Datoru remonta brīnumi

Aizsāka Mazdakteris1 

Datoru remonta brīnumi
25.12.2010 13:14
Mani piedzīvojumi ar datoru remontu. Lai citi neapdedzinās.Par nelaimi sev iegādājos datoru, šeit ražoto. SIA" Citadele" ja nemaldos. Ražo portatīvos datorus "Gauja" . Nostradāja 18 menešus un nodzisa. Aiznesu uz viņu darbnīcu,Rūpniecības ielā. Samaksāju par konsultāciju. Paziņoja- jums mātes plate čupā,ekrāns jāmaina un vēl tur kas..... Kopā jāmaksā Ls-300 . Aiznesu uz citu darbnīcu.Apmēram, uz tās pašas ielas. Jāmaksā Ls150.
Aizgāju pie mazā meistara uz Bruņinieka ielas. Samaksāju 35 LS. Strādā ! Secinājums. Cik tāda firma ir droša,objektīva un godīga.Vai- patriotisms maksā dārgi.....
Priecīgus svētkus.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.12.2010 13:16 by Mazdakteris1.
Re: Datoru remonta brīnumi
25.12.2010 16:14
...man visi datoristi saka, ka Gauju nevaigot pirkt...
Re: Datoru remonta brīnumi
25.12.2010 16:24
datorspeciālistus vajag meklēt caur pazīšanos. viņi arī paši ir pazīstami savā starpā un apmēram zina, ko kurš prot, ja kaut kas neizdodas. turklāt darbnīcas un firmas uztur sekretāri, grāmatvedi, priekšnieku utt. katram, protams, var gadīties kļūdas, bet vismaz par mazāku cenu.

jo lielāks kantoris, jo dārgāk, arī krāpšanās šai jomā ir izplatīta, jo klients parasti nekā daudz nesaprot (piedāvā mainīt to, ko nevajag utt., turklāt tas ir priekšniecības spiediens). tie, kas saprot, uz darbnīcu nenes. ir jaunieši, kuri par mazu naudu diezgan lielas problēmas māk novērst, jo ir jau dzimuši ar mātes plati vienā rokā un ekrānu otrā.

komunikācijas jautājums.
Re: Datoru remonta brīnumi
26.12.2010 16:32
Runcene

nevajag utt., turklāt tas ir priekšniecības spiediens). tie, kas saprot, uz darbnīcu nenes. ir jaunieši, kuri par mazu naudu diezgan lielas problēmas māk novērst, jo ir jau dzimuši ar mātes plati vienā rokā un ekrānu otrā.
...............................................................................................................................................
:) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Datoru remonta brīnumi
27.12.2010 05:42
Cien Mazdakteris.Patriotisms maksa dargi, bet ja tie,kas sevi sauc par nacionalistiem un patriotiem tiks pie galvenas teiksanas Latvija, tad Jusu cena par to bus Jusu pensija.
Proti, palasot zemessargs.lv diskusijas, secinu, ka pensionariem jauniesi ierada ipasu vietu.
Ta ir jauka vietne, ja Jums ir pari 50 it, iesaku izpetit siki un smalki.
Turklat so purvu atbalsta elementi,kas Saeimu balotejusies jau sen.Ar parados iestigusu ASV biznesmeni velesanu saraksta-Visu Sev.

Tiklidz tie tiks pie varas, tad pensiju Jus neredzesiet nekadu.Jaunatnes nostadisana pret tiem kam pari xx strada teicami.
Interesanti bija ari paverot velesanu aktivitates- viena tada nacionaliste apollo komentaros blieza tik ieksa ,ka pensijas vecums esot jacel uz 70gadiem, cits- ka Jums nepienakas pensijas,ja stradajaat PSRS laikaa utml.
Balsojums nakosajas velesanas par tiem,kuri sevi sauc par nacionalistiem un patriotiem var maksat nevis 300lati par datora remontu,bet visu Jusu pensiju.Ka neka, to,ka lieto ieprieks uzceltas komunikacijas,ka pensionari maksa PVN utml,biezi uztur savus mazbernus utml jaunie entuziasti nenem vera.
Palasot to forumu,man ir kauns, ka esmu no Latvijas.
P.S savukart par stipendijam un pabalstiem muzigajiem studentiem jaunskungiem ir citads viedoklis.Leiutriju sev, Zimbabvi nodoklu masatajiem.Ka parasti.Cieti.



Edited 1 time(s). Last edit at 27.12.2010 05:44 by joll.
Re: Datoru remonta brīnumi
27.12.2010 09:06
domāt jau var katrs, ko vien grib.

rakstīt arī.

jautājums gan, vai to visu vajag lasīt, piesārņot sevi un pēc tam celt paniku. tādā veidā cilvēks var tikai kļūt slims.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 8?
Ziņa: