Dr. Kalniòa ARSâ

Aizsāka aktrise 

Dr. Kalniòa ARSâ
30.07.2008 13:34
Sveiki,

Gribu padalities pieredzç, ka man gâja pie Homeopâtes Dr. Kalniòas ARSâ...

Beidzot biju saòçmusies aiziet pie homeopâta, nez kâpec izvçlçjos ARSu..Vizîte maksâ 21 Ls, bet paldies Dievam manam darba devçjam par polisi, kura sedz visus izdevumus!.. bet viena gados veca tantîte, kas bija nâkamâ aiz manis, man pavaicâja:"Vai meitò, jus ari maksajat naudinu par viziti"? Atbildçju, ka ne..
..ienâcu kabinetâ, sçþ arî gados veca sieviete(lai gan gadiem nav starpîbas, ka tik labs speciâlists), kura diezgan nelaipni runa pa tel. ar pacientu, man jau sametas nelâgi..bet mierinaju sevi, ka bus labi!
Tad sekoja teksts:"Kâdas sûdzîbas" ? Es izstastîju visu , kas bija uz sirds, jo nacu ar cerîbu, ka man palidzes! Dr. pavirði noklausîjas manu sakamo, tad izmerija asinspiedienu, paklausijas sirdi!Noteica, ka asinspiediens labs un keras pie receptes rakstîðanas, kadas 3 min, vnk sedeja un kluseja, tad iedeva man recepshu lapu kurâ bija izrakstîtas 6 veidu zâles, un piebilda ka tas jadzer pec esanas un tas ir pirms esanas.. un ta mana vizite bija galâ-nepilnas 5 minutes! Sapratu, ka nav jegas neko vairak prasit devos projam nekâdu paskaidrojumu, kas man varçtu kaitet,kâ arstçties un vispar to par konsultâciju nemaz nevaretu nosaukt!Biju ðokâ, un sametas þçl tas veèiòas , kas aiz manim gâja iekða un bija samaksâjusi 21 Ls...
Bet vçl lielâks ðoks bija, kad sameklçju Dr. izrakstîtas zâles-4 no izrakstîtajam vispâr neatbilda nevienam manam simptomam... man mati saslçjas stâvus un sapratu, ka nepirkðu nevienu dr. izrakstîto medikamentu!
Zinu 100%, ka nekad neieshu uz ARSu, un ja kâdam kâdreiz dzîvç ir vajadzîga profesionâïa- homeopâta vizîte tad ðî Dr. nemaz pçc tâdas neizskatîjâs..
Re: Dr. Kalniòa ARSâ
30.07.2008 17:08
Pirms gada biju ARSâ pie ginekoloìes Ingûnas Puíîtes ar problçmu, ka naktî sâpçja vçders un sâka nedaudz asiòot un asiòoja vçl vairâkas dienas pçc ârsta apmeklçjuma. Daktere apskatîja un konstatçja, ka viss kârtîbâ, lai gan es jutos ïoti slikti un viòa vçl paprasîja kâdçï esmu atnâkusi! Viòa teica, ka neliela asiòoðana mçdz bût apskates laikâ, bet teicu tai, ka asiòoja arî pirms apskates. Tad ârste atkârtoti uzvaicâja kâdçï esmu atnâkusi pie ginekologa, tad uzrasîju vai man vajadzçja iet pie zobârsta?
Es tikai iztçrçju naudu.......
Re: Dr. Kalniòa ARSâ
30.07.2008 20:57
AA aizmirsu vel piebilst, ka pirms 2 gadiem biju ARSâ pie neirologa, tikai neatceros uzvardu!Toties viziti loti labi atceros- iztereju gan naudu , gan laiku!
sakne
Re: Dr. Kalniòa ARSâ
30.07.2008 21:45
Es arî nupat biju ARSâ, un Dr. ieteica aiziet pie homeopâta ar tekstu: aizejiet pie kâda homeopâta, piemçram, Hom.aptiekâ, vai kur citur...
Re: Dr. Kalniòa ARSâ
01.08.2008 20:19
pçc daþâm vizîtçm varu teikt tikai labus vârdus par homeopâti dr Kalniòu. gan attieksme ok (kas man nav mazsvarîgi), gan manu problçmu tolaik atrisinâja.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 4?
Ziņa: