Pasta lietas

Aizsāka joll 

Pasta lietas
02.04.2010 04:14
Ka zinams no TV raditiem amatpersonu izteikumiem, Latvijas Pasts iesaka pastniekiem parnemt uz sevi dienesta auto lizinga saistibas.Zurnalisti izsakas, ka neapzinigakie pastnieki varetu zaudet darbu.
Vai pasta pakalpojumi cietiis,ja uzradisies daudz neapzinigu pastnieku, kuri uz sevi lietoto pasta auto saistibas neuznemsies?
Pastnieku algas esot mazas, bet vai vini bus atbildigi, uznemsies auto lizingu?Var jau papildus darbaa piepelnities, lizinga maksajumiem.
Vai izdevigak zaudet darbu?Tad paliek bez pasta?Diez vai bankas atlautu uznemties lizinga saistibas bezdarbniekiem, kas naktu stradat=nebutu ieprieksejo menesu izpelnas?
Interesanti, vai izteikas ir pamatotas, ja ja, vai pastnieki labprat bus atbildigi Tautas prieksaa?Uznemtos lizingu?
Ja nee, vai LV dabosies pasta piegades, bus privatkompanijas kuras vedis pastu vai kaa?
Re: Pasta lietas
02.04.2010 13:39
Nezinu kā tagad, bet vēl nesen pasta darbiniekiem nebija nekādu iespēju ņemt nekādus kredītus jo pasts darbinieku izpeļņu uzskatija par slepenu un nekādas izziņas kredītiestādēm neizsniedza. Bet runājot par pārējo, uzskatu, ka tas pasts mūsdienās ir pilnīgi nevajadzīga lieta. Atavisms...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 22?
Ziņa: