Savas dzîves veidoðana

Aizsāka snukers 

Savas dzîves veidoðana
12.10.2008 16:14
Pçdçjâ laikâ atkal aizdomâjos par turpmâko dzîvi... Lai ari kâ Raimond onkulis man cenðas iestâstît, ka par ârstu nevajag iet mâcîties, tas tomçr neliks man mainît domas par ðo amatu. :D
Drîzâk es domâju par to, cik daudz prieka es saòemðu kâdâ konkrçtâ profesijâ. Sâkot no vasaras es biju ïoti aizrâvies ar garîgo pilnveidi... tas man bija pamats.Un sanâca tâ, ka vienu dienu jutos labi , otru slikti... ''Snukers tik meklç dzîvei garîgu nozîmi, pârçjie ne. ''
Tad es nekâdi nevaru saprast, kam tad ir prioritâte? Dvçseles kopðanai, darbam , atpûtai , ìimenei ? Kaut kâ tîri praktiski nespçju iedomâties sadalît to harmoniski.
Bet tieði to es gribçtu, sadalît visu mçreni, jo nu bija baigi iegrimis garîgajâs lietâs , pat tik dziïi , ka zaudçju prieku. Un tad uznâca planta pieminçtâs skumjas , jo nu es esmu daudz maz paplaðinâjis savu skatu uz dzîvi, un ir bails no tâ , ka tu uz dzîvi skaties par 180 grâdiem savâdâk nekâ tavi vienaudþi...
Es laikam negribu tik daudz zinât, es jûtu , ka tas ir par âtru , vai par daudz...
Es pamodinâju sevî mâkslinieka Dvçseli, spçju spçlçt mûziku ar mîlestîbu, spçju mîlçt dabu... un konstatçju , ka kaut kâ pazuda vîrieða daba :D
Zinâtnieki dzîvi skaidro tâ, psihologi savâdâk, garîgi cilvçki vçl savâdâk .... atrast savçjo starp ðiem ir grûti... un tâ es esmu apmulsis.
Katrâ ziòâ es vçlos dzîvot parasta cilvçka dzîvi, tikai ar plaðâku skatîjumu un sirdi. Jo Dievs vçlas , lai mçs bûtu laimîgi tâdi, kâdi esam.
Un madcynics es Tev piekritîðu par Latviju, tam ir nozîme, ka esmu dzimis latvju puika. Varbût nemaz nevajag tik daudz noslogot savu prâtu, bet vienkârði dzîvot, priecâties?
Bûðu ïoti pateicîgs, ja pastâsîsiet iz savas dzîves, savu pieredzi, atklâsmes :)
Re: Savas dzîves veidoðana
12.10.2008 16:25
Es uzskatu, ka ne vienmçr vajag meklçt zinâðanas visâs jomâs- tâs ar laiku atnâks paðas. Piedevâm man liekas, ka svarîgi ir saprast daþâdus cilvçkus. Saprast budistu, spçlmani vai mediíi var arî par tiem nekïûstot. Mums katram ir sava izpratne par dzîvi. Tâdçï jau esam individualitâtes! ;)
Re: Savas dzîves veidoðana
13.10.2008 15:08
Cik daudz prieka sanjemsi? Shobriid diezgan maz ;-) Un peec tiem 10 gadiem, kad Tu vareetu sho arodu apguut, arii nekas dizhi mainiijies nebuus...
Bet ar pareizu attieksmi un mediciinisko izgliitiibu arii dziivee nepazudiisi ;-)
Re: Savas dzîves veidoðana
13.10.2008 19:50
...es nekâdi nevaru saprast, kam tad ir prioritâte? Dvçseles kopðanai, darbam , atpûtai , ìimenei ?...
Visam ir nozîme, tikai katram cilvçkam dzîvç ir savas 1., savas 2., 3. prioritâtes.
Tu pajautâji un es atcerçjos vienu stâstu, ko atradu netâ. Te bûs links uz to:
http://www.dzintari.lv/?id=137

Par medicînu un prieku man laikam nav tiesîbu spriest, jo neesmu mediíis. Bet zinu, ka prieku sagâdâ darbs, kas patîk un PADODAS, (ar noteikumu, ka darba alga atïauj pârtikt ne tikai no ceptiem kartupeïiem...). Sen, bet reiz man bija darbs, kur par mçneða algu es nopirku transporta mçneðbiïeti un kurpju pâri " Gerkenâ". Kâds vairs tur prieks par darbu?
Ja laiks atïauj, ieteiktu paralçli mâcîbâm uz pusslodzi pastrâdât slimnîcâ par sanitâru- redzçsi medicînu " no iekðas" un kabatasnaudu nopelnîsi. :)
Re: Savas dzîves veidoðana
16.10.2008 18:20
Lieta tâda, ka ar savu dzîves skatîjumu, es nezinu vai bût ârstam ir tas , ko vçlos. Ar saviem uzskatiem ... bûs grûti. Man patîk palîdzçt cilvçkiem, bet pçdçjâ laikâ esmu pazaudçjis to mîlestîbu pret bioloìiju... Zinâðanas vajag prâtam, sirdij vajag mieru, mîlestîbu. Bet ne vienmçr ar sirds darbu var nopelnît pietiekami!
Tâ kâ pretrunas ir ... :) Bet gan jau bûs labi :)
Re: Savas dzîves veidoðana
16.10.2008 21:39
Palîdzçt cilvçkiem var daþâdos veidos. :) Diez vai ir kâds, kurð kâdu nozari mîl pilnîbâ. Laiku pa laikam parâdâ vçlme iepazît kaut ko citu, bet, iespçjams, pie bioloìijas atgriezîsies, kad sirdî bûs pavasaris. ;)
Re: Savas dzîves veidoðana
17.10.2008 10:45
""""Es pamodinâju sevî mâkslinieka Dvçseli, spçju spçlçt mûziku ar mîlestîbu, spçju mîlçt dabu... un konstatçju , ka kaut kâ pazuda vîrieða daba :D """""

...nu Tu dod...ir tâds jçdziens, kâ iò - jaò...tâtad - lîdzsvars...nejauc maèo ar vîrieti...jebkurð pilvçrtîgs kustonis ir LîDZSVARS!!!...divas rokas, divas acis, divas nâsis divas ausis, labâ puse, kreisâ...;)
...ciklops padirsa Jâsonam un viòa brandþai, jo viòam bija tikai VIENA ACS!!!...
...samuraji pirms kaujâm rakstîja dzeju...

...par jçgu vispâr???...tâs nav tîrâ veidâ...un nekad nebûs...

...PIE KUSTOòA, KURð DARA SAVU DARBU AR ATDEVI , NAUDA PATI ATROD CEïU!!!!!!!!!!...nejauc - darît darbu - ar - es eju uz darbu...
Re: Savas dzîves veidoðana
17.10.2008 19:09
Nu îsti vîrieða priekðstats man vçljoprojâm nav radies... dzîvojot bez tçva ir tâ pagrûti, bet katrâ ziòâ Tavu viedokli òemðu vçrâ :)
Naudai manâ gadîjumâ nav nekâdas nozîmes, mani nepiecieðams tikai sirds darbs.
Man reiz teica, ka cilvçkam tomçr jâizvçlas kaut kas starp sirdi un prâtu.
Re: Savas dzîves veidoðana
19.10.2008 02:29
...naudai nav noziimes, kameer mamma apmaksaa reekjinus ;-) ...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 14?
Ziņa: