seja, kā dvēseles spogulis

Aizsāka drudzis 

mad smīkņādams
Re: seja, kā dvēseles spogulis
21.07.2011 13:23
...kur atrodas realitāte - spoguļa attēlā vai aiz spoguļa?...
Re: seja, kā dvēseles spogulis
21.07.2011 13:40
Vispār jau esmu konsultējies pie psihologa, kas man vadīja psihoanlīzi.
Jau vairākus gadus apmeklēju psihiatru. Pavisam nesen es atskārtu, ka zāles man palīdz mazināt libido, savādāk pavisam jau būtu nojūdzies.

Nu bet pavērojiet, kas notika ar viņas seju.
drudzis Rakstīja:
Nu vai zini ko,autor,es ne pirmo reizi lasu tavus rakstus par izskatu.Un uzskatu,ka tev vajadziiga psihiatra paliidziiba.Tev probleema ir raksturaa-pacenties kluut labaaks,tad arii labaaki cilveeki buus ap tevi.Esmu 28 gadus jauna-tavupraat un citu psihisku slimu nepieaugushu cilveeku aciis droshi vien loti negliita.Kad biju jaunaaka-loti kompleksoju,jo bija taadas sievietes,kas aciis teica,ka esmu tik negliita,ka manis zeel ,ka esmu krople.Ar savu tagadeejo domaashanu varu pasmaidiit par to.Esmu veiksmiiga uzneemeeja,svineeshu kaazas ar puisi,kas ir nr vien veiksmiigs,gudrs un dzils cilveeks,bet aareeji ir iists skaistulis,man ir daudz draugu un jauki cilveeki apkaart.Biezi sanemu komplimentus par harizmu,mirdzosaam aciim un speeciig raksturu.Reti,bet veelarvien sastopu cilveekus,kuri noveersas mani ieraugot,pat baidaas no manis,jo domaa-tai nu gan ir pasapzin,a,ka tik negliita,bet staro.Lielaakoties saadi cilveeki ir ar izskatu apseestas cacas.Starpcitu,esmu dzimusi dzeeraaju gimenee-maate mani visu beerniibu pazemoja ar vaardiem-cik negliitu meitu esmu dzemdeejusi,tik negliitu,ka pat nesaprotu,kaa sai dziivee ies.17 gadu vecumaa aizbeegu no maajaam,guleeju uz ielas ziemaa liddz sastapu cilveekus,kas iezeelojaas par mani un naktsmiitnes piedaavaaja.Straadaajot 3 darbos vienlaiciigi,valkaajot vienas bikses 5 gadus,paciesot cacu pazemojumus,pabeidzu vidusskolu,augstskolu,pieveersos sportam,ezoreetikai un jogai.Autor,pirms veel ko raksti,padomaa par to.Esmu meitene,kas pirms 10 gadiem guleeja uz ielas,izsatiijaas daudzu cilveeku aciis peec atpalikusas kroples,bet tagad baudu cilveeku apbriinu,sanemu komplimentus par izstarojoso iekseejo skaistumu,kas arii manus sejus vaibstus ir izmainiijis uz labo pusi,vadu uznemumu un baudu dziivi ar otro pusiiti.Varu pat sevi noraksturot-liels eergl,a deguns,plaana apaksluupa,kantaina seja ar buldoga vaidziniem,zili loki zem aciim,uzacis zemas.Var teikt,ka esmu viiriskiigu seju.Autor,jau slikti palika no apraksta vien?:-)-----------------------------------------------------
> ir kaut kādi tādi tipāži ar smīnošām acīm,
> nevaru izskaidrot, bet vienmēr esmu bijis
> piesardzīgs ...
>
> Dažreiz tomēŗ liekas, ka psihe pakārtojas
> izskatam. Cilvēks, kurš sapratis, ka privātā
> dzīvē būs zaudētājs (lūzeris), padodas -
> pārvēršās par monstru tīri no cilvēciskā
> viedokļa.
> Bij tāda deju iestudēta izrāde, neatceros vairs
> precīzi, bet šķiet nosaukumā bij ietverta
> līdzīga frāze:"mans izskats grauj manu
> psihi...". Tas gan nav precīzs nosaukums, izrādi
> pašu neapmeklēju, lai gan ļoti uzrunāja.
> Interesanti, par ko liecina neglīta seja?
> Saprotu, ka tā ir vispirms ģenētika, bet ja tā
> ir neglīta, tad iemesls....
> Gribētu dzirdēt dažādu cilvēku
> viedokļus.(arī to, kuri tic pārdabiskām
> spējām, karmai, aurai).
> Varbūt lāsts?
> JO kāpēc ģimenē var augt 2 dēli, vai 2
> meitas, bet viens no viņiem var būt
> skaistulis/e, bet otrs briesmonis/briemone?
Re: seja, kā dvēseles spogulis
30.07.2011 11:43
Drudzis! Man vajag vismaz tavu vecumu, augumu,svaru.Ja nav grūti, arī izglītību,apmēram.Ir jāzina ar ko runā.
Domāju, ka tev ir jaunības maksimālisms.
Katrs piedzimst tāds kāds piedzimst.Japāņiem ir laba teorija par ļauno un labo. Cilvēks var piedzimt ar ""kambariem."" Piemēram .""ļaunuma kambaris"" viņam var būt liels un otrādi. Bet ja audzināšanas gaitā '' ļaunajā kambarī'' neieliek ļaunumu,tad cilvēks ir labs un mīlestības pilns.Bet ja ''labajā'',lielajā kambarī neieliek neko un mazajā'' sliktajā'' kambarī saliek visu ,tad viņš būs briesmonis.Kāpēc alkoholiķi kļūst par briesmoņiem?
Tāpēc, ka alkohols iznīcina vienu no jaunākajiem cilvēka evolūcijas veidojumiem. Saprāta augstāko un visneaizsargātāko smadzeņu daļu.Klasiskā mūzika ir augstākā saprāta rezonators.""Apļa"" jeb ritmiskā mūzika ir saprāta un cilvēciskuma slepkava.Dzīvniecisko instinktu modinātājs.
Kas ir rakstnieki? Tie ir cilvēki ar pastiprinātu intelektu un novērošanas spējām. Jālasa, jālasa un vēlreiz jālasa!!! Nelasīšana ir mūsdienu jaunatnes un cilvēcības slepkava.Par vēsturi, slaveniem cilvēkiem,māksliniekiem, zinātniekiem, ceļojumiem,ārstiem, karavadoņiem. Tas attīstīs tavas runas spējas. Sievietes mīl ar ausīm!!! Tava mēle ir tavs skaistuma ,pievilcības garants,zināmā mērā.
Sievietes vīrietī meklē tēviņu,tēvu,aizstāvi,balstu un garantu.Uzticību galu galā.Ģimenes balstu, bērnu aizstāvi.Mīli bērnus un sievietes mīlēs tevi.
Smadzenes nodrošina pareizu hormonālo proporciju. Viņas dod komandu izdalīties pietiekošā daudzumā testosteronam-vīrišķam hormonam.
Smadzenēm ir vajadzīgs skābeklis, olbaltums,cukurs,asinis un miers,miers un vēlreiz miers. Absolūts klusums un vismaz 6-8 stundu miegs KATRU dienu!
Varbūt brīnišķīgas smadzenes. Apgādātas ar visu nepieciešamo. Bet ja tev ir traucēta oliņu darbība, tad ..... Oliņas nedrīkst traumēt.Jāsargā no apsaldēšanas. Man ir bijis gadījums,kad stulbi instruktori ļauj karavīriem ziemā samērcēt bikses un pēc tam ir oliņu apsaldējums un neauglība.Vara un stulbums ir ļoti bīstamas lietas. Tās nedrīkst pārkarsēt. Pamperi ir zēnu traģēdija.Melnas spiedošas peldbikses ir vīrišķības pašnāvība.Smēķi provocē perifēro asinsvadu spazmas- barošanas traucējumus. Oliņas ir izteikta perifērijas daļa.Alkohols rada indes,kas slikti iedarbojas uz visiem audiem. Sevišķi uz tiem audiem,kas ir stipri apasiņoti. Oliņas un prostata ir paaugstinātas apasiņošanas objekti! Arī peldēties šortos un staigāt pēc tam ar slapjām peldbiksēm ir kastrācijas pasākums, kas neveicina normālu oliņu un prostatas darbību. Alus saturot sievišķos hormonus.Normālam puisim ir augsts testosterona līmenis.Ja viņš ir agresīvs no tā ,tad alus viņu nedaudz nomierina.Bet ja viņam testosterona līmenis ir zem vidējā, tad labāk alu nevajadzētu.Jāpalasa padomi sievietēm.Kuri produkti satur sieviešu hormonus.
Nu,redzi, tādas pārdomas.Bet tas vēl nav viss.
Lai veiksme.
zinaataaja
Re: seja, kā dvēseles spogulis
31.07.2011 23:27
Ne jau par olinjam drudzis satraucas! ;) Ar taam vinjam viss OK!
Re: seja, kā dvēseles spogulis
03.08.2011 00:59
Margrieta:
Jā, Tavs stāsts mani uzrunāja. Nosacīti tas likās kaut kas tuvs.
Vispāŗ tā ir taisnība, vismaz šobrīd manī ir daudz ļaunā, vairāk kā nekad. Piedevām, kas ir dīvaini, esmu iemīlējies. Biju nosolījies sev beigt sapņot par tādām lietām, bet kaut kā atkal iekritu.
Re: seja, kā dvēseles spogulis
04.08.2011 20:34
Vispāŗ jau diskusija zem šīs tēmas bij par to, ka dvēsele ietekmē izskatu, kas daudzās vietās jau izskan kā, varbūt klišeja?
Man apkārt ir dažāda diapazona cilvēku, vairāk gan ar rakstura problēmām. Protams, tas ir šaurs draugu loks, bet, kad pavēroju savus infantīlos draugus/draudzenes, sevi tai skaitā, tad atskārstu, ka mums visiem ir tādi bēŗnišķīgi ģīmji. Savdabīgas/dīvainas, lielas galvas formas, bērnišķīgas ačteles, mazas detaļas...
Vai piemēŗam komunicējot ar saviem draugiem gejiem un lesbietēm, man ir sajūta, ka tas ir pretējs dzimums viņu patreizējam. Un sejas gejiem ir sievišķīgas, lesbietēm vīrišķīgas. Lai gan, kad es viņiem par to ieminējos, tad sāka mani apstrīdēt, ka tas ir stereotips.
Atkal, kad es pavēroju depresīvos draugus, tad visiem ir gaišāka āda kļuvusi, apsārtušākas acis, teju visiem savējiem depresīvajiem izteikti loki zem acīm, nošļukusi sejas izteiksme, samocīta, izteiktas rievas starp uzacīm - it kā žēlumā vai kā.

Vienkārši man sanāk nauda vai nu plastiskajam ķirurgam vai labam psihoterapeitam. Es varu izvēlēties tikai vienu. Viena manis daļa saka, ka plastikas ķirurgs man neatdos harmoniju/laimi (kas kādreiz bij, jo atceros laimes sajūtu), ka tā būs tikai ārējā fasāde.
Otra, ka kādreiz biju laimīgs līdz dzimumnobriešanai un , kad sāka interesēt pretējais dzimums, tad, saprotot, ka mans izskats atgrūž cilvēkus. Pisohoterapeits visticamāk izmainīs visu vai sakārtos, jo man iet jau ciet,bet vai tas man palīdzēs privātajā dzīvē.
Laikam ceru uz to, uzlabojot psiholoģiju, uzlabosies izskats.
JO, patiesībā, esmu alerģisks un mana āda birst, un abi speciālisti saka, ka tas ir no stresa.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.08.2011 20:36 by drudzis.
kas te jaraksta?
Re: seja, kā dvēseles spogulis
05.08.2011 18:30
drudzi,nu,ja tik loti mokies, tad taisi ar to plastisko.
Re: seja, kā dvēseles spogulis
06.08.2011 23:15
Man vispar liekas, ka ja paņem no sveša cilvēka spoguli, tad visas energījas, gan labās, gan sliktās, pāriet pie tā spoguļa īpašnieka!
Re: seja, kā dvēseles spogulis
07.08.2011 21:24
Paturpināšu oligarhu upura beztēmu
Aha... enerģijas pāriet un tad var vainot kaut kādu mistisku enerģiju it visā kur nav slinkums... MOL kādam oligarham spogulis piederējis.

Ir tikai viena lieta, par kuru nestrīdas neviens zinātnieks. Spogulis ir stikls ar atstarojošo klājumu (agrāk tam lietoja sudrabu, tagad nezinu ko). Stikls pats kā tāds arī atstaro daļu gaismas. Attiecīgi tīrā fizika - līdz atstarojošam slānim perfektā gadījumā nonāk 98% gaismas, bet uz āru tiek izstarot atkal jau perfektā gadījumā 98% no iepriekšējā gaismas daudzuma, kas nonāca līdz atstarojošam slānim, bet tas kas veidojas starpībā, uz visiem laikiem paliek starp atstarojošo slāni un stikla ārējo virsmu. Pie katra cikla attiecīgi samazinot pārpalikušo gaismas daudzumu.

Tas viss ir tik niecīgi, ka to nav iespējams ne redzēt ne pamanīt, bet process kā tāds noris. Par enerģijām... nu nav stiklam vai atstarotai gaismai tādas elektro nesēja spējas.

Bet kā jau minēju, tas ir labs iemesls, lai atrastu uz ko novelt visu kamā vien gribas vainot kādu citu, izņemot sevi pašu.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10



Edited 1 time(s). Last edit at 07.08.2011 21:25 by Mateus.
Re: seja, kā dvēseles spogulis
09.08.2011 12:38
Ai mateus beidz tēlot viszini, labāk ei taisi kameras.
Re: seja, kā dvēseles spogulis
09.08.2011 12:45
Tu vari droshi apgaazt manu postu un atrast argumentaaciju citam skaidrojumam.
Respektiivi, nevis tukshi uzriet, bet pamato - kaadeelj man nav taisniiba... ja jau taa uzskati.
Vai ari sirds saap, ka slikti maacijies fiziku?

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: seja, kā dvēseles spogulis
11.08.2011 09:23
Mateus:

mēs te 200 uz 40 dalām, dalām, nesadalam :) kāda pie velna fizika ;)
Re: seja, kā dvēseles spogulis
11.08.2011 13:57
Tak viss jau sadaliits, vnk chalis pieticiigs, negrib lieliities ka vinjam piechuks/h vot i pateica ka chetriits :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Vijolīte:DDD
Re: seja, kā dvēseles spogulis
12.08.2011 00:46
Nu re, atbilde ir rokā!
Mateus:
Ir tikai viena lieta, par kuru nestrīdas neviens zinātnieks. Spogulis ir stikls ar atstarojošo klājumu (agrāk tam lietoja sudrabu, tagad nezinu ko). Stikls pats kā tāds arī atstaro daļu gaismas. Attiecīgi tīrā fizika - līdz atstarojošam slānim perfektā gadījumā nonāk 98% gaismas, bet uz āru tiek izstarot atkal jau perfektā gadījumā 98% no iepriekšējā gaismas daudzuma, kas nonāca līdz atstarojošam slānim, bet tas kas veidojas starpībā, uz visiem laikiem paliek starp atstarojošo slāni un stikla ārējo virsmu...
Un tajos 2% arī slēpjas tas ļaunums:DDDDDD
Re: seja, kā dvēseles spogulis
15.09.2011 16:33
http://www.spoki.lv/foto-izlases/Neparastakie-pari/160797
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 14?
Ziņa: