hm......

Aizsāka katy 

hm......
12.06.2010 21:52
"kopets raksts", bet labi, ka uzravos, jo visur informacija no tas labas puses un luk>>>>>
Šodien netīšām uzdūros diskusijai par potēšanos-nepotēšanos vispār!piebildīšu,ka pirms kāda laika par šo poti Cervavix domāju,pati nonācu pie secinājuma,ka nedz sevi,nedz savu meitu nepotēšu un lūk,kādas interesantas lietas atradu:
Pēdējā laikā visur uzmācīgi tiek reklamēts Gardasils – vakcīna pret dzemdes kakla vēzi, kuru cēlonis esot cilvēka papilomas vīruss (HPV). Kā jau šāda tipa reklāmrakstu labākajās tradīcijās pieņemts, tiek izmantots vecais, nodrāztais scenārijs – tiek uzgleznota drūma aina par to, cik sieviešu no šāda vēža mirst, cik spēcīgi pieaugusi saslimstība ar attiecīgo slimību pēdējās desmitgades laikā, virsrakstā dižojas emocionāli ietekmīgā frāze “Ir nepieļaujami mirt no slimības, ko var novērst”, un raksta beigās neiztrūkst kārtējais “jo tikai vakcinācija nodrošina ilgstošu aizsardzību…” ( www.visamsievietem.lv/publications/lv.html )
Iesaku izlasīt rakstu “The Great HPV Vaccine Hoax Exposed”: http://www.naturalnews.com/Report_HPV_Vaccine_0.html
Šajā rakstā atklāti daudzi šokējoši dokumentāli fakti no šīs vakcīnas netīrās vēstures (jāpiebilst, ka Gardasils tiek tirgota arī zem citiem nosaukumiem, piem., Cervarix).
Pirmkārt, FDA (Food and Drug Administration – ASV analogs mūsu Sabiedrības Veselības Aģentūrai) jau savā 2003.gada 31.marta jaunumu izdevumā ir skaidri un gaiši paziņojusi, ka HPV netiek asociēts ar dzemdes kakla vēzi”:
“The FDA news release of March 31, 2003 acknowledges that "most infections (by HPV) are short-lived and not associated with cervical cancer", in recognition of the advances in medical science and technology since 1988. In other words, since 2003 the scientific staff of the FDA no longer considers HPV infection to be a high-risk disease when writing educational materials for the general public whereas the regulatory arm of the agency is still bound by the old classification scheme that had placed HPV test as a test to stratify risk for cervical cancer in regulating the industry.”
Rakstā stāstīts arī par faktiem no vakcīnas lobēšanas vēstures, par to, kādas sekas šī vakcīna atstāj uz veselām meitenēm...
Vakcīna var pasliktināt veselības stāvokli tām meitenēm, kuras skaitās HPV nesējas (tā nekaitīgajā formā), aktivizējot infekciju un arī veidojot pirmsvēža stadijas pazīmes:
“... if the vaccine is given to a young woman who already carries HPV in a "harmless" state, it may "activate" the infection and directly cause precancerous lesions to appear. The vaccine, in other words, may accelerate the development of precancerous lesions in women.

This is information that has simply not been made available in the debate over Gardasil vaccination policies. The pro-vaccination rhetoric has always been about "saving lives" and it carried the implied statement that Gardasil is perfectly safe for all women, posing absolutely no increased risk of cancer. What these documents reveal, however, is that Gardasil may, in fact, pose a serious increase in the risk of cervical cancer in some recipients of the vaccine.”
Vēl daži avoti par šīs vakcīnas sekām:
http://www.angelfire.com/az/sthurston/cervical_cancer_vaccine.html
http://www.newswithviews.com/Tenpenny/sherri14.htm
http://www.news-medical.net/?id=22085
http://www.goodbabyfood.com/gardasil-vaccine-for-cervical-cancer-the-hidden-dangers.html
http://www.pacificlawcenter.com/html/gardasil.html
http://www.foxnews.com/story/0,2933,325470,00.html
http://www.manataka.org/page1414.html
http://www.cynthiajanak.com/Gardasil.html
http://www.dr-t.net/gardasil.html
un šī saraksta turpinājums varētu būt vēl diezgan garš.
Secinājums ir tikai viens:
saudzējiet sevi un savas meitas!
Neļaujiet farmaceitiskās industrijas saražotajai dezinformācijai sevi kārtējo reizi iebaidīt! Nekļūstiet atkal par netīra biznesa upuriem!
Izglītojieties! Vīrusi un baktērijas nebūt nav tādi, kādus industrija mums viņus mālē. Tiem ir pavisam citas funkcijas. Par to ļoti detalizēti skaidro Dabiskās Higiēnas ārsti:
http://chestofbooks.com/health/natural-cure/The-Hygienic-System-Orthopathy/index.html - pievērsiet īpašu uzmanību grāmatas nodaļām “Germs”, “Infection” un “Epidemics” vairāk grāmatas otrajā daļā.
Arī par vēzi eksistē pavisam savādāks skaidrojums:
http://naturalhygienesociety.org/review/0501/tumors.html
http://drbass.com/orthopathy/chapter22.html
Tāpat arī par atbrīvošanos no vēža:
http://chestofbooks.com/health/natural-cure/The-Hygienic-System-Fasting-and-Sun-Bathing/Chapter-V-Autolysis.html - skatīt arī vēl nākošas lappuses, un jo īpaši sesto:
http://chestofbooks.com/health/natural-cure/The-Hygienic-System-Fasting-and-Sun-Bathing/The-Autolytic-Disintegration-Of-Tumors.html
Bailēm ir lielas acis, un tās var aizmiglot ar jebkādu industrijai labvēlīgu dezinformāciju. Tikai un vienīgi patiesas un detalizētas zināšanas (ko var iegūt par brīvu un pilnīgi patstāvīgi, kaut vai iesākumam izstudējot šajā rakstā pēdējos piecus norādītos avotus!) par organismā notiekošajiem reālajiem procesiem var atbrīvot mūs gan no bailēm, gan no slimībām, gan no bezjēdzīgas naudas izšķiešanas nevajadzīgiem un kaitīgiem medikamentiem, pārtikas piedevām, procedūrām un tml.
Re: hm......
13.06.2010 23:43
Nav jau pirmais gadijums kad ar kādu medikamentu vai vakcīnu tiek bezkaunīgi pelnīts...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
mad pirms darba skrējiena
Re: hm......
14.06.2010 08:10
...sieviete vispār ir labs materiāls viņu dirsināt...vismaz no reklāmdeveju puses...reklāmas, kur pat pasmieties jumprava nevar, nepiemīzusi biksiņas...podu mazgā reizi gadā, kad tas piedirsts līdz nemaņai, ņemot talkā urbjus un nezin vēl ko...vēl kādai padusēs cūkas mitinās...te protēzes no mutes krīt laukā, nemaz muti vaļā neverot...kādā vel bērneļi un vīruss tādi šmuļi, ka nocūko drēbes līdz nemaņai...un kur nu vēl reklāmistu jājamzirdziņš - IELIKTNĪŠI...ak jā, piemirsu celulītu...nja...

...večiem - tiem vieglāk...strebiet, ukri, bairīti ar ķiplokgrauzdiņiem, ieņemiet kādu sidru...untad sērija par aķīti, par labo dīzeli...vienlaik mēgināju regulāri liet statoila sūdīgo, bet cītīgi reklamēto dīzeli...patēriņš apmēram par 5 % lielāks, rati neiet uz priekšu - nē, pārvietoties pārvietojās, bet jūti, ka dzinējs mokās...ak jā, prostamol...kāda laimes izteiksme reklāmas upura sievietei sejā pēc partnera prostamolizācijas...

...interesanti...vispār..:)


.
mad piebilst
Re: hm......
14.06.2010 08:18
...pavisam piemirsu...un kur nu vēl labās baktērijas mazajās pudelītēs...atkal sievietēm...streb katru rītu pa vienai un dirsīsi kā lācis...gan noformulēts jauki - viegls rokas vēziens...piemirsu - bezd jau arī tikai sievietes...bet nesatraucieties - ieņemit espumizānu un nebezdēsiet..varbūt...ak jā, pēdejais kronis - šķidrās bezdes novēršanas brīnumlīdzeklis...trolleja vaditājs ieskrien kādā kāpņutelpā.lai tur kārtīgi piedirstu...:)
melisaaa
Re: hm......
14.06.2010 11:42
mad par reklaamaam esi traapiijis 10niekaa :)
Re: hm......
14.06.2010 11:53
Vakcīna var pasliktināt veselības stāvokli tām meitenēm, kuras skaitās HPV nesējas (tā nekaitīgajā formā), aktivizējot infekciju un arī veidojot pirmsvēža stadijas pazīmes:
Bim bоmm bim bоmm - слишу звон, незнаю где онннн...
kas tā tāda par "nekaitīgo" formu? Cits vīrusa tips? Ja jā, tad raxtītājam jāpalasa par HPV un CxCa pamatiem...

"Pirmkārt, FDA (Food and Drug Administration – ASV analogs mūsu Sabiedrības Veselības Aģentūrai) jau savā 2003.gada 31.marta jaunumu izdevumā ir skaidri un gaiši paziņojusi, ka HPV netiek asociēts ar dzemdes kakla vēzi”:"

un FDA, btw, tomēr to vakcīnu atbalsta... http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/ucm187048.htm

katy - kur tu šito izrāvi? Folkmanes dabasbērnu mājaslapā?
Re: hm......
14.06.2010 12:00
jā, piemirsu. šis arī ir "šokējoši" - Šajā rakstā atklāti daudzi šokējoši dokumentāli fakti no šīs vakcīnas netīrās vēstures (jāpiebilst, ka Gardasils tiek tirgota arī zem citiem nosaukumiem, piem., Cervarix).
Ņemot vērā ka Gardasil un Cervarix nav viens un tas pats.. jau tas vien šo autoru nostāda ierindā ar karogu "nekompetence".



Edited 1 time(s). Last edit at 14.06.2010 12:01 by Noela.
mad zviegdams
Re: hm......
14.06.2010 13:44
...noelai atkal putas uz lūpām aizstāvot pilnīgi bezjēdzīgas štelles...ak, jā, smalkā izglītība paģēr aizstāvēt medicīnas darboņu uzspiesto PAREIZO viedokli...:)
Re: hm......
14.06.2010 13:57
...most infections (by HPV) are short-lived and not associated with cervical cancer- he, tas nepasaka viss, ka HPV NAV saistīts ar dzemdes kakla vēzi...
Re: hm......
14.06.2010 14:03
vispār jau ļautiņi, kas tik sekatantiski cīnās pret visādām vakcīnām, varēja reizumis paši kādu pētījumu apmaksāt. citādi izskatās, ka tikai tiek gaidīta jauna vakcīna, pret kuru pēcāk varētu iet bļaut — faktiem te pilnīgi nav nekādas nozīmes. samaisa liellopu gaļu ar zemenēm un ceļ galdā.

nesen viena dāma bilda, ka viņas dēlā caur homeopātiju esot ieperinājies ļaunais gars.

katram savi murgi.
Vika
.......................
14.06.2010 16:00
..murgi nemurgi, katram savs viedoklis....................., lai taču potējas, kas tur nieka ap Ls 60, kas nē-tad arī nepotējas...................... vienmēr būs, kas par un, kas pret..................Lai tik priek6 sevis izdara pareizo izvēli un nenokļūdās! :)
Mums jau vienmēr pasola to labāko, bet beigās paliekam ar ko esam........ ah vai nesen bij cūku gripa-tur laikam neizdevās ieviest kādu imūnpoti....................... aaaaaaa pret parasto gripu ir pote, te viens paziņa sapotējās-gripas uzplūdumā, "neslimo" :) - tā tikai, iesnas mēnešiem un nedaudz mazāka temperatūra :)
p.s. mūsu pilsētiņā (tagad to nepieminēšu), ginekoloģes (dažas labas) pat parasto pēc enciklopēdijas grāmatas diagnozi uzlikt nemāk, ja atnāc vienmēr izrakstīs ko nemazam nevajaga, bet pēdējo reklamēto........beigās pat pateikt nevar vai to tiešām vajadzēja............ es pat neturpnāšu, bet zinu, ka smadzenes cakarē, saliek zem jautājuma diagnozes-tā nedaudz pavalkājies pa vairākiem ārstiem, nervus padeldē, "nedaudz" pamaksā un beigās izrādās viss ok.............
Re: hm......
14.06.2010 18:57
mad, tu vispār zini kas ir HPV? Ak nu jā, kam tad tas, galvenais kaut ko vispār pateikt, vai ne? Smieklīgs tu tomēr esi.
mad uzjautrinās
Re: hm......
14.06.2010 19:58
...noeliņ, pirms kāda laiciņa par šo tematu mass media krietni salēja daudzu ausīs pamatinformāciju ...un baigi jau tas nu lidzinājās cūku gripas epopejai...
Vika
Re: hm......
15.06.2010 21:03
....un vispār, ja jau citēju : "Dzemdes kakla vēzis ir paņēmis un paņem daudz sieviešu dzīvības Latvijā - ik mēnesi no šīs slimības ap desmit sieviešu mirst.", tad uztaisat kā obligāto poti, piemēram, kā diftērijas pote pa velti! Latvijā mirst tauta (sievietes), a valstij kaut kā ......
.....jaunām meitenēm ir sava imunitāte un organisms radīts, lai aizsargāties un izstrādāt savu imūnu, tik tā dažreiz novājinās kā un pie parastās kādas gripas vai kādas citas slimības, ko var uzlabot un paaugstināt ar citām metodēm...... kam jau jauneklēm bakstīt to poti, tas ir tā 100% droši vai tā paeksperimentēs nedaudz....... un vispār man ir stāstījis viens ārsts, ka gripas pote ir tukšā....... , lai tad tie sapotē sev un saviem bērniem, tad statistiku uzrāda un varbūt tad es iepotēšu :)
Re: hm......
15.06.2010 22:27
Vispār jau difterijas pote nav par velti... Un tas, kas ir par velti, tāpat no gaisa nekrīt, bet daļa medicīnai atvēlētās nodokļu naudas tam jānovirza. Vispār jau tas ir katras farmfirmas menedžmenta sapnis- dabūt savu zāli kompensējamo sarakstā...

Jaunietēm "bakstīt" kā reiz tādēļ, ka viņas vēl nav saņēmušas savu buķeti HPV...

...un tas ārsts, kas par gripas poti stāstīja, ir klaji neprofesionāls...
Vika
Re: hm......
15.06.2010 23:59
.....es pati nesen taisiju, jo pienaca laiks-nekas nebij jamaksa?-pie med.kabineta bij saraksts-par ko jamaksa par ko ne! arsts nav neprofes., jo piedalas kongresos arzemes un veic nopietnas operacijas! nju tas taa-var ilgi par to spriesties-un nekad nebus visi par vai visi pret..... ja godigi, es jau ne par neprof. medikiem, bet ta par daziem labiem-tie6i no savas pilsetinas.................................
-jauneklem potes ok-tik jabut 100% garantijai-bet nevis ka pati kaut kur lasot redzeju, ka notiek pastaviga uzraudziba-peta vis un 100% garantijas nav.........................
Vika
Re: hm......
16.06.2010 00:15
-visur tik raksto>>>-paredz, prognoze, pec specialistu domam, pec aprekiniem un tml.-kur garantija?????? un kur ka zalem medz but-kaut vienā rakstā-tiek uzraditas blakusparadibas vai minusi, viss ta perfekti??

Jaunākie dati par 12 Eiropas valstīm, kas maija sākumā tika publiskoti 21. Eiropas Dzemdniecības un ginekoloģijas kongresā, paredz, ka Cervarix® ik gadu var samazināt dzemdes kakla vēža gadījumu skaitu par 81% - 92% (atkarībā no katras valsts specifiskās situācijas). Vienlaikus šis modelis nosaka, ka svarīga nozīme var būt arī krusteniskajai aizsardzībai pret HPV onkogēnajiem tipiem (papildus aizsardzībai pret 16. un 18. tipu) – potenciāli samazinot saslimstību par 8% - 22%.1

Šie dati tika radīti, izmantojot modelējošos aprēķinus, kas balstīti uz 12 gadus vecu meiteņu vakcināciju, kuras ir primārā nacionālo imunizācijas programmu mērķa grupa vairumā valstu.1

Pēc speciālistu domām, šie aprēķini ir iepriecinoši, jo liecina, ka vakcīnas piedāvātā aizsardzība pret dzemdes kakla vēzi var būt nozīmīgs ieguldījums būtiskā slimības radītā sloga samazinājumā, kā arī kalpot par nopietnu pamatojumu nacionālo imunizācijas programmu efektivitātei visās Eiropas valstīs.

Līdzās šiem aprēķiniem, dati, kas aprīļa beigās tika publiskoti 28. Eiropas Pediatrisko Infekcijas slimību gadskārtējā sanāksmē, liecina par Cervarix® augsto un noturīgo efektivitāti un imunogenitāti pret HPV 16. un 18. tipu 8,4 gadu ilgā laikā posmā pēc pirmās 15 - 25 gadus vecu sieviešu vakcinācijas. Šis ir ilgākais šāda veida pētījums licenzēto HPV vakcīnu pastāvēšanas vēsturē,4 kā arī Cervarix® radītās ilglaicīgās imunoloģiskās atbildes reakcijas būtisks pierādījums.

Citi sanāksmē publiskotie dati apstiprina Cervarix® imunogenitāti jaunu meiteņu populācijā. Tie uzrāda augstus antivielu līmeņus 10 – 14 gadus vecu meiteņu grupā, tādējādi, saskaņā ar pētnieku viedokli, ļaujot prognozēt arī ilgtermiņa aizsardzību.5 HPV vakcīnu sniegtā ilgtermiņa aizsardzība ir ļoti būtiska, jo sievietes savas seksuāli aktīvās dzīves laikā ir pakļautas ne tikai HPV infekcijai, bet arī ar to saistītām dzemdes kakla šūnu potenciālām izmaiņām.
hmmmmmm
Re: hm......
16.06.2010 22:18
Vispār jau 2. Pasaules kara laikā noliedza antibiotikas-atrofēšoties ķirurgi , tagad parastie ļauži arī tās bieži noliedz. Interesanti ,ko prese rakstija par baku vakcīnām vai narkozi ? Īsi sakot , ļaujat man pašam domāt ko darīt ar pacientu-tikai pēc tam pastāstat kas bija , kad neklausija :)
dandy
Re: hm......
17.06.2010 12:38
jaaa, palasiet ko raksta pēs potem dazādos saitos-realas cilveku atbildes pec potesanas
http://www.apollo.lv/portal/life/articles/85989?comm_page=1
p.s. un mak tomer pelnit naudu tas kompanijas ar smadzenu cakaresanu nabaga tautai :(((
kļava
Re: hm......
20.06.2010 22:27
...tikko nesen biju uz citolog.parbaudi pec apmaksatas vestules, pasaka, lai pec laika atnaku pec rezultatiem, tad pec nedelas ginekol. pati piezvana-jaatnak paarsteties, atnaku nekadu paarsteties nenotiek, bet-nosutijumu iedot (pietam vel jasamaksaa bij-hm par ko?-laikam jau par papiriti-nosutijumu) pie onkoginekologa-pierakstot ca colli uteri?-zem jautajuma...... un pasaka, ka tas nopietni....
sakrenkejos, salasijos, aizgaju.......
parbaudee prasa-vai Jums analizes tikai nema un neko nedarija? saku jaa....
arsts-tadas aizdomas, ka Jums panema ne no tas vietas-it ka nelielas milimetru retas un ne uz dzemdes kakla, kur ir janem citologiju, bet blakam.........
Es vispar 6oka no dazam labam arstenem...... vienkarsi ja6auj>>>>>>
panema protams to biopsiju-vienigais, ka man nepasakot, panema taa mieriigi un uztaisiija, beigas tik pateica, ka jasamaksa vel par biopsiju............un pateica, ka tas ca colli uteri vispar tur nedominee.....................tur viss ok!
p.s. un ko gribet-wra4i s4as ne le4jut a kole4jut :(((
www.vitamin.90.lv
Re: hm......
08.10.2010 05:48
Nu, farmācijas bizness ir krutākais pasaulē, iespējams pat pārsniedz ieroču tirdzniecību, cilvēku tirdzniecību un narkotikas... un, likas, ka nafta arī atpūšās:
http://www.vitamin.90.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 12?
Ziņa: