orgasms sapnî

Aizsāka jeena 

orgasms sapnî
03.12.2008 15:22
Man te radaas taads jautaajums shajaa sakaraa. Kaa tas vispaar ir iespeejams? Pirms kaada laika saaku redzeet un tagad arvien biezjaak redzu sapnii,ka nodarbojos ar seksu un ir taads orgasms-un taas sajuutas tik dziivas un patiesas.Peec tam pamostos un juutos tik feiiiiiiiini,vaardos neaprakstaami labi un veedera apakshaa knjud!! Tas sekss sapnii ir labaaks nekaa man dziivee jelkad ir bijis,jaapiebilst,ka dziivee orgasmu taa arii neesmu sasniegusi,bet taas sajuutas sapnii-tik patiesas un labas!! Mhm-radaas jautaajums,kaa tas ir iespeejams un kaapeec taa notiek???!!!
Re: orgasms sapnî
04.12.2008 11:12
Jena ,cik tev gadu un dzimums.Sieviets?
Re: orgasms sapnî
04.12.2008 11:48
Jaa,sieviete!!Vecumam iz izshkjiroshaa loma shajaa jautaajumaa??
Re: orgasms sapnî
04.12.2008 16:43
Loti jocîga izpratne par pareizas atbildes iegûðanu.
Otrâ pusç zilajam ekrânam nesçþ zîlçtâji kafijas biezumos.
Gribat labu atbildi,dodiet labu informâciju



Edited 1 time(s). Last edit at 04.12.2008 21:22 by Mazdakteris1.
Re: orgasms sapnî
05.12.2008 09:58
ja kautreejies, tad jau vienkaarshi vareeji rakstiit:

ir probleema - paliidziet!


ja tomeer gribas kaadas atbildes, dod vismaz kaut kaadu siikaaku informaaciju, piemeeram, ja negribas dot preciizu vecumu - kaut kaadu vecuma grupu jo jaunaaka, jo mazaakaas robezhaas.

un es prasti ar akmentinjiem ziileeju, kafija iisti neiet :(
Re: orgasms sapnî
05.12.2008 10:41
...da kâds sakars ar vecumu, gadiem un citâm ðtellçm!?!...vienkârði - ja jau dzîvajâ nevar noíert kaifu, tad organisms pats sevi regulç...:)..UN VISS!!!

...un te nav vajadzîgs zinât kurpju izmçru, vidukïa apkârtmçru un kreisâs nâss diametru...vienkârði jeenai jâmaina pipeles varonis...
Re: orgasms sapnî
05.12.2008 13:52
madcynics Wrote:
-------------------------------------------------------
> ...da kâds sakars ar vecumu, gadiem un citâm
> ðtellçm!?!...vienkârði - ja jau dzîvajâ nevar
> noíert kaifu, tad organisms pats sevi
> regulç...:)..UN VISS!!!
>
> ...un te nav vajadzîgs zinât kurpju izmçru,
> vidukïa apkârtmçru un kreisâs nâss
> diametru...vienkârði jeenai jâmaina pipeles
> varonis...


vecais shoreiz devis preciizu atbildi :)
Re: orgasms sapnî
05.12.2008 14:43
taadas lietas var buut jebkuraa vecumaa... vnk eermiigi dakteriska pieeja... cik vecs... vecs tik, cik galva veca... cik vecu to galvu domaajas esam... luugtum nejauksim...

no kaada vecuma vechiem nestaav un daamas nevar sasniegt? a ir tak onkas, kam 70 gados viss ok... un kudziites ap to pashu diapazonu, kuras nesaprot jautaajumu -- kad tad nu Tev, miiljaa maas, tas beidzaas... jaaskataas tik, ka proteezi nenorij un jaaatceras vienmeer glaazee laikus ielikt.

bet vot labaas kaajas mazaa pirkstinja diametrs gan ir svariigs...

un veel -- varbuut ne tikai pipeles varonis jaamaina, bet pashas attieksme pret pipeles varonjiem kaa sugu kopumaa...



Edited 2 time(s). Last edit at 05.12.2008 14:47 by Runcene.
Re: orgasms sapnî
05.12.2008 19:53
Çvaldam Valteram vienîgais dçls piedzima, kad viòam bij 67gadi.
Kaimiòtantai ap 78 bij, kad satika savu klasesbiedru. Viòð viòai piedâvâjies, bet viòa esot atðuvusi. Tantas mazbçrni tâ stâstîja.
Nezinu, kur mana sapòu grâmata mâjâs pazudusi. Autors bij itâïu psihoterapeits, uzvârdu neatceros. Es grâmatu izmantoju, lai analizçtu savus sapòus. Baigi daudz pârsteidzoðu lietu par sevi var atklât! Par dzimumaktu tur bij teikts apmçram tâ: ja sapnî to redz visâ pilnîbâ, abus kailos íermeòus, tad viss oki. Ja turpretim redz tikai daïu, piemçram, ìenitâlijas tikai, bet pârçjo miesu ne, tad sapòotâjam varbût ir psiholoìiskas problçmas.
Re: orgasms sapnî
05.12.2008 19:53
Nu tak forði, ka sapnî O. Par ko tur sûdzçties...
Ja par to,ka nomodâ nav, tad madcynics taisnîba - veci ratâ. Ja tâ ðaize ar jau n-tajiem, tad varbût vnk uz veèiem "nestâv"?
Re: orgasms sapnî
20.12.2008 18:16
"un veel -- varbuut ne tikai pipeles varonis jaamaina, bet pashas attieksme pret pipeles varonjiem kaa sugu kopumaa..." © Runcene

Piekriitu 100%.
Reaals orgasms no sapnja nav nekas paardabisks. Apmeeram taads pats kaa videejais IRLaa. Gadaas, ka dziivee forshaaks, bet viss atkariigs no viirishkja un taa, kas pashai galvaa. Tas ne no peetiijumiem, bet no pers. pieredzes.

Ja Tev nomodaa nav sanaacis, tad toch a) pashai attieksme sviestaa (bail no gruutnieciibas, psihologjiskie faktori - iepoteets, ka miileeties ir greeks, mauciiba utt.)); b) nez kaapeec viirishkjus izvelies patizlus, kas neprot un negrib dot.

Jo ar fiziologjiju Tev viss kaartiibaa, kaa noveerojams. :)
Nevajag aizmigt sexsa laikaa, tad arii rezultaats buus nomodaa!

Bet ja nopietni, tad organisms no dabas ir ieprogrammets taa lai pilnveertigi noriteetu visi nepiecieshamie procesi, tajaa skaitaa zemapzina kontrolee hormonu un dziedzeru darbiibu, lai uztureetu lidzsvaru, kad tie sarazhoti pietiekamaa daudzumaa - smadzenes zin kaa nepiecieshama nakoshaa darbiiba, jo tie nevar uzkraties kaa cukura maisi noliktavaas! Liidz ar to tev tas notiek naktii miegaa... + veel fantaaziju filma

Ja orgasms nav sasniedzams miileshanaas laikaa, tad tas var buut tieshi psihologjisku iemeslu deelj (psihologjisks bloks - pret otru, pret notiekosho, par maz miilestiibas, vai cita pagatnes iemesla deelj) nemot par atskaites punktu, ka fiziski viss kartiiba.

Vajadziigs pashatiirishanaas process gan fizisks, gan moraals jaatrod laiks sev
- regulaara - atpuuta, sports ( fiziskas slodzes treninji), peldeshanaas veesaa uudenii veseliigs uzturs, jauznem tik daudz, lai nebuutu pareshanaas!
Kur vispirms slodze un tad eshana, nevis otraadi. Liekaa svara paarbaude!
Liels "+" pareizi sakaartot sevi psihologjiski
Un iistie iemesli pashi noraadiis uz sevi pie kuriem jaapiestraadaa!

Ja viss mineetais ir kartiibaa, tad iespeejams japameklee kaads kursh atmodinaas tevii snaudosho ... skaistuli - realitaatee un liks taviem hormoniem plosiities!
but if you are younger than 16, than you will have all ahead ...
Re: orgasms sapnî
29.12.2008 10:40
...blaì, vçl viens ðvauksts...kâ es pieprotu angïu mçli!!!, kâds es advancçts!!!...:)...kâds vieds padoms jau aktîvai, dzîvu pimpi redzçjuðai jumpravai...:)

...mâri, kas inboksâ...:)...visam Tavam tekstam spîd cauri - pati esi vainîga, ka nespçj sasniegt kâroto...paðai japiestrâdâ, lai noíertu kaifu...murgs kkâds no zâlîða padomju perioda laikiem...JA BLAKUS MEITUKAM NORMâLS VECIS, KURð ZIN, KAS IR SEKSS, tad viòð bûs vienâ personâ i pstrpeits, i dzîvais vibrators, i plecs, uz kura atslieties, i orgasma sniedzçjs...

...teorçtiíis...nelaimîga tâ jumprava, kura sniedz Tev savu rumpi spermas izgâðanai...
Nelamigs esi tu un tavas dailjavas ir tevis veertas. Cik noprotu tava ikdienas leksika pieklajigi vaardi vai teikuma formas neeksiste! Ja vari tik viegli publiski dirst!
Tava leksiska paraada to kas tu patiesiibaa esi, neapmierinaats pashapmierinaataajs ar parrgudru lepmnumu par savu kraaninju.
Tavam ciniskajam attieksmes veidam patiesiibaa ir kaads iemesls kuru nemaz negribi risinaat, meegjini sleept no apkaarteejiem begt no patiesiibas. Melo sev un apkaarteejiem. Pats slikti juuties un taapeec gaaz aaraaa savu nepatiku uz apkaarteejiem, buutu man blakus es tev galvaa iedotu taa ka maz neliktos par aizskarosho pieziimi sievietes virzienaa.
Ja tev kaut kas nepatiik ej un noshaujies.
Tikai domaaju ka tas nemainiis tavu stulbo dabu. Tadi kaa tu paarsit galvu uz liidzenas vietas.
Gan tu pats veel dziivee nevienu vien reizi apdisrisies un norausies, jo radi TAADU vidi ap sevi un muldi nedomaajot! Pilniigi iespeejams ka tavaa gimenee nav nekaa laba un pats esi taas vides atspulgs.
Tu esi njunja, jo nespej veseliigi uznjemt pat kritiku kura adreseta sievietei vai pat iespeejams jaunai pusaudzei kura veelas apmierinaat zinjkaari!
Pats savas probleemas nemaz nerisini!
Un kurð tev ir ljavis aizskart citus, nepazistamus cilveekus ar rupjiem vaaardiem!
Un to ko tu tur raksi katrs normaals pusaudzis zin,jo attieksmi pret liidzcilvekiem ir iemaacijushies, atshkjiriibaa no tevis.
Re: orgasms sapnî
29.12.2008 21:37
...OOOO...ðis man patika - galvâ devçjs...aiz vadu mudþekïa visi drosmîgi draudçtâji...kâ nonâk lîdz ðtellei, tâ èuðs...citu starpâ, kur tika raidîta aizkaroða piezîme sievietes virzienâ???...:)

...nja...labi gan orientçjies manî...:)

...sprçgât tâlâk varçsi tad, kad Tevi nosaukðu par pimpi...pagaidâm mçginâðu neaizskart Tevi un iedziïinâðos Tevis izbîdîtajâ smalkajâ psihoanalîzç par manu personu...ak, es nabadzinð!!!...vai, vai, vai...:)

...ak jâ...iemâcies pareizi rakstît, gara gigant...:)..teikumu veidotâjs...:)
Re: orgasms sapnī
29.12.2008 23:15
Re kā program mētājs:) zin, kā ir, kad sieviete aizmieg seXSa laikā:)
Re: orgasms sapnî
30.12.2008 09:40
Nu tu esi slims. Katrs tavs vaards un teikuma teksts paraada tavu redzes lauka apvaarsni. Pagaidaam taalaak par triisgadnieku neesi ticis. Lai kaut ko stulbu uzrakstiitu nemaz nav ipashi jaanopulaas. Pie tam tev iekshaz nekaa nav, kaa tik vien shis cinisms, par kuru to saac drebeet, jo domaa ka kaads meegjinas atnjemt dalju no tevis, turpini sargaat.
Tas, ka tu piesienies citiem ir tavs zemapzinjas paliigaa sauciens!
Vairaak es ar tevi laiku netereeshu.
Gribi kluut par normaalu cilveeku saac domaat un dariit pareizajaa virzienaa.
Un neraksti savus "noruupeejushos tekstus", sheit tiem nav iistaa vieta.
Re: orgasms sapnî
30.12.2008 10:04
...kur palika galvâ doðana???...saldenais mans bumbulîtis...:)

...jau izzviedzos par Tavu pareizo rakstîbas stiliòu - vietniekvârdu un pieturas zîmju lietoðana, pçrle - esu...laikam raksti arî "tolete"...ðâdiem man patîk apzîmçjums - kuharkas un krâvçja atvase...
...nelec, kunkulît, augstâk par savu dirsu...:)



Edited 2 time(s). Last edit at 30.12.2008 10:18 by madcynics.
Re: orgasms sapnī
30.12.2008 10:14
To kalējs: Gribi kluut par normaalu cilveeku saac domaat un dariit pareizajaa virzienaa.
Shit's ir labs, varēji jau vismaz norādīt to virzienu...

Bet citiem gan jānopūlas, lai uzrakstītu kko gudru, tachu nesanāk:)

Vispār prieks, rīta pusē, palasīt tik pamacoshus un gudrus tekstus, paldies Tev kaleejs, paldies, ka padarīji manu dienu jaukāku:)
Re: orgasms sapnî
03.01.2009 18:02
Un ko dariit,ja patieshaam ir taas psihologjiskaas barjeras??
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 15?
Ziņa: