Vai mācītāji masturbē?

Aizsāka drudzis 

Vai mācītāji masturbē?
15.02.2011 19:20
Zinu, jautājums pastulbs, bet vienkārši tā ienāca prātā, jo kristīgajā mācībā tādu uzdot neatļāvos.
Ja celibāts ir kā obligāta prasība, ja nemaldos romas katoļu konfesijā vai kā tur...
Jo vismaz Pujāts izteicās, ka celibātu atcelt nevajag.
Ja tie vīrieši nemasturbē, tad kā viņi tiek galā ar seksuālo sasprindzinājumu?
Ja viņi pašapmierinās slepus, tad vai tas nav pret šo celibāta likumu?
P.s. Jautājums nav domāts provokatīvs, vienkārši interesē.
Re: Vai mācītāji masturbē?
15.02.2011 22:38
Nē, parasti viņi seksuāli izmanto mazus zēnus.
Garāmgājēja
Re: Vai mācītāji masturbē?
16.02.2011 00:45
Daudz ko Pujāts izsakās. :) Bet ne par to šoreiz stāsts. (He, fonā skan R.E.M - Losing My Religion :) ... )
Cik atceros no savas ticības mācības un attālās saskares ar katoļu baznīcu laikā pēc tam, neviens vēl nav atcēlis to, ka pašapmierināšanās neatkarīgi no dzimuma, vecuma vai ieņemamā amata tiek uzskatīta par nosodāmu. Grēcīgā miesa, ceļš uz elli, amorālums un viss pārējais standarta Pujātisms. Iespējams jaunais kardināls būs saprātīgāks šajā jautājumā, bet īkšķus turēt neiesaku.
Tīrā teorijā aicinājums kalpot Dievam palīdz apslāpēt "miesiskās tieksmes", taču atrodas arī tādi tēviņi (citādāk nosaukt nevaru), kas atļaujas izmantot savu garīgo autoritāti, lai izmantotu pietiekami naivus ticīgos.
Es neredzu, kāpēc katoļiem būtu tā jāieciklējas uz celibāta saglabāšanu. Kristīgu ģimeņu skaita vairošana būtu viņu pašu interesēs.
Re: Vai mācītāji masturbē?
16.02.2011 17:42
Katoļticība ir vnk parasta sekta, tāpat kā visas pārējās un tai sen jau būtu laiks izmirt.

drudzis, kas tā Tev par kristīgo mācību? Gribi kļūt par vienu no tiem idiotiem?
Re: Vai mācītāji masturbē?
16.02.2011 18:07
Bērnībā mums bij fakultatīvais priekšmets, kur pieskārāmies reliģijai. (to arī domāju)
Es vienkārši domāju vai celibāts nav bīstams priekš mācītājierm - vīriešiem, jo varbūt, ka reliģijā arī prasās uzlabojumu/apdeitojumi.
Re: Vai mācītāji masturbē?
16.02.2011 19:55
katrs viņi ir celibātā savu iemeslu dēļ. ir tādi, kas tur ir, lai tiešām īstenotu pilnīgu atturību, un nekas tur nav bīstams, jo, kā zināms, sekss ir izpaužams ļoti daudzos veidos, kas citam cilvēkam nemaz pēc seksa neizskatās (piemēram, mūki ļoti smagi fiziski strādā), arī dažas īpašās meditācijas formas seksuālās vajadzības mazina vai tās vispār izzūd; ir tādi, kas domā, ka homoseksualitāte ir grēks, un cenšas no tās glābties, bet reizēm tas beidzas ar to, ka divi mūki/priesteri ir vienā gultā. tad vēl ir tādi, par kuriem nu jau zina visa pasaule...

visas reliģijas visu laiku apdeitojas gan progresa, gan regresa virzienā – kas nu kuram ir vajadzīgs.

sektantisms var izpausties arī citās ar baznīcu pilnīgi nesaistītās jomās. jebkurš, kurš pastāv tikai uz vienu (savu) ticību un neļauj citiem būt, arī zināmā mērā ir sektants. ne visi priesteri pēc savas iekšējās būtības ir "melnsvārči", ne visi ticīgie ir aprobežoti. piederība katoļticībai visbiežāk ir dzimtas tradīcija vai arī kāda svarīga meklējuma rezultāts. galu galā, katram savs.
slieka
Re: Vai mācītāji masturbē?
16.02.2011 21:12
Pēc visiem katoļu baznīcas mākslas likumiem mācītāji (un ne tikai mācītāji) masturbēt kategoriski nedrīkst! Tas tiek pielīdzināts smagam grēkam. Celibāts - pilnīga atturība no jebkādas seksuālas darbības.
Kā viņi tiek galā ar spriedzi? Pieņemu, ka daudzi no viņiem ir aseksuāli cilvēki, kuriem seksu vispār negribas. Daļa ciešas, sublimē seksuālo enerģiju citās aktivitātēs.
Re: Vai mācītāji masturbē?
16.02.2011 21:42
Da kas tas par sviestu, ko Jūs te runājat? Pilnīgs celibāts, pietam vēl bez masturbācijas nav iespējams. Cilvēka organisms nav tā būvētsl Sēklai obligāti ir jātiek laukā ik pa laikam. Citādi sekas var izrādīties gaužām bēdīgas- ļoti nepatīkamas slimības. No tā jau laikam arī šamējie pēc tam sāk fakāt visu pēc kārtas, kas tikai kustās.
Re: Vai mācītāji masturbē?
16.02.2011 23:10
ja es pārtrauktu masturbāciju, tad man atsāktos pusaudžu pollūcijas, vai tās viņiem ir svētas?
JO ta nevar būt, ka viņi neizšauj savus riekstus, tur visam tad jāsaiet doskā, ja vien naktī nenoplūst, bet tad no rīta atkal jāslēpj.

NO rīta pamostas smirdīgi, brokastīs siļķe



Edited 1 time(s). Last edit at 16.02.2011 23:12 by drudzis.
slieka
Re: Vai mācītāji masturbē?
17.02.2011 07:32
existential fool
Jā, prieteriem nav atļauta nekāda veida seksuāla sevis apmierināšana. Pēc Vatikāna ideoloģijas Dievs ir izdomājis dabīgu ventili tvaika nolaišanai - pollūcijas. Ja kas ir par daudz, tas pats noies. Bet arī tad nedrīkst ļauties baudas sajūtai.
Re: Vai mācītāji masturbē?
17.02.2011 23:17
A man nekad nav bijusi tā pollūcija, kas izklausās vairāk kā- piesārņojums /no angļu val./ :), bija šitais aizmirsies. Nu labi, bet stress un seksuālais nemiers ta saglabājas un nedod mierīgi dzīvot. Tāpē jau laikam šie ar laiku nojūdzas okončaķeļno un sāk dupsēt altārzēnus. Un vispār- tas jau uzreiz ir skaidrs, ka cilvēks nav normāls, ja šamējais iet par mācītāju, it sevišķi katoļu.
slieka
Re: Vai mācītāji masturbē?
18.02.2011 15:57
existential fool
Vo, izlasi šodienas rakstu :) Kardināls ir izteikti aseksuāls, nekad nav gribējis sievu un bērnus. Dzīvo svētā mierā:) Starp viņiem tādu ir daudz.




Vairāki Latvijas mediji pēdējā laikā aktualizējuši jautājumu par bēdīgo demogrāfisko situāciju valstī, savukārt kardināls Jānis Pujats (attēlā) lieliski zina, ka pie tā, ka mirstība lielāka par dzimstību, novedis Latvijas cilvēku izlaidīgais dzīvesveids.

"Cilvēki domā kā vienas dienas dzīvotāji - gan jau dzīvosim vēl, bet es zinu tikai vienu - tiem, kuriem patiesi rūp Latvijas tautas liktenis, līdzēs tikai sirdsapziņa! Tomēr šobrīd visa Latvija vārās savā izlaidīgajā sulā un nemaz nedomā par nākamajām paaudzēm," sarunā ar izklaides portālu Mango skaidro Pujats.
Uz jautājumu, vai viņam kā garīdzniekam, kurš nedrīkst laulāties, kādreiz ir gribējies pašam savu sievu un bērnus, Pujats atbild noliedzoši.
"Es jau devītajā klasē uzstādīju sev mērķi kļūt par garīdznieku, jo draudzē redzēju lielākas iespējas, nekā ģimenē. Turklāt es divus ceļus neeju, ja esmu izvēlējies vienu. Es sevi neesmu šmaucis. Ja cilvēks ir izvēlējies precēta cilvēka ceļu - tad viņam jāiet tas, bet es izvēlējos savu ceļu," atklāts ir Pujats.
Pujats norāda, ka 1930. gadā, kad viņš piedzima, vienas draudzes ietvaros bija dzimuši apmēram 260 bērni, kas brīdim starp diviem kariem, viņaprāt, bija ļoti daudz.
"Tas toreiz tā bija tādēļ, ka cilvēki turējās pie baznīcas un dzīvoja saskaņā ar domu, ka jāpieņem tik bērnu, cik Dievs dos, nevis kā tagad - tie visi aborti un izlaidības laulības dzīves aizsegā," sašutis ir garīdznieks.
Jautāts, vai tiešām viņš uzskata, ka bērni būtu jādzemdē arī finansiāli ļoti sliktā situācijā esošiem indivīdiem, Pujats ir visai izvairīgs. "Šīm lietām risinājums ir jārod valstiskā līmenī. Kamēr valsts no skolām padzīs ticību, nebūs nekā laba šajā valstī. Es arī pats gribu runāt ar skolu jauniešiem, esmu pat pieteicies to darīt, bet neviens to negrib - atrunājas," skumji nopūšas Pujats.
poh
Re: Vai mācītāji masturbē?
18.02.2011 18:25
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nē, parasti viņi seksuāli izmanto mazus zēnus.


+100500
Re: Vai mācītāji masturbē?
20.02.2011 15:50
Domāju, ka ievērot celibātu ir grūti un tas ir pret Dieva plānu. Mēs neesam Dievi! Skaidrs, ka dabiskais process noritēs tik un tā. Viens no reliģijas paņēmieniem pakļaut cilvēku ir likt tam justies vainīgam. Domāju, ka katoļi būs spiesti atcelt celibātu. Vīriešiem atturēšanās var beigties ar prostatītu Tā ir nepatīkama slimība, kas gandrīz nepadodas ārstēšanai. Krītoties testosterona līmenim mazinās potence.Zūd enerģija un griba darboties. Vairošanās instinkts virza cilvēci. Tas ir spēks, kas liek vīrietim strādāt ģimenei , kopienai, valstij. Pretoties dabai nozīmē pretoties Dievam. Pretoties Dieva gribai ,nozīmē pretoties valstij!



Edited 2 time(s). Last edit at 21.02.2011 10:19 by Mazdakteris1.
slieka
Re: Vai mācītāji masturbē?
20.02.2011 20:22
Mazdakteris1
Tu domā, ka katoļi būs spiesti atcelt celibātu? Bet kas viņus piespiedīs to darīt? Jau gadsimtu gadsimtiem viņu priesteri spiesti ievērot celibātu:( Sacelšanās ir bijušas vairākkārtīgas, bet nekas nav mainījies...
Re: Vai mācītāji masturbē?
20.02.2011 21:25
Vienkārši,pāvests nesaprot, ka kropļo savus mācītājus. Samazina viņu vitālo spēku un spēju kalpot baznīcai. Celibāts daļeji ir vainīgs katoļu baznīcas nosliecei uz pedofīliju. Tas ir daudz lielāks grēks par homoseksuālismu.
Tikai 10 gadus atpakaļ ir atklāts feromons-andrstenols un androsterons, kas liek pastiprināti tiekties sievietei pret dotā feramona nēsātāju.Kā zināms bērna organismā ir arī sievišķie hormoni. Tāpēc nav brīnums,ka bērns var tikt orientēts uz vīrieti. Ar to varētu izskaidrot,kāpēc zēnu- jauniešu kolektīvos ir vieglāk tikt pakļautam no vīrieša- pedofīla puses. Tas var notikt katoļu skolās,klosteros. Varētu rasties jautājums,kāpēc visi zēni nekļūst par homoseksuāļiem? Pirmkārt jau tāpēc ,ka ir vairāki faktori, kas to liedz.
Superspēcīgus vīriešu feromonus nēsājot apmēram 10 % vīrišķie pārstāvji.Otrkārt,sievietes nēsā sievišķo feromonu -kopulīnu,kas orienta zēnu uz sievieti (sievišķo). Treškārt strādā sociālais faktors- sabiedrības nostāja, ģimene un audzināšana.
Ja katoļu mūkiem būtu atļauts precēties,viņu seksuālais spēks tiktu tērēts ģimenei,baznīcai un valstij.
Praktiski, tieši katoļu baznīca , liekot ievērot celibātu, veicina pedofīliju un homoseksuālismu.Celibāts rada arī cietsirdību. Jo jaunietī pēc dzimumbrieduma iestāšanās izdalās ne tikai testosterons- vīrišķais hormons bet arī vazopresīns. Vazopresīns izsauc agresiju pret sava dzimuma pārstāvjiem. Tātad, vazopresīns+ testosterons+adrenalīns var pārvērst jaunieti par zvēru. Ne jau velti pēc mīlas akta vīrieti neapturami velk uz miegu. Jo izdalās endorfīni- spēcīgas narkotiskās vielas,kas nomierina un izsauc eiforiju. Masturbācija nomierin jaunekli , jo strauji pazemina organismā testosteronu,adrenalīnu un vazopresīnu. Katoļu fanātisms daļēji ir izskaidrojams ar celibātu un aizliegumu masturbēt.Agresiju bija izdevīgi novirzīt uz naidu pret neticīgajiem.Ar to varētu izskaidrot musulmaņu fanātiķu agresiju.
Tāds ir mans redzējums celibāta kaitīgumā. Zaudē baznīca un valsts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 11?
Ziņa: