispareizakais risinajums, jo...skatît augstâkminçto...
...un pievienojos gan ku, gan runcenei...

...ak ta tomçr velniòs knieð, bumbulît???...:0)
Es gan nepievienojos, jûs to tik sareþìîti òemat. Simpâtijas nâk un iet, fiziska tieksme var pâròemt, neskatoties uz to, ka ìimenç viss tip-top. Ja to visu nekultivç un nebaro, 99% pâriet un aizmirstas. Vismaz man tâ ir. Tas, ko autore apraksta, man ir gadîjies ne vienu vien reizi, un es to saucu vienkârði par flirtu. Bet tâ, lai gadiem domâtu un ðaustîtos, kâpçc es to un to neizdarîju – nu tad ir jâbût kaut kam baigi nopietnam. Vai tad vispâr kâdam ir tâ, ka esot kopâ ar îsto, pilnîgs aklums un trulums pret apkârtni iestâjas?
Re: kaardinatajs menesi pirms kazam
10.07.2008 17:49
Piekrîtu kazai.
Tas, ka ir otra pusîte vçl nenozîmç, ka pa dzîvi jâstaigâ ar aizsietâm acîm. Meitençm patîk patikt :). Un ir ziòkârîba - vai tieðâm patîku. Un tad vajag pârliecinâties - patîku. Un tâ nu sanâk, ka par vienu objektu tâ cîtîgâk padomâ. Un tad liekas, ka iekðâ kaut kas kòud un galvâ ieðaujas doma - un ja nu... un ko tad... Tâ ir tâda fizkultûra - "es tâ nekas" un "ak kâ es patîku". Nadziòu trîðana. Daþai labai tâ fizkultûra aiziet regulâros treniòos bez iespçjas apstâties. Bet vispâr vai tad apprecçjies cilvçks vienâ dienâ kïûst par inertu substanci?
Re: kaardinatajs menesi pirms kazam
22.07.2008 10:51
Nu jau jau tev taa tagad....nezinu,domaaju, ka ik bpa briidim tev uzradiisies kaads, kurs pievilks fiziski.Kad iemiilas pa iistam, tad neviena cita uzmaniiba nav vajadziiga, uzreiz varu teikt-jums tur kaut kas nav kaartiibaa, pieljauju, ka tavs liigavainis tev uzmaniibu nevelta tik lielu, cik vajaga tev.Tas taa, no lielas pieredzes daudzu gadu garumaa.
Re: kaardinatajs menesi pirms kazam
26.07.2008 12:15
Plants... manupraat visiem patiik patikt ne tikai meiteneem, bet visaa visumaa manupraat taas skudrinjas veederaa nemeedz buut ja paarim savaa starpaa viss ir kaartiibaa. Taa man shkjiet. Un tas ir peec manas nelielaas pieredzes. Man taadas paraadijaas peec tam kad sanaaca izshkjirties no sievas. Liidz tam nemaniju neko taadu. Bet katrs cilveeks ir savaadaaks.

Un katraa zinjaa buutu nekorekti ieteikt kaadu konkreetu risinaajumu shajaa situaacijaa. Katram pasham jaaveido sava dziive :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 10?
Ziņa: