Depresija?

Aizsāka Andrejs Upitis 

Depresija?
23.01.2011 19:16
Labdien.

Situācija ir sekojoša. Pēc ilgstošām attiecībām un kopdzīves es viņu izdzinu no dzīvokļa, jo vienīgā lieta, kuru nespēju piedot ir krāpšana, un viņa to zināja. Jau trīs mēnešus nespēju sev atrast vietu. Iekārtojos darbā, domādams, ka tas novērsīs manas domas, taču nekā. Esmu spēcīgi ielaidis mācības un sociālo dzīvi kā tādu, pieņēmies svarā. Lielāko daļu laika pavadu guļot pie datora, nespēju sevi piespiest kaut ko darīt. Ik pa laikam paliek vieglāk, taču, paliekot vienam pašam, sāku domāt par viņu, cik man ļoti viņas trūkst. Parādās vēlme visu pamest un pazust. Jau kādu laiku apsveru domu vērsties pie psihologa vai psihiatra, lai tas pasaka, kas man kaiš. Esmu vienkārši slinks un sabiezinu krāsas vai arī man ir depresija?

Ar cieņu,
Andrejs
Re: Depresija?
24.01.2011 07:15
slinks un sabiezini kraasas no bezdarbiibas.

bet tuuliit atnaaks maigaa dzimuma paparstaaves un pastaastiis tev kautko citu :)
Re: Depresija?
24.01.2011 10:27
....nja...vel viens, kuram sajāta galva ar pstrpistu lietderīgumu...
Re: Depresija?
24.01.2011 13:16
Atkal nav doti dati par svaru ,augumu,vecumu. Jābūt izejas punktiem un vairāk informācijai par personu, kas prasa palīdzību. Jābūt vizuālajam tēlam,fiziskiem faktiem un psihoemocionālajai informācijai. Te nav zīlēšanas salons.Tur vismaz zīlniece redz tēlu, jūt auru.Viņai ir iespejas sajust jūsu roku un caur to nolasīt biodatus.
Smejas par šo prasību tikai gados jauni censoņi vai vienkārši nezinīši, kas rūpējas par savu tēlu apsaukājot citus.... puišeļu sindroms.
Sieviete iedarbojas uz vīrieti ar feramoniem un saviem sievišķajiem relišeriem. Viņas pārdabisko spēku pārvarēt ir praktiski neiespējams. Pagaidām samazināt viņas ietekmi varētu ar paņēmieniem,kas:
- mīkstinātu jūsu vīrišķo tieksmi;
- aizņemtu prātu ar citiem jautājumiem;
- citu feromoa īpašnieces meklēšana.
1) Jasamazina seksuālais uzbudinājums.Protams uz laiku.Nedrīkstētu lietot kofeīnu saturošas vielas.Asus kairinošus produktus.Jāatrod veids kā samazināt testoserona līmeni asinīs. Jāatceras ,ka adrenalīns arī diemžēl pastiprina dzimumdziedzeru darbību.....Nelietot produktus , kas satur Afrodiziakus-seksualitāti pastiprinošas vielas.Kaut gan zinātniski šo vielu tieša iedarbība uz erekciju un libido nav pierādīta.
2) Iedarbināt prātu uz citu jautājumu risināšanu.Ar psiho hipnozi vai autogēno treniņu pamodināt sevī lepnumu par savu lēmumu. Par viņas varas izbeigšanu.
Mēģināt domām dot prioritāti citā virzienā. Pierādīt viņai (tēlam) ,ka jūs neesiet viņas vergs,kalps un kāju laizītājs.Saprast vēl un vēlreiz, ka sānsoļi var novest jebkuru indivīdu pie smagu slimību iegūšanas. Šodien sānsoļi faktiski ir slepkavības mēģinājums.Tevi gribēja nogalināt!!! Spēcīgu,jaunu, skaistu,varošu! Brīnišķīgu ,skaistu,talantīgu nākošo bērnu tēvu.!!! Tikai dzīvības saglabāšanas instinkts sava, spēka ziņā, var sacensties ar dzimtas turpināšanas instinktu.
3) Steidzīgi iziet tautā. Jāmeklē līdzīgu vai vēl spēcīgāku feromonu īpašnieci.Jo acīm redzot jūsu vīrišķais ES ir šo feromonu vergs.
Bet priekš tā ir vajadzīgs lai jūsu pašu feromoni spiestu pretējo dzimumu tiekties pie jums. Un šeit jau vajadzēs visu jūsu feromonu spēks.Arī ārējais veidols. Jūsu runāt prasme.Uz sievieti var iedarboties ar trim lietā vienlaicīgi. Feramoni,ārējais tēls un runāt prasme.Jo vājāki vīrišķie feromoni jo lielākai runas prasmei tas jākompensē

Miljons, miljons sārto rožu
Es pie jūsu kājām klāšu
Mīlestību siltu došu
Es pie tevis mīļā nākšu

Tavas sārtās lūpas maigās
Dievināšu mūžam es
Tavas acis zilās skaistās
Mīlas mākoņos lai nes



Edited 4 time(s). Last edit at 24.01.2011 13:41 by Mazdakteris1.
Re: Depresija?
24.01.2011 19:32
nu principaa mazdakteris pateica tiesho to pashu tikai daudz daudz smalkaak :)
.
Re: Depresija?
25.01.2011 10:37
ai!.. ģīpstu...
Alberts Strebla
Re: Depresija?
15.03.2011 23:29
Ve4uk, burvestiiba!
Tevi 4akaree gariigi! Atver datoraa Biieli un izlasi 124 psalmu.
Vajadzeetu liidzeet. Tomeer,,ja esi arii greizsirdiigs,tad nenaaks par
launu,ja ieluukosies tai passaa Sv.Rakstu graamataa un izlasiisi
Salamana augsto dziesmu (miilestiibas dzeja) tresso un ceturto nodalu
vienaa paneemienaa. Lai ciinaas Vaards pret vaardu!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 22?
Ziņa: