politika

Aizsāka gunga 

politika
07.09.2011 20:38
Ja nav noslēpums par ko balsosiet? Vai precīzāk par ko ir vērts balsot? Es pati esmu diezgan lielā neziņā vel arvien!
Re: politika
07.09.2011 20:43
pasi balsojaat par atlaisanu un tagad balsosiet par tiem pasiem, kauns Latvieti kauns!
Re: politika
07.09.2011 20:48
tas jau ir tas trakākais tai visā pasākumā...
grrr
Re: politika
07.09.2011 23:31
Man ir 2 varianti - Zatlera reformu partija vai Visu Latvijai.

kaitina, ka SC vienmer gust tik daudz balsu, man skiet, ka 99% krievu, kas iet uz velesanam nobalso par viniem, pat nedomajot un neiedzilinoties citu partiju programmaas.
Re: politika
07.09.2011 23:34
es ar par saskanas centru. Apnikusi jau tie latviesu zagļi!
grrr
Re: politika
07.09.2011 23:39
tiešām, atbalstīsi krievus? Ludzu nedari tā, tad jau labak vispār neej uz vēlēšanām.

komentars no tvnet
Krievs » Latvietis
Pirms 11 min
nemuldies, nemuldies!! Kad mūsējie būs pei varas tad šitā vairs jums neļaus ķengāties!! Ušakovs ir cienijams vīrs un panāks taisnību. Krievam būt un runāt valsts valodā-krievu valodā!! Un ja kas nepatīk Jūsu tautieši gaida Jūs anglijā
Re: politika
08.09.2011 12:28
internetā apgrozās šāds aicinājums:
Milie Ome, berni, mazberni!
Tuvojas loti svarigas Saeimas velesanas. Zalo un zemnieku savieniba kopa ar Saskanas centru gatavojas parnemt varu valsti. Vini ir jaaptur. Daudzi latviesi to saprot, dazi ne. Ieva Dabolina ir uzrakstijusi tris rakstus, kas runa par so temu. Ludzu izlasiet, sutiet talak pa internetu un izdrukajiet prieks tiem radiem, draugiem un pazinam, kas internetu nelieto. Dabolinas kundze gatavojas sos tris rakstus izdot neliela gramatina un aicinaja mani uzrakstit isu ievadu. To esmu izdarijis un Jus to lasisiet rakstu sakuma. Beigas ir vinas pasas nosleguma vardi.

Ari man ir lugums Jums so e-pastu izsutit paris draugiem. Un 17. septembri iet balsot par vienu no trim latviskajam partijam – Vienotibu, Zatlera reformu partiju vai Visu Latvijai!
Visu labu,
Opaps

Pasaku par Latviju var atrast šeit : http://www.tautasforums.lv/?p=3886
Re: politika
08.09.2011 13:33
Jāsāk ar to, ka nevajag idealizēt pagātni.
Otrkārt, man nav par ko balsot . Balsoju par Vienotību, bet tagad viņi mani ir nokaitinājuši līdz baltkvēlei. Par zatleru, visu Latvijai nebalsošu, par SC - nezinu , par ZZS arī nē, par Šļeseru ne tik.
Pareizi būtu aizbraukt no šīs valsts, bet nevaru izčammāties , bet domāju, ka vienā jaukā brīdī tas tomēr notiks.

Man piemēram, vieglāk būtu ciest no kremļa varmākām, kā no mūsu pašu bāliņiem - izvarotājiem . Ir tāda dziesma - killing me softly. Kad man valstij jāatdod 50 % no algas un rezultātā nesanāk apmaksāt visus rēķinus un internetā lasu , ka tādi kā es ir slinķi un ļaunprātīgi nemaksātāji, tad nāk prātā šie vārdi un ir tā sajūta, ka tāds brašs latvju bāliņš - vienalga - dombrovskis, vai zatlers, vai parādnieks - manu kaklu maigi žņaudz ciet - pūt vējiņi dūdodams, kamēr es palieku zila , kusli locīdamās pēc elpas un beigās bez elpas sabrūku ...
Re: politika
08.09.2011 13:39
ir viena lieta ko es ar vel nesaprotu!!! Tie kas aizbraukuši strādāt uz ārzemēm un pelna samērā pieklājīgu naudiņu, viņi takams lielākā daļa to naudu sūta uz Latviju savām ģimenēm un maksā te kredītus! Tad kur tā nauda paliek, ja valsts vel arvien nevar savilkt galus???
Re: politika
08.09.2011 13:49
man patika frāzīte ar apmēram šādu domu- "nav vērts mainīt aitas, ja gani paliek tie paši";
uzskatu, ka neorientējos politikā tik labi, lai par to spriedelētu, bet iekšējā izjūta saka, ka mazas valsts liktenis tiek lemts citos plauktos, nevis vēlēšanu biļetenos.
Re: politika
08.09.2011 17:16
A man patīk tie skaistie ģīmju izskati, uz reklāmām, ka jābalso tā tēlo, darīsim šito, darīsim to, un kad vēlēšanas beigsies, būs klusums un tukšums, redzēsiet! Es nesaprotu cik ilgi latviešu naivie bāleliņi vēl ticēs pasakām. Vai tiešām jāiedo riktīgi pa muguru lai saprastu kautko.



Edited 1 time(s). Last edit at 08.09.2011 17:17 by enfuego.
grrr
Re: politika
08.09.2011 19:50
un, kam tu tici enfuego - Saskaņas centra pasaciņām? Tu tik daudziem latviešiem ieriebtu un izdabatu visiem krieviem balsojot par SC. Daudzi speciāli balso par kādu no latviešu partijām, kurām paredz augstākus reitingus, lai tikai SC netiktu pie vārda, un tu tā kā tāds nodevējs pret latviešiem. Jeb tu esi krievs?
Re: politika
08.09.2011 21:23
Nav jēgas būt Latvietim mānītam jau 20 gadus, ta mana ticība par Latviju ir jau sen pazudusi, ja agrāk es domāju, ka esam Latvieši un tikai par savējiem, tad es vēlāk aptvēru, ka deputāti mūsu naivumu un patriotismu tikai izmanto, jūs to vienkārši vēl to nesaprotat. Kāds latvijā varbūt patriotisms, ja latvietim iedo2000Ls un viņš jau tirsa lien, un mani vairs pat nepazīst, Latvijā ir tikai tirsā līdēji, tāpat, kā latviešu meitenes skraida ārzemniekiem pakaļas laizīt pakaļu dēļ naudas, es biju īrijā vot tur ir patriotisms, viņi mīl tikai savējos, un aizstāv tikai savas valsts intreses, bet nē mēs latvieši labāk, pirksim no EIROPAS, nekā piekāpsimies krieviem kur ir lētāk un labāk.

Mans viedoklis par Latviju

1 . Izbraukšana no valsts.
2. Kredītiiestādes uzspiež cilvēkiem izbraukt.
3. Eiropa nāk ar saviem standartiem.
4. Nodokļi palielināti.
5. Runā gudri tie kuriem ir nauda.
6. Parāds aizņēmējiem būs jāmaksā vēl ilgi.
7. Jāsavelk jostas, nemaksāšu šodien kredītus vai nēdīšu.
8. Vairāk runāt mazāk darīt.
9. Māmiņ algas apgriezstas.
10. Degviela padārdzināta.
11. Latvietis gan jau izdzīvos.
12. Zatlers ir tikai cilvēks uz skatuves.
13. Latvietis neko labāku nav pelnījis.
14. Korupcija.
15. Viens par visiem, visi par vienu.
16. Viens cilvēks strādā, pārējie kārto papīrus.
17. Es esmu Latvijas patriots.
18. Ja russkij mņe vsoramno.
19. Prēmijas politiķiem, par paveikto darbu:)
20. Tauta ir apspiesta.
21. Esam iebalsoti, tas ir jānosvin.
22. A kas tā tāda latvija, ā tur visi māk dziedāt.
23. Labāk eiropā pirkt dārgo, nekā piekāpties krieviem.
24. Izvēle ēst dabīgo dārgāko, vai modificēto un lētāko.
25. Politiķi tiek sveikā cauri, es nozogu maizi esmu cietumā.
26. Lētais darba spēks. Emigranti


Nu tas tikai tā, es esmu savā zemē un mīlu savu zemi, gribētu būt patriots, bet nevaru. Mums nekas nebūs, ne agrāk, ne tagad būs. Mēs visu laiku dzīvojam ilūzijā, un ticam visam ko redzam pa televizoriem. Tā ir izstrādāta sistēma ko mēs nezināsim, bet dzīvosim minējumos, kā būs. Kāda latvijā varbūt vienotība, ja Latvijā dzīvo tikai 50% Latviešu un no tiem ir nabadzīgie un bagātie. Kāpēc Īrijā ir vienotība, jo viņi ir izcīnījuši savu neatkarību cīņā, karā, un tāpēc viņa ir vienota tauta, un mēs tur būsim tikai vergi, bet ko darīt, ka mēs Latvijā arī nēsam vajadzīgi. Zatlers iznāk uz skatuves, un mēs ticam viņam, ka viņš kautko, bet īstenībā neko. Kāpēc mēs ejam balsot, ja zinām kāds būs rezultāts, patriotisms?? Cik ilgi vēl jābūt patriotam, lai beidzot tauta sāktu mainīt savu viedokli, kam vēl tādam ir jānotiek?? Dombrovskis: mēs drīkstam tikai izsteikt savu viedokli!! Domājat, ka iziešu uz ielas, un kāds no tiem politiķiem ies un ieklausīsies tevī:)) Pati valsts piedāvā mums preci, bet nedod iespēju to iegādāties. Es tikai mēģinu saskatīt kautko pozitīvu, bet neredzu, jā mēs mākam dziedāt, mums ir tīra ekoloģiska daba, kas vēl?? Hokejs, da beidziet velti laiku šķiest šovam, kurā jau ir viss zināms. NHL mēs arī esam vajadzīgi tikai kā vergi, aizsargi. Tāpat, kā futbolā mēs netiskim iekšā elitē, ko es gribu teikt, ka pie lielās naudas mūs neviens nelaidīs klāt, tādā ir eiropas sistēma, jo eiropa savus resursus ir izstērējuši un grib atņemt, mums mūsu dargo zemi, jā mana zeme ir dārga, bet tauta ir lēta, tāpat, kā ārzemnieki iebrauc valstī un par lētu naudu izcukā mūsu latvju bāleliņas! kas notiek ar mūsu tautu, vai mums vispār ir tādā tauta?? Ja man iedos tagad kukuli, lai es klusēju man būs jādomā vai es izvelku ģimeni labākā ekonomiskā stāvoklī vai es būšu patriots godīgs un ēdīsim maizi bez desas???? Šeit vis spilgti atspoguļojās, kas mēs īstenībā esam, skauģi??? ka viņiem ir labāk nekā mums, bet kā valstīs kur nekā nav?? Kāpēc Latvijas valsts grib celt aukstāk savu degunu, kas mēs patiesībā nēesam. Palīdzēsim gruzijai, jo tur ir grūti, palīdzēsim, ASV karavīriem jo viņi netiek galā bez mums, pag es īsti nesaprotu kur īsti mūsu tautas nodokļu nauda ir jāiegulda?? Es darbā slikti strādāju, mani paņem un atlaiž, politiķis solījumus neizspilda, viņam paņem un palielina algu, godīgums un mīlestība pret savu tautu, atkal rodas jautājums, balsosim par VIENOTĪBU??? Atdalīsim izsturīgāgos no vājākajiem??? Ieju veikalā 50 šķirnes alus, konkurence?? Vai patriotisms?? Atkal atgriežamies pie jautājuma par preces piedāvājumu, pirksim dārgo veikalā, vai točkā nelegālo. Dombrovskis: Jāmaksā nodokļi valstij, tā ir tautas attieksme, pret valsti, kuri nemaksā nodokļus, pērkot nelegālo preci! Pag es īsti nesapratu, valsts piedāvā preci, bet nepiedāvā iespēju ekonomēt. Atvērsim rīgā vairāk azarstpēļu aparātus, lai es ietu tur zaudētu naudu, pēc tam sāktu, pīpēt un dzert alkoholu, un zagt un pēc tam lietot narkotikas, valsts attīstība???
Ai labi es jau noguru rakstīt, varu stāstīt un stāstīt.



Edited 1 time(s). Last edit at 08.09.2011 21:25 by enfuego.
grrr
Re: politika
08.09.2011 22:21
Un, kad krievi pārņems varu un krievi uz ielas gribēs, lai visi viņiem atbild krieviski, jo būs 2 valodība, visur viss kirilicā jālasa, tad baigi labi būs, ja? Pazaudēt to pašu mazumiņu,kas mums vel ir?
mad nospļaujas
Re: politika
08.09.2011 22:50
...da nu, šādus enfuego...netā nesēdi, āzi, bet strādā...pat komentēt negribas šādus dauņa cienīgus murgus...



Edited 1 time(s). Last edit at 10.09.2011 16:44 by puce.
Re: politika
08.09.2011 23:48
Deram mad tu esi sūds uz šķipeles??(moderatori piedodat bet mad izsprovocēja)

mad tu esi daunis, tu esi te tikai Daunis nevis es, iej google vikipedia un palasi ko nozīmē Daunis. Es kur gribēšu tur sēdēšu ne tev te lemt skaidrs bērns sīkais mēsls, smīkņādams un nospļaujās, vot tev ir dauņa sindroma vārdi tu jau te smīkņājies vot tev ir daunisms!!! Atradies te komandieris, vecais mēsls tāds. ei nospļaujies labāk, b ka kaitina šitādi slimīki kā mad b le nu nereāli kaitina!

Skaties video, kā soda vecu tanti, par to ka suns iekoda kājā un bez pierādījumiem ielika cietumā uz 3 mēnešiem!

http://www.tv3play.lv/play/253221/

Nu gudreli kas tagad būs mad ieņirdz vai mad izmisumā, vai hren viņ zin ko tu tur atkal izspļausi!
kamēr oligarhi apzog valsti, tikmēr tiesa nodarbojās ar mēsliem!



Edited 2 time(s). Last edit at 09.09.2011 00:01 by enfuego.
Vijolīte:)
Re: politika
09.09.2011 00:06
enfuego madam:
-bērns sīkais
-vecais mēsls

:DDDDDD...es par politiku nerunāju, nav vērts...
fox
Re: politika
09.09.2011 09:25
À kaapeec dauna sindroms jaaaiztiek? Vai nav pietiekami daudz normaalu lamuvaardu- lohs, vai mulkis, vai tizlenis...
mad sajūsmā
Re: politika
10.09.2011 12:28
...enfuego, vismaz esmu kārtīgs sūds uz šķipeles...labāk būt par kārtīgu sūdu, nekā vazāties pa dzīvi kā sīkam perdelim...padirst nevari, bet smaka ir...puskoka metējs...

...oligarhi apzog valsti???...atceries, teķi, ka Latvijā oligarhu nav pēc definīcijas...Tu esi vucans, kuram var saborēt galvā visu, pat iestāstīt, ka pie visa vainīgi ir tā saucamie oligarhi...Mateuss precīzi pateica par šo tēmu...palūdz savai sievai, lai viņa ar lāpstu vai cirvi iesit Tev smadzenēs kaut pāris rievas...varbūt sāksi domāt un strādāt tā, lai Tu vismaz paliktu par sūdu uz šķipeles...
Re: politika
10.09.2011 17:30
Mad ar tevi i viss jasna, nav vērts pat diskutēt! Kārtējās atmaskas te centies ieboprēt. Mēs man liekas neiestājāmies EIROPAS savienībā lai būtu par sūdu šķipelēm, bet kā izrādās mēs iestājāmies lai kļutu par sūdu šķipelēm.
mad smīkņādams
Re: politika
11.09.2011 00:09
...iemācies rakstīt, āzi...
grrr
Re: politika
11.09.2011 12:53
www.balsoparlatviju.info
grrr
Re: politika
11.09.2011 13:56
Vel noderīgas adreses :

http://www.cvk.lv/cgi-bin/wdbcgiw/base/komisijas2010.cvkand11.sak

http://www.kandidatiuzdelnas.lv/kandidati-un-partijas/
Re: politika
11.09.2011 17:47
grrr Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> www.balsoparlatviju.info


VL/TB propaganda, kas ne ar ko neatšķiras no SC vai LPP/LC vai jebkuras citas propagandas...

palasiet šo labāk: http://www.diena.lv/latvija/politika/uznemejus-uzjautrina-vl-tb-lnnk-mainiga-pirmsvelesanu-programma-13902550

smiekli nāk, cilvji tik ļoti grib tikt pie siles, ka ir gatavi nopietnāko lietu - ekonomikas programmu - mainīt turpu-šurpu katru dienu atkarībā no konjunktūras... bet par patriotismu runā skaisti, tas tiesa...

__________________
dr.puce@gmail.com
grrr
Re: politika
11.09.2011 20:49
Nu, bet tas taču skaidrs, ka par SC, ZZS, ŠRP balsot nedrīkst!
Re: politika
11.09.2011 21:13
ļoti raksturīgi - argumentu vietā "skaidrs, ka nedrīkst" :)

__________________
dr.puce@gmail.com
grrr
Re: politika
11.09.2011 21:30
Kaut vai tādēļ, ka viņi balso pret un atturas dažādos balsojumos.

http://www.balsoparlatviju.info/konsekvence.html

Šeit var redzēt cik daudz Lembergs savārījis :

http://www.kandidatiuzdelnas.lv/kandidati-un-partijas/261-aivars-lembergs/

Šlesers:

http://www.kandidatiuzdelnas.lv/kandidati-un-partijas/438-ainars-slesers/

un par citiem arī var pameklēt.
Inka@
Re: politika
12.09.2011 11:16
par savējiem :) par ko gan citu :)

starp citu, kāpēc tik tizli tagad te sataisīts???? ātri ar acīm pārskriet nav iespējams, kaut kāda dubultā braukāšana ar peli. vai neta pārlūkprogramma pie vainas?
Inka@
Re: politika
12.09.2011 11:19
ā, nu skaidrs, te caur Chrome jāiet :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 2?
Ziņa: