Lūdzu padomu!!!!

Aizsāka Trīne 

Lūdzu padomu!!!!
20.02.2011 12:11
Sveiki! Būšu Jums pateicīga, ja ieteiksiet vai tas ko esmu nolēmusi darīt ir pareizi! Man ir draugs, mēs viens otru mīlam, esam pazīstami nedaudz vairāk kā gadu! Viņš nedzīvo Latvijā (viņš ir latvietis), bet visu šo gadu viens pie otra braukājām ciemos.
Esmu bez darba, un drīz vien mani ietaupījumi būs beigušies un būšu bez naudas. Draugs aicina mani pie sevis dzīvot ar vārdiem-es Tevi uzturēšu!(neko konkrētāk nesakot) Reāli pie viņa varu braukt ne atrāk kā pēc diviem, trīs mēnešiem.
Nezinu kā iztikšu finansiāli šo laiku. Man ir jāiet uz operāciju, kurai ir vajadzīga nauda.
Esmu nolēmusi savam draugam lūgt finansiālu palīdzību, bet reāli nespēju tam saņemties un palūgt.
Viņam ir labs darbs un viņš labi pelna. Ir pircis man dārgas dāvanas, bet nekad nav prasījis no kā es dzīvoju un tieku galā. Viņš maksā alimentus bērniem. No sievas ir sen šķīries.
Nekad nevienam vīrieti dzīvē neesmu lūgusi naudu. Ir tāds krampis pakrūtē, ka nezinu kā spēšu uzsakt sarunu!
Man ir ļoti bail no tā, ka viņš nenobīstas uz nez kādus brīnumus pie sevis neizdomā. Un nedod Dievs padomā,ka man viņa nauda svarīga. Vīrieši taču ļoti jūtīgi par šādiem jautājumiem. Negribu viņu nobiedēt!Nezinu, man ir tāda draudzene, kurai mīļakais dod naudu, visu pērk- ir tādas īpasas sievietes, kuras to mak!:) Ko man darīt? Ja runāt, tad kā uzsākt sarunu?? Vai varbūt nerunāt un neko nelūgt????
Kā Jums šķiet???
Paldies par viedokli jau iepriekš!
zive
Re: Lūdzu padomu!!!!
20.02.2011 14:16
jums nav tuvu attiecibu un ta nav nekada milestiba, ja sitas viss sagada problemas. Nu, protams, sveshiniekam prasit naudu nav viegli, bet ar tuvu cilveeku var runat par visu...
Re: Lūdzu padomu!!!!
20.02.2011 21:13
Domāju, ka būtu vērts mēģināt un pajautāt! :)
Re: Lūdzu padomu!!!!
22.02.2011 14:03
Jājautā. Jāsāk ar to, ka Tev ir veselības problēmas, ka biji pie arsta, ka bus vajadziga operācija...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 11?
Ziņa: