Latvija "ratiòkrçslâ"

Aizsāka A-G 

Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 22:49
Hitlers bija gudrs... ari tagad taadi friiki gadaas... bet blaa... un gudrs... tad lai beidz maskeeties. Viss jau buutu forshi.. bet shobriid vinjsh konkreeti uzmaacas citiem ar savaam uzmaaciigajaam idejaam.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 22:55
pastalas! :) Man liekas, viòð tâs taisît nemâk! Viòð varbût spçs uzrakstît pastalu taisîðanas instrukciju :)

Jâòus svin Somijâ, Zviedrijâ, Igaunijâ, Polijâ. Par Norvçìiju nezinu. Oficiâla svçtku diena tâ ir Somijâ, Zviedrijâ, LV. Par citâm valstîm nezinu. Nemaz tik oriìinâli mçs ðajâ ziòâ neesam.

MarikaiR: ja gribi vairâk uzzinât par ðo BRÎNUMAINO cilvçku, paskaties draugos blaa. Tur ir vçl vairâki viòa rakstudarbi. Viòð jûsmo par Hitleru- tas esot visievçrojamâkais 20.gs. cilvçks, jo izmainîjis pasaules vçsturi. Hitlers arî rûpçjâs par rases tîrîbu- visus psihus un kropïus iznîcinâja.Viòam paðam neienâk prâtâ, ka rûpçjoties par rases tîrîbu, bûtu jâiznîcina VIÒU arî. (Man nav tâdas asiòainas tieksmes, A.G. paðam gan ir!) Labi, ka viòð nedomâ, ka jau ir tapis par Hitleru.
Tâ ir, Aivar?
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 22:56
man gan vairâk liekas, ka Hitlers bija aizrautîgs un viltîgs fanâtiíis, kas mâcçja atrast pareizos biedrus. Laiks bija tâds, ka cilvçkiem vajadzçja un viòi spçj uztvert tâdu politiku. Neesmu pârâk daudz vçsturiskas grâmatas lasîjusi pa viòu, bet atceros vienu faktu, ka izglâbðanos pret viòu rîkotajâ atentâtâ "Vilku midzenî" viòð uzskatîja par dieviðíu zîmi, ka ir izredzçtais un nekas nevar viòu nogalinât, lai gan viss râdîja, ka vâcu armijai pietrukst jebkâdu resursu turpinât. Diez vai gudrs cilvçks bûtu turpinâjis. Un nepiekrîtu tam uzskatam, ka viòð nebija informçts. :D Bet iespçjams, ka sajuka prâta kara laikâ. neesmu gana erudîta par to spriest
A-G
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 22:57
Es domâju, ka man nav jçgas diskutçt ar "kaèenei" lîdzîgiem kretîniem!
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 23:03
kachenîte:

Esmu pat Somijâ svinçjusi Jâòus, protams, ka viòiem tie vienmçr sestdienâ, bet tâ jau tradîcija. :D

Krievijâ arî svin (Ivan Kupala), saucamie èukèas arî vec pâr ugunskuru un vâc ârstniecîbas zâlîtes vasaras saulgrieþu naktî. Tâpat krieviem (es gan negalvoju, ka tas pieder slâvu rasei, bet ìoegrâfiski tie ir Krievijâ), tur ðajâ laikâ istabas rotâ ar bçrziem.

laiku skatîties uz kaut kâdu augstprâti negribas :D Li gan varbût kâdu ienu ziòkârîbas mâkta paskatîðos :D
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 23:05
...marikiò, vai saproti arî, par ko pauþu???...nja...ja tautai ar paðlepnumu ðvaki, arî produktu ar lielu pievienoto vçrtîbu tâ nebûs spçjîga raþot...ak ta raþosana izpostîta!?!...atnâca svaðzemnieki un izpostîja...

...tik vien dzird - nevaram, nesanâk, aizòemsimies, esam mazi, nevarîgi...v pizdu tâdus...

...nosauc vienu iemeslu, kâpec Ulmanpapus laiku atceras ar labu vârdu...:)
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 23:09
Hitlers diençja vâcu armijâ 1. pasaules karâ. No kara viòð pârnâca psiholoìiski traumçts. Nezinu, kas par problçmâm- trauksme, depresija, vai paniskas bailes, bet problçmas bija. Kâds psihoanalîtiíis, viòu hipnotizçja, lai cilvçks vairâk nebaidâs. Kâds bija hipnozes teksts, nezinu, bet domâjams, ka hipnoze viòam palîdzçja tikt pie varas. Kad Hitlers nâca pie varas, viòa psihoanalîtiíis kaut kur centâs paziòot, ka ðis cilveks ir bijis tu tuu, bet doku âtri novâca. (Redzçju kâdu filmu par hipnozi, tur bija tâds fakts!)
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 23:15
Madcynics:

Ulamnis atdeva Latviju Krievijai bez cîòas, lika palikt savâs vietâs. Un nekur citur neesmu atradusi apgalvojumus par Latvijas sviesta eksportu tâdos apjomos kâ raksta vietçjie. Es neuzskatu, ka esam vârgi vai nevarîgi, bet pçc traumâm vajag rehabilitâciju un fizioterapiju. Un mums tâ ir nepiecieðama, jo redz "muskuïi" ir atrofiski. Reiz lasîju jauku atziòu, ka "drosmigs ir nevis tas, kurð nejût bailes, bet spçj tâs pârvarçt". pârfrâzçjot: "Stiprs ir ne tas, ko nevar pieveikt, bet kas spçj atzît savu vâjumu" Mums racionâli un ar profesionâïu palîdzîbu jâatrod, ko mçs varam. Nu, taisnus titus laikam vçl nemâkam :D Mâcîbas gan nedaudz par dârgu sanâkuðas. (Paskatîjos n-tâs bildes Netâ par lielâkajiem, garâkajiem, vecâkajiem utt pasaulç tiltiem, nekur izòemot tam, kas sagâzâs tâda gofrçjuma nebija :D)
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 23:21
blaa: Nu ja,nav jçgas diskutçt! Sen jau vajadzçja saprast! Jau pçc tam, kad pirmo rakstudarbu draugos publicçji! Îpaði daudz cilvju par Taviem garadarbiem tur neinteresçjas. Rainis laikam tomçr nesanâks. :)
Un ko Tu gribi, lai cilvji dara pçc Tavu rakstu izlasîðanas?



Edited 1 time(s). Last edit at 20.11.2008 23:24 by kachenite.
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
20.11.2008 23:22
Es kaut kâdus gadus atpakaï, dzîvodama Vâcijâ, papçtîja sâdu tâdu literatûru. Bûtîbâ Vâcija bija zaudçtâja un tai nepârtraukti to atgâdinâja un arî milzîgâs zaudçtâja izmaksas uzvarçtâjiem (tâs, ja atmiòa neviï ðaucas "kontribûcijas"), atòemti ar egulâm bagâtâkie rajoni, tad nâca viens un teica, ka vâcieði ir lieli un citi viòus apspieþ, jo baidâs no viòu varenîbas, ja pasaule ir pet viòiem, tad viòi bûs pret pasauli. Cik zinu sâkumâ Hitler sajûsminâjâs par Musolînî, bet tad "pârauga" viòu.

Pârâk iedomîgiem kïût arî nav vçrts, kâds var sadot pa p...ïu :D
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
21.11.2008 10:17
...marikiò, bumbulît, teitan nepauþu par iedomîbu vai citiem tamlîdzîgiem netikumiem...:)...tikai par tautas paðcieòu, kuras diemþçl.......

...un tikai ðîs îpaðîbas trûkums liek indivîdiem no mûsu vidus ar siekalainâm mutçm, ar jebkuriem lîdzekïiem, dzîties pçc biezâ kâposta...tagadiòâs kuharkas sindroms atkal liek taisît gaismas pili...tilta naudas pumpîða straume paplakusi...

...par Ulmaòpapu...ðitas mazais diktatoriòð izdarîja vienu labu lietu - cçla tautas paðapziòu...un visâdi balstîja latvisku uzòçmçjdarbîbu...tas tâ, starp citu...:)
!
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
21.11.2008 10:34
Patiesîba par Hitleru (daudz maz) lasâma Dþ.Tolanda grâmatâ "Âdolfs Hitlers", izlasiet. Un manus uzskatus droði iepazîstiet: blaa/
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
23.11.2008 20:22
AG - un tu gribi lai tevi uztver nopietni?


"21. Okt 2008
09:33 - Mçsls E.Lukjanskis nosprâdzis
VELNS PARÂVIS PIE SEVIS ÐO RIEBÎGO LOPU, LATVIEÐU PATRIOTU ZÂKÂTÂJU!"
A-G
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
23.11.2008 21:40
Tev jau tas draòíis ïoti patika, vai ne?
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
24.11.2008 11:25
muhahahaa.... izskataas ka kaads vienkaarshi atraidiija AG piedaavaajumu "pachupoties" tad pçdçjais tagad plosâs.
Tâ pârdomâjot to visu, A.G. ir izteicis daudzas vçrâ òemamas domas un attieksmes, kuras diemþçl sapurgâ stils un piesauktâs autoritâtes, tâdçjâdi mçrenâk domajoðos ïautiòus, kuriem vajadzçtu apdomât un kuri uz krîzes fona pat spçtu abstrahçties no kuòga, maka un silta pçïa vçrtîbâm patiesîbâ atbaida no pilnîgi loìiskiem secinâjumiem, paliekot pusprocenta atzinçju apbrînots.

Nu kâda mârrutka pçc jâpiesauc âdolfs, miris rakstnieks un jâpriecâjas par to, par ko vairums nepriecâjas???

Ieteicamais turpmâkais publicista domu gâjiens - nespiest tik dadz uz principialitâti un visu latvieðu ""ienaidnieku"" meklçðanu, bet gan skaidrot uz putru un izpriecâm orientetam latvietim, ka viòam tieði tapçc neiet tik labi, ka tâs garigas attieksmes lietas un piekâpðanas agri vai vçlu ietekmç arî to putras biezumu un mazos dzîves prieciòus.
A-G
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
25.11.2008 10:35
KUR GAN ÐAJÂ RAKSTÂ BÛTU ÂdOLFS MINÇTS?
Tas atgadina zemisku psiholoìisku manipulâciju, kurai daþs labs tîðâm vai netîðâm piespçlç. labu ideju jâizsaka bomzim, sabiedrîbâ nepopulâram cilvçkam, jebkuram, kura citas îpaðîbas, izskats, izteikumi, uzskati nepatîk tautai un tad var labo ideju degradçt. Tepat arî it kâ inteliìenti cilveki, prot lietot datoru, bet piekasas A.G. par izskatu.
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
25.11.2008 23:12
"Jebkurð normâls cilvçks vçrtçs ideju pçc tâs satura, nevis cik (ne)simpâtisks ir tâs izteicçjs!"

taa tas ir.

tava ideja ir interesanta un par to pat vareetu padiskuteet ja vien tu tur nepiitu iekshaa zaakaashanos, provokaacijas un rupjiibas kas rakstu padara par lielu palagu. neviens tajaa vairs negrib iedziljinaaties un komenteejot koncentreejaas uz iepiitajaam mulkjiibaam un nevis pamatdomu (ja vien zaakaashanaas utt. nav pamatdoma un paareejais tikai uzmaniiibas pieveershanai)

otrkaart, iepinot sho zaakaashanos rupjiibas utt. taalaak par seetas liimeni netiksi un nekaadus rezultatus likumdoshanas liimenii neredzeesi. nopietni cilveeki to neuztvers kaa argumentu lai mainiitu domas vai likumdoshanu. kaa saka - kakja laasti debesiis netiek...
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
27.11.2008 19:03
Nu, kâda kante tajâ galvâ ir par daudz, kâda- par maz. :)
Ja kaut ko ar savu darbîbu grib panâkt, tad diskutçt ir jâmâk. Seviðíi politikâ. Nevar visus, kas domâ savâdâk, nosaukt par stulbiem un kretîniem. Tajâ brîdî diskusija beidzas, sâkas apvainojumu straume.
Es sev nekad neatïautu aizgâjçju nosaukt par riebîgu lopu un teikt, ka beidzot kâds ir nosprâdzis. Pat tad nç, ja miruðais pçdçjais bomzis bûtu. Internetâ publicçtâ vçstulç nosaukt adresâtu- 80 gadus vecu vîru par vecu stulbeni reti kurð atïausies. Ar çtiku Aivaram ir problçmas.
Cilvçkam 34 gadu vecumâ jau vajadzçtu saprast, ka nav pasaulç tâdas absolûti labas un absolûti sliktas lietas. Kas vienam ir labi, citam var izrâdîties ïoti slikti. Bet ne jau man to viòam mâcît...
Tas viss kopumâ man liek domât, ka no ði cilvçka labâk izvairîties...

P.S. blaa saka par citiem cilvçkiem to, ko domâ. Tad, kad citi A.G. pasaka, ko domâ par viòu, tad viòð jûtas apvainots. Kâpçc gan par A.G.citi nedrîkst teikt, to, ko domâ?
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
27.11.2008 21:07
...un pççççdçjâ stâvâ bija tikai vienas durtiòas...un uz tâm stâveja rakstîts - aivariòð!!!!...
A-G
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
27.11.2008 21:40
Drîkst teikt, bet tad nevajag brînîties, ka es arî par viòiem visu saku - par aplinkiem!
P.S. Zinu to anekdoti - tâ ir par Repði!
!
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
27.11.2008 21:40
...bez apliekiem!
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
27.11.2008 22:26
! - neticeesi aplinki un aplieki ir divi dazhaadi vaardi ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
28.11.2008 00:46
Aivariò- kurð mani par kretînu un deìenerâtu nosauca? Kâda vairs domu apmaiòa, ja cilvçks lamâjas! Jeb Tu iepostçji te savu rakstu, lai vçlâk palamâties varçtu?

Mad: kas tâ par anekdoti?
!
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
28.11.2008 10:53
Ar tevi nav vçrts diskutçt, tu esi nelabojami degradçjies radîjums.
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
28.11.2008 17:51
Paldies, Aivariò!!! :)
...un latvieði, kâ jau tas pie viòiem parasts, turpinâja viens otru apriet un kritizçt par tievumu - resnumu, ìçrbðanos, draugiem un ienadniekiem, stilu un gaumi. Viòi to darîja i nepieminçdami ne sveðzemju trîsdesmitgadu kredîtu jûgu, ne eiropas birokrâtu muïíîgâs prasîbas , neko citu ârpus sava mazâ pîïu dîíîða.
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
29.11.2008 23:07
...kachenît, man galvâ palikusi tikai jçga par aòuku...pastâstît nevaru, jo paðu fabulu neatceros...:)
!
Re: Latvija "ratiòkrçslâ"
30.11.2008 15:27
Fabula tâda - JL biedri grib apciemot bosu, iziet visu trakeni, apskata visus nenormâlos, sâkot ar tâdiem, kas gandrîz veseli un beidzot ar galîgi jukuðiem, nekur Repðes nav. Te kâds pamana mazu jumtistabiòu un tur rakstîts "Repðe". To paðu var stâstît arî par Go(L)dmani, jo ðis ir maniakâli-depresîvais, bet tas - ðiziíis!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 18?
Ziņa: