sievieshu orgasms

Aizsāka quutiii 

sievieshu orgasms
19.08.2009 15:41
Hello. dargas meitenes pastastat kaa Jums izpauzhas orgasms? man tada problema ir regulars partneris jau vairak kaa pusgadu, bet veljoprojam orgasmu nevaru iegut.
Re: sievieshu orgasms
20.08.2009 08:38
...maini partneri...
Re: sievieshu orgasms
16.09.2009 17:37
.....pašai kāda pataloģija???.....
quutii
Re: sievieshu orgasms
20.09.2009 16:55
ir cistas abas olnicas. bet vai tas varetu to ietekmet?
Re: sievieshu orgasms
20.09.2009 17:47
Cistas saistītas ar hormonāliem traucējumiem. Arī orgasms ir kaut kadā mērā atkarīgs no hormoniem bet nedomāju, ka sakarība ir liela.
Jautājums tāds, vai orgasmu vari iegūt, ja pati sevi apmierini?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
quutii
Re: sievieshu orgasms
21.09.2009 08:27
nav izdevies arii tadaa veidaa iegut orgasmu. lai gan ilgi neesmu centusies
Re: sievieshu orgasms
21.09.2009 10:41
Hmm? Tev vajadzīgs profesionāls orgasma taisītājs... Sameklē vīrieti - ginekologu in izstāsti savu bēdu... varbūt palīdzēs...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
quutii
Re: sievieshu orgasms
21.09.2009 13:57
un kur tadu var atrast? :D
Max
Re: sievieshu orgasms
22.09.2009 09:00
quutii Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> nav izdevies arii tadaa veidaa iegut orgasmu. lai
> gan ilgi neesmu centusies

:) Tipiska sieviete... pati neko par sevi nezina, bet no vīrieša prasa :) No sākuma pamēģini pati un tad satraucies. Sāc ar to, ka iepazīsti sevi... Liela daļa sieviešu pašas nezina, kur viņām ir G-punkts...
quutii
Re: sievieshu orgasms
22.09.2009 13:15
kur man ir g punkts es to loti labi zinu. no puisha neko neprasu. vnk jautaju kapec taa. ;)
Max
Re: sievieshu orgasms
22.09.2009 13:38
Ja jau pati saki, ka īpaši pūlējusies neesi, tad jau nemaz tik labi nezini. Bieži visas problēmas rodas no tā, ka sakoncentrējas uz orgasma gūšanu un tieši tāpēc nekas arī nenotiek. Vienkārši mīlējies un gan jau būs OK.

Starp citu, ir redzētas sievietes, kas noķer orgasmu no tā, ka viņām maigi koda ceļgalus, no braukšanas mikroautobusā, kā arī no īpaši garšīga ēdiena. Tā ka iesaku padomāt, pirms saki, ka visu zini par sevi :)
Re: sievieshu orgasms
23.09.2009 14:49
Jāatrod savas erogēnās zonas.
Līdz dzemdībām parasti sievietes ir klitoriskās.
Pēc dzemdībām vaginālās.
Puisis nezin orgasma teorijas pamatus.
Verbālais orgasms (sieviete mīl ar ausīn ,vīrietis ar acīm).
Taktilais orgasms.(Klitors,krūtis,to galiņi,gurni,kakls,lūpas,anālais apvidus u.c.)
Adrenalīna trūkums organismā(spēcīgāki glāsti).
Protams jāārstē visas ginekoloģiskās slimības.
Kopā jāmācas.Priekšspēle,kulminācija,atvilnis.
Veiksmi
quutii
Re: sievieshu orgasms
23.09.2009 18:10
paldies mazdakteri un max.
protams ka pilnigi visu par sevi es nezinu un nekad arii nezinashu. kopaa mes esam centusies to dabut, bet kaa nav taa nav. un itkaa censos par to nemaz taa nedomat seksa laikaa.
mad smīkņādams
Re: sievieshu orgasms
24.09.2009 19:00
...viena jumprava gana stipru kaifu ķēra uzveklot apstilpētas ūziņas un braukājot sabiedriskajā...bet sāls ir tur, ka orgasms iestājās tikai ieliekot šajā laikā kluci tajās pašās ūziņās...:)
...katram savs...:)
Re: sievieshu orgasms
24.09.2009 20:57
:D Nefiga no mada teiktaa nesapratu...

Man netaa vien jautaaja aptuveni to pasu, es kaut kaa nekorekti vinai atbildeeju, lai izmeegina paareejas orhanismusa dabiigaas atveres, cilveecins biija loti pateiciigs peec taadas rekomendaaci un: "Esiet izglaabis manu sexualo dziivi" (c), vai kaut kas uz to pussi. :)

Otrai patika ieteikums par masaazaam muguras, kruusu, veedera, intiimo zoonu + ellosanos un iellosanos, jo: "Es sex laikaa esmu taa saspringusi, taa sapringusi...", protams buusi saspringusi ja pa sauso ganaas...
līdzjūtīgais
Re: sievieshu orgasms
05.10.2009 13:11
Nav svarīgi, kā O izskatās pie citām. Svarīgi, ka tas uzlādē Tevi un Tavu partneri. Ir svarīgi, ka Jūs iemācieties, kā tur nokļūt.

Domāju, ka ir vērts ieklausīties pirmajā padomā. Dažreiz mašīnu vajag ievilkt un tad vēlāk tā pati labi pielec. Partnerim, kas piešķiļ Tavu autiņu nav jābūt tam pašam , ar kuru gribi braukt uz pasaules malu. Lai tiktu uz pasaules malu, vajag daudz enerģijas, t.sk.seksuālās. Ja tehniski nespēsi uzlādēties, risks, ka pusceļā apstāsieties.

Piezīme par sevis pazīšanu arī iespējams vietā.
Cik ilgu laiku esi atlicinājusi sevis papētīšanai? - Iespējams, ka vajag drīzāk 50 min nekā 5 min. Apbruņojieties ar labiem vibratoriem, labu lubrikantu, dažāda stila porno filmu diskiem, labu mūziku u.t.t. - īsāk sakot kārtīgi pamēģini daudz ko, lai saprastu, kas Tevi visvairāk uzbudina.
Varbūt neticēsi, bet 20min vienveidīgas maigas klitoru stimulējošas kustības var novest pie rezultāta ar lielo O, pat ja pēc 10min liekas šāda ņemšanās ir bezcerīga. Galvenais pacietību! Ir veči, kuriem maiguma & pacietības limits ir 5min. Uz tiem tad arī attiecas ieteikums - "maini partneri"

Gandrīz piemirsu - pirms tam piešauj saldējuma kokteilim vairāk Carolaina kā citas reizes, lā lai lieko stresu noņem :-) Pat tad ja esi atturības kluba prezidente.
quutii
Re: sievieshu orgasms
05.10.2009 14:42
lidzjutigais paldies par padomu. sevi esmu izpetijusi kartigi. no visam malam. bet mani nepamet doma galvaa ka manam partnerim ir bijusas 5 dazhadas partneres un neviena nav ieguvusi orgasmu. bet itkaa mums viss vnk briniskigi. nekas nenotiek 5 min, bet var ilgies pat vairakas stundas sakot no priekspeles. isti nesaprotu kas par problemu vnk ir.
līdzjūtīgais
Re: sievieshu orgasms
07.10.2009 16:18
Ja saki sevi esi izpētījusi kārtīgi, tad Tev vajadzētu varēt pateikt vai Tu pati sev vari sagādāt O?
Kādi "instrumenti" ir Tavā "rotaļlietu" kastē?
Ja vari sevi apmierināt, tad mēģini piestrādāt pie sava partnera izglītošanas, ja ir pacietība, vai meklē citu.

Ja nevari, tad neesi kārtīgi izpētījusi un turpini pētīt, jo O Tu vari sasniegt un tas ir tikai tehnikas un laika jautājums.

Ir vibratori, kas garantē klitorālo orgasmu (ja vien Tev ir klitors ;-)) tikai tāpēc vien, ka tīri tehniski rada dziļu kairinājumu tiem tūkstšiem nervu galu tur lejā - un tad tiem jau ir vienalga, vai esi neizgulējusies, neatpūtusies , nenogribējusies vai Tev sāp galva - paši uzkāpj līdz smadzenēm :-)
Šos tad arī iesaka palietot sievietēm, lai atvērtos un saprastu, ka ar Tevi viss ir kārtībā un O ir realitāte nevis pasakas forumos.

Iečeko libida.com - tas ir interneta veikals, bet ar lielu daudzumu "informatīvi-izglītojošā" materiāla.
līdzjūtīgais
Re: sievieshu orgasms
07.10.2009 16:40
Sorry, Quutii! Papētīju rūpīgāk "slimības vēsturi" - tur jau stāv fakts, ka ".. ilgi neesi centusies pati ar sevi pastrādāt..".
.. bet vajadzētu - bez stresa, bez steigas, slēgtā telpā ar labu skaņas izolāciju :-)

Linkā, ko iedevu iepriekšējā tekstā arī par to daudz info - t.sk. cik laba ir masturbēšana.

Tāpēc pret tiem aparātiem attiecies ar vajadzīgo cieņu - tie darbojas (cits labāk cits sliktāk) un domāti, lai aizvestu Tevi no realitātes uz O, tāpat kā autiņš domāts, lai aizvestu no Rīgas uz Liepāju. Protams, ka vienmēr ir forši, ja blakus feina kompānija :-)
quutii
Re: sievieshu orgasms
07.10.2009 18:38
lidzjutigais Tu nu tiesham esi riktigi lidzjutigs :D
megjinaism visu. ceru ka arii agrak vai velak viss notiksisies :)
njemshu visadus strumentus paliigaa :D
uzmundrinošais
Re: sievieshu orgasms
08.10.2009 11:59
, kas arī līdzjūtīgais :-)
Sarp citu man tas ir viens gardākajiem desertiem, paskatīties kā otra puse pati pabeidz - piem. ja pašam sanācis pasteigties.
Vienā "pieklājīgā" žurnālā arī bija raksts, ka daudzi veči šo skatu "atzinīgi novērtē" - aleluja - neesmu slims! :-)

Par instrumentiem:
Sāc ar dušu. Dušā gan nesamīļosies posļe tavo bez sekām, bet ja ir tā, ka arī dušas uzgaļa masāžas režīma vibrācijas ir par vājām (par to protams kārtīgi jāpārliecinās), tad gan skrien uz sexshopu un pērc nost strumentu ar intensīvu vibrāciju. Un intensīvas tās ir tiem, kuri barojas ar 220V nevis 1, 2 vai 4 maziem aķīšiem. Tie nebūs tik spēcīgi un arī vnk nosēdīsies sekundi pirms interesantākās vietas :-(, ja pieņemam, ka Tev nepieciešama salīdzinoši ilga masāža. Cerams, ka Tev nav "elektrofobija" un piem.virtuves kombainam ar līkumu neej. Arī citi sīkumi ar ko šajā pasākumā jārēķinās ir nekas, kad sāc just kā tas darbojas.
Sliktā ziņa, ka maz kas no labākā pieejams LV :-(
123456
Re: sievieshu orgasms
12.11.2009 13:28
man arii tada problema. kad paliek labak un labak, kad iespejams varetu but orgasms, taa galva reibst un skiet ka tulit tulit nogjibsu. tad jaliek puisim apstaties. kapec taa? orgasms nav nekad bijis.
zemene
Re: sievieshu orgasms
12.11.2009 22:39
vai lielaka dala sieviesu sasniedz vaginalo orgasmu? es diemzel nezinu,kas tas ir,bet laikam varu but laimiga,ka vispar zinu,kas ir orgasms,bet tikai ne vaginalais...:( vai taa ir mana organisma ipatniiba,vai tas kaut kad var mainiities? viiriesi biezi vien nemaz nepainteresejas,kas un kaa,domaa,ka seksa laikaa vienkarsi jasasniedz orgasms,un ja ta nenotiek,tad saka,ka man laikam patikot ilgak....Neee,man patik labak nevis ilgak,bet labak ir tad,kad sasniedzu orgasmu,diemzel man ir dazi knifi,kurus vienlaicigi darot,vienkarsi lidoju,tikai pratoju,vai es viena tada vai arii tomer nee:(
zemene, nee, neesi Tu viena. daudz damas tadas esmu sastapis. daudzam patik, kad vinjam vienlaicigi stimule klitoru (ar meli), vaginu un anusu (ar pirkstiem). shadi ari sievietes orgasms virietim labak izjutams. anuss piemeram orgasma laika pulse...
Re: sievieshu orgasms
03.03.2010 06:05
Nu ja, anuss tajā procesā ir baigi svarīga lieta. Tā teikt, atslēgas caurums starta atslēgai :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: sievieshu orgasms
13.03.2010 14:56
es domaju, ja sievietei ir klitors - tad ne jau smukumam vien... :) Tas ir kaa kalna virsotne, kuru glastot - sak atmosties viss kalns un pazemes ejas..

ari maksts orgasma laikaa pulsee, lauj partnerei beigt pirmajai un sajutisi ar savu kraninju.... :)
Gneska
Re: sievieshu orgasms
10.06.2010 08:24
Man ari bija partneris 7 menesus,orgasma nebija neviena sai laika...bet man vispar ir vienmer bijusas problemas ar orgasma sasniegsanu.
Re: sievieshu orgasms
10.06.2010 13:32
Ja nav kaut kada p[atalogjija tad ta ir tikai un vienigi viriesha vaina un atbildiba - ja sieviete nesasniedz orgasmu. Diemzel Latvijaa, virieshi vecuma no 18 lidz 30 gadim tikai 10% zin ka sagadat sievietei to prieku! :( Un otrs slikatais raditajs ir tas, ka sievietes, kuras negust apmierinajumu gulta, kluse par to un nedod virietim nekadu zinju!
Re: sievieshu orgasms
14.06.2010 22:18
Max Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ja jau pati saki, ka īpaši pūlējusies neesi,
> tad jau nemaz tik labi nezini. Bieži visas
> problēmas rodas no tā, ka sakoncentrējas uz
> orgasma gūšanu un tieši tāpēc nekas arī
> nenotiek. Vienkārši mīlējies un gan jau būs
> OK.
>
> Starp citu, ir redzētas sievietes, kas noķer
> orgasmu no tā, ka viņām maigi koda ceļgalus,
> no braukšanas mikroautobusā, kā arī no īpaši
> garšīga ēdiena. Tā ka iesaku padomāt, pirms
> saki, ka visu zini par sevi :)

Visādi gadās, man vienai draudzenei no liela stresa un saspringuma citreiz ir orgasms :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 11?
Ziņa: